Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milena_9:Dakle, vegetarijanci, pomozite mi savetom.
Sta je najbolje jesti u ovo doba godine, zbog cega i gde to moze da se kupi / recimo u Beogradu/?
Milena_9:Shan,
da preskocimo to " recimo u Beogradu" , pa da mi ipak napises nesto sto je primenjivo svuda, a ja cu vec da se snadjem pod ovim delom neba.
Pozdrav.
Milena_9:"Recimo u Beogradu" ima jos i paradajza i krastavaca.![]()
A ja bih da znam da li se sada ,kada je jesen preporucuje neka odredjena vrsta vegetarijanske hrane, recimo, snicla od sargarepe, bundeva, itt...
Cula sam za pravilo da ne treba mesati nikada sa povrcem meso , cak ni odredjeno povrce se medjusobno ne podnosti. Kao sto mi imamo obicaj da uz sve i svasta od variva dodamo pomfrit.
Alo, Milena, jesi l' ziva?Milena_9:Rotkvice,
prepisala sam recept, i ako se za dva dana ne javim na Forum, znaci da nesto nisam dobro pripremila.![]()
Chan Shaolin Si:nista strasno, moze pomfrit zajedno sa sampinjonima su izuzetan specijalitet.
?:hi ljudi, ako vas ima...dakle 100% biljojedi...cime menjate meso? posto sam procitala ovo:
Sto se soje tice jeste da ima dosta proteina, ali su to nepotpuni proteini. Tako da moras tacno da znas sta im jos treba dodati da bi imala sve aminokiseline koje ulaze u sastav zivotinjskih proteina koje biljni nemaju
znaci ne moze sama soja.sta jos treba, one neke psen. klice? pecurke? kako se vode pecurke? kad ih zovu sumsko meso valjda mogu da prodju...
mada, da li je uopste moguce naci potpunu zamenu mesu? Nije, stoga žderi meso dok ne pukneš !!!
ovo bi se moglo naci i negde na netu, ha...idem i na zdravlje...ne gasite![]()
Jos na rostilju... i dodas pecurke...gigule:znam, ali već kad se odričeš mesa...ja možda bi i mogla jer mi je žao životinja..onda mi je žao i kokoške i ribe...mada riba,morska...mmmmmm...
uf....
gigule:hvala
dakle može mleko i to ...ja ne bi mogla da živim bez sira ...