ja nikada nisam radila u sredini kao ovoj sad, ne znam ni odakle da pocnem

sad sam na distanci sa svima, zakljucila sam da je tako najbolje.
ja imam veoma specificnu poziciju i jedina radim taj posao. moje odeljenje se sastoji od big boss-a, mene i asistenta, koja je zaduzena za administrativne stvari i papirologiju. medjutim, ona pred drugima (drugom firmom sa kojom radimo na projektu) govori kako radi neke stvari koje radim ja. meni to ne smeta, jer je u pitanju nezrela klinka koju niko ne uzima za ozbiljno. ali, desilo se nesto sto ju je direktno dovelu u vezu s mojim poslom i gde se ona kurcilа dok sam ja bila na odmoru i to joj se pre neki dan vratilo, i opomenuta je jer je uradila nesto sto nije trebalo.
u medjuvremenu sam je zamolila da nesto uradi za mene (dostavi papire za refundaciju lecenja, imamo dodatno zdravstveno osiguranje), sto je ona rekla da ce da uradi, odnela kovertu sa sobom, vratila se, ja nsita nisam pitala racunajuci da je uradila to sto je trebalo, da bi nakon nekoliko sati dosao nas vozac i doneo mi kovertu rekavsi da ju je nasao na parkingu.
znaci, ona je kovertu ladno izgubila, nista nije uradila, a nista mi nije ni rekla. sutradan kad sam je videla rekla sam joj da neodgovorniju i bezobrazniju osobu niasm videla, ona se izvinila i kao to je to. njoj to nije big dil nastavlja po starom, stalno nesto zapitkuje, u nekom je super kul drugari smo fazonu, a ja vise ne zelim da pricam sa njom o bilo cemu drugom osim posla. ona nece, ili ne zeli to da skapira