Njen ljubljeni Gotovina je najpristojniji.
Uopšte čak i ne čitam njene nebuloze od kada je javno izjavila ljubav Gotovini.
Osobe koje se dive genocidnim manijacima ne zaslužuju pažnju.
A diskusiju o kvazikolumnističkom opusu takvih osoba smatram nepristojnom
Bez obzira na moje misljenje o Gotovini, Oluji i svemu sta se desavalo, napokon da neko i ovo napise, eto jednom i sa tobom da se slozim.
Prosto mi je neverovatno kako ovde forumasi iz Srbije svrsavaju na nju, kakav je to mentalitet, kakva je to jadost u glavama, zar je dovoljno da neko nesta napise protiv Hrvata i da odmah nastupi kolektivno svrsavanje? Neverovatno...svakom sa iole mozga u glavi je jasno da ona to radi zbog para, nasla si je svoju publiku i uspesno manipulise sa njima.
Ne zelim sad da Vam se podsmevam...ma zezam se, zelim..

jer ste to zasluzili zbog svoje gluposti i debilnosti pa evo jos jednom da se podsetite..cisto da se podsetite malo..
– Oduševljena sam. Ja sam od prvog časa bila uz Gotovinu, on je meni oduvek bio heroj, a ne zločinac i o tome sam i pisala. Očekivala sam robiju, šta drugo očekivati od Haga. Međutim, iznenadili su me, naravno, prijatno. Ovo je važan dan za sve hrvatske građane – navela je ona.
– Žao mi je što će Gotovina i Markač biti proglašeni zločincima za ono što nisu učinili, a mi ćemo dva dana nakon presude tiho moliti, a naše suspektne ***** i suspektni dileri uveravaće će nas u to da neko mora da plati za sve ono strašno što se dešavalo na ovim našim prostorima – napisala je Vedrana Rudan 15. maja ove godine na svom blogu.
http://www.telegraf.rs/vesti/422051-i-vedrana-rudan-euforicna-gotovina-je-za-mene-heroj
Jos nesto zanimljivo
5. I dok su u Zagrebu na Trgu bana Jelačića urlali borci protiv ćirilice u Beogradu su na Trgu Republike borci na ćirilici tražili Kosovo. Moja je prijateljica bila užasnuta. “Šta hoće ovi? Da Kosovo opet postane Srbija Hasim Thaci bio bi nam premijer.” Srbi ne kuže da je Kosovo Amerika a Hrvati da je službeni hrvatski jezik engleski. Koliko strasti, koliko sljepila. Dečki, oladite malo. Uskoro ćete se i jedni i drugi iz neke Sirije vratiti u limenom lijesu umotanom u američku zastavu.
Beogradske price, isplati se procitati -
http://www.rudan.info/beogradske-price/
Ponavljam, bez obzira na moje misljenje o doticnoj i onome sta pise, neverovatno je da su se "Srbende patriote"

prodale za par pljuvanja po Hrvatima
Ajmo "patriote", nastavite i dalje da se divite velikoj Vedrani Rudan, prekrstite je u Veca Rudanić, zvuci vise Srpski