Vecna pitanja

Djesi Djenis I

Zainteresovan član
Poruka
192
U krevetu smo, goli, napaljeni, i onda ona nije sigurna bi li ili ne bi.Prvo ti skloni ruku sa mace pa prozbori ono legendarno: "Volis li me?". Postoje i varijacije na temu, tipa "jel ti stalo do mene?" i "mislis li da je to pametno?".A ti bi ga gurnuo u toplo. A tebi je sva krv dole. A tebi se ne razmislja. Ali zbog koze moras, pa joj kazes: "Pa dobro, Boga mu, necu to valjda raditi sa neprijateljem?". A ona se onda naljuti. Najgore je kad te nakon utovara (i istovara), dok lezis izmozden na ledjima, zapitaju "jel' ti bilo lepo?". Kazes li bilo sta, znaci da si prihvatio konverzaciju i da si na*ebo jer bi ona sad satima pricala o smislu zivota, poplavama u Pakistanu i dobrocudnom tumoru limfe tete svoje drugarice, one debele iz osnovne koja je sad smrsala. Zato je bolje odglumiti da si zaspao. I jel' vam sad jasno zasto hrcemo?!

:lol:
čekaj malo...mlado je to...nesigrno...
Pogl. samo ženske časopise ne čudi me uopšte to što pišeš...

...ne vole baš sve da pričaju posle...

...posebno o poplavama u Pakistanu ...bolje o tome da ona uopšte nema celulit jel?

Djesi Djenis I:
U krevetu smo, goli, napaljeni, i onda ona nije sigurna bi li ili ne bi.Prvo ti skloni ruku sa mace pa prozbori ono legendarno: "Volis li me?". Postoje i varijacije na temu, tipa "jel ti stalo do mene?" i "mislis li da je to pametno?".A ti bi ga gurnuo u toplo. A tebi je sva krv dole. A tebi se ne razmislja. Ali zbog koze moras, pa joj kazes: "Pa dobro, Boga mu, necu to valjda raditi sa neprijateljem?". A ona se onda naljuti. Najgore je kad te nakon utovara (i istovara), dok lezis izmozden na ledjima, zapitaju "jel' ti bilo lepo?". Kazes li bilo sta, znaci da si prihvatio konverzaciju i da si na*ebo jer bi ona sad satima pricala o smislu zivota, poplavama u Pakistanu i dobrocudnom tumoru limfe tete svoje drugarice, one debele iz osnovne koja je sad smrsala. Zato je bolje odglumiti da si zaspao. I jel' vam sad jasno zasto hrcemo?!

Koja je poenta ove teme?

'ebem vas, al' vas ima raznih (tipova, mislim).
Moj meni u sred seksa kazhe da me voli, ti njoj ne bi ni pre ni posle, a kamoli za vreme.
I shta, i ja volim da spavam posle :) Nadji neku koja isto hrche :wink:

ni manje teksta ni vise smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cekaj,jesi li ti 'musko',bata ili seka,pisa ili kitica,
ako je ona neiskusna i mlada pa ti bar glumi neko iskustvo ako vec nisi iskusan i nedopusti te varijante
ako i dalje bude smarala reci joj ili promeni partnera,"vodi ljubav" sa njom par puta za redom,izmori je,iscimaj je,veruj mi nece joj pasti na pamet da prica o smislu zivota

ja volim da dremnem...a ne hrcem...a belance hrce za oboje,al' kaze da je to zbog kreveta...a mozda on namerno hrce da bi me probudio jer se njemu ne spava... :roll:

vi''s tek mi sad to dodje iz d u g...
hvala ti Dj(i)Dj(i) :!: :idea:

sad cu da ga pitam...

oj belanceeeeeee.... :lol:

"mislis li da je to pametno?".
Ma samo joj kaži ."kako god ti hoćeš". Tako je meni moj dečko skinuo nevinost. Tako neće ispasti da navaljuješ. Fazon, poštuješ njenu odluku i o.k. ti je šta god da ona odluči. A veruj mi neće reći "ne". A što se tiče pitanja "voliš li me", "da li ti je bilo lepo" i gluposti, samo je zagrliš. Jako. To će joj biti dovoljno, tj. misliće "Bože što me voli ovaj. Baš je nežan" i to je najbolje rešenje. Bez obzira šta ti mislio u tom trenutku. :wink:

Pa iskreno, i meni se pajki posle. Nishta sladje nego da posle zaspish u njegovom zagrljaju.
Pogotovo ako je sex bio.. ono.. jak, pa pa puta.. :oops: ;) Ma, idi, zaspim u sekundi. Posle me boli glava od jachine uzbudjenja, redovno. 'Ladno mogu da 'merim' koliko je dobro bilo po glavobolji.
Ali vredi ;)

Ma dobro to pre, dok......ali ako riba hoce da prica o poplavama i POSLE, znaci da nisi bio dovorno dobar i da verovatno (ili sigurno) nije svrsila!! Jel to skroz do nje?? :shock: Najlepse je , inace, kad zaspish jer je bilo mnogo mocno!!

Back