McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
Ne, mi vise pricamo pred oba pola o seksu a vi vise u zenskom drustvu... Pa ispada da vise pricamo
Ma volim volim volim bwe!
Pa sta!?!
Pa sta!?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da uzrok toga nije tvoj pristup zeniDlakava_Strvina:Vidite, baš sam nešto malo razmišljao pa ko rekoh da probamo da odgonetnemo...
Kako godine prolaze žena postaje sve slobodnija pa otvoreno traži...
Sa druge strane kod muškarca prolazi želja i baš ga briga...
Kad će ribe da shvate da ONO treba raditi kad mi želimo?
ja sam je pomerila - razlog: prijava...marlon:Ej gde si bre, jel si ozdravio? Prebacili mi temu o tebi na svastaru Sad cu da kazem Gazdarici da je sutne u djubre, ili Ljubav i seks ili nista ..
blondi:ja sam je pomerila - razlog: prijava...
a za daljnje sutanje odgovorna je Lilu...
poz.
da,da,marlon:Ma ova tema mi onako izgleda, sto se kaze...jebaci pripovedaci
pa gledaj nije bila tako losa tema zato sam vam ostavila mogucnost i daljnjeg postovanja, ukoliko zelis da se zatvori obrati se Lilu...marlon:Hvala Blondi. Ti si civilizovani Moderator. Sto se mene tice mogla si i da zatvoris. Cim vidim da ljudi nesto ne vole i da su alergicni, da mogu ja bi je zatvorio. A sto se tice drukara...
blondi:pa gledaj nije bila tako losa tema zato sam vam ostavila mogucnost i daljnjeg postovanja, ukoliko zelis da se zatvori obrati se Lilu...
ma ja sam jos uvek pod povisenom alimarlon:E to mora da odluci gosn veksla, jer mi je poslao pp da cu da dobijem po picci zbog teme
ti imas piccu? :shock:marlon:E to mora da odluci gosn veksla, jer mi je poslao pp da cu da dobijem po picci zbog teme
blondi:ti imas piccu? :shock:
pa mozda ti mozes resiti dlakavog pa mu das kad god on hoce
McMillan:Ne, mi vise pricamo pred oba pola o seksu a vi vise u zenskom drustvu... Pa ispada da vise pricamo
Pa sta!?!
Maco , el to tebe ebe impotencija? :-?Dlakava_Strvina:Vidite, baš sam nešto malo razmišljao pa ko rekoh da probamo da odgonetnemo...
ma verovatno mu je bumbarVrloUglyChick:Maco , el to tebe ebe impotencija? :-?
veKsla:ma verovatno mu je bumbar
odrvenio pa mu je sve svejedno
Dlakava_Strvina:
Dlakava_Strvina:Vidite, baš sam nešto malo razmišljao pa ko rekoh da probamo da odgonetnemo...
marlon:Sad ce da te optuze da si muska sovinisticka svinja. [size=+2]A nesto i nisam primetio da se mladje ustezu da traze[/size].