Danas plivala u moru, jako mi prija za nogu i zanimljivo apsulutno nista me ne boli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel si uzimala neka cuda iz naslova topika ili si mozda samo pogresila topik?Danas plivala u moru, jako mi prija za nogu i zanimljivo apsulutno nista me ne boli.
Lupa glupisti,;jer mu ne treba lecenje i nije bolestan,;zivot mu nije ugrozen, inace bi drugu "pesmu pevao" da jeste.
Da ispratimo i drugu stranu priče:
http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno...ubija-sve-vrste-tumora-za-90-dana-video/69223
Ja bih se lično "liječio" uljem jer nemam volje da se trpam po bolnicama. Toliko depresivan dizajn u pi*ku materinu i kako ja da se nadam da ću preživjeti?A i iscrpi sve to moraš ostati mentalno jak..
Ne nisam, vec sam to pisala na temi. Jedino "cudo" koje sam ja pila je ulje kostice kajsije.A jel si uzimala neka cuda iz naslova topika ili si mozda samo pogresila topik?
Ovde se diskutuje o alternativi za lecenje raka, a kako vidimo ima mnogo onih koji su za alternativu, ali
ne znaju tacno kako bi to izgledalo.
A , znaci ipak si isla na alternativuNe nisam, vec sam to pisala na temi. Jedino "cudo" koje sam ja pila je ulje kostice kajsije.
Da nesto nije u redu vec bi me opomenuli![]()
A , znaci ipak si isla na alternativu
ta sama kostica ( zapravo semenka ) od kajsije i sama se sastoji 50% od ulja pa nije bas nikako otrovna.
Da li stvarno pomaze niko ne zna tacno, ali svakako da ne skodi.
Bezbroj naslova smatraš dokazom?
Koštice kajsije sadrže amigdalin, njegova sintetička verzija je laetril a često se reklamiraju pod imenom vitamin B17.
Priča da on leči rak je starija od 40 godina, ali u njoj nema ni trunke istine. U pitanju je otrovan molekul - on u telu čoveka prolazi kroz dvostepeni proces hidrolize pri čemu se oslobađa vodonik-cijanid. Kao što pretpostavljate u pitanju je vrlo otrovno jedinjenje.
Amigdalin/laetril/b17 je detaljno ispitivan i nije nađena niti jedna primena u lečenju raka. Kada neko u 21.veku propagira ovo jedinjenje kao lek za rak odmah treba da vam bude jasno da je prevarant ili da jednostavno nema pojma o lečenju raka.
Bezbroj naslova smatraš dokazom?
Koštice kajsije sadrže amigdalin, njegova sintetička verzija je laetril a često se reklamiraju pod imenom vitamin B17.
Priča da on leči rak je starija od 40 godina, ali u njoj nema ni trunke istine. U pitanju je otrovan molekul - on u telu čoveka prolazi kroz dvostepeni proces hidrolize pri čemu se oslobađa vodonik-cijanid. Kao što pretpostavljate u pitanju je vrlo otrovno jedinjenje.
Amigdalin/laetril/b17 je detaljno ispitivan i nije nađena niti jedna primena u lečenju raka. Kada neko u 21.veku propagira ovo jedinjenje kao lek za rak odmah treba da vam bude jasno da je prevarant ili da jednostavno nema pojma o lečenju raka.
Shvatam da si ti čovek koji je izgubio dodir sa realnošću, zaglibio si u paranoju.
Malo sam ih grickala neko vreme, po par komada dnevno, ali kako su uglavnom presusene, pola se baci, a skupe su. Dobijem od drugarice par flasica ulja pa ajde onda to.A , znaci ipak si isla na alternativu
ta sama kostica ( zapravo semenka ) od kajsije i sama se sastoji 50% od ulja pa nije bas nikako otrovna.
Da li stvarno pomaze niko ne zna tacno, ali svakako da ne skodi.
Tebi su oprali mozak, pa ne shvatas da ovim svetom upravlja PROFIT.
I nauka je u njegovoj sluzbi.
I zivot i smrt.
Ne mešaj profit i nauku!
Nikakav moćnik ne može tražiti od nauke da neaktivnu stvar proglasi aktivnom.
Kako ti zamišljaš nauku? Kao nekakvo imaginarno telo koje postoji sebe radi, van ovog sveta,i koje izmišlja šta mu se hoće? Kao nekakvu zlu vešticu koja mućka neke otrove, i zanemaruje stvaran svet oko sebe?
Sve što ima smisla da se istražuje, već se istražuje. Amigdalin je pročešljan uzduž i popreko! I dokazano je da nije efikasan u lečenju, prevenciji ili odlaganju razvoja tumora!
Prema tome, dabome!
Zato što ne leči rakove, ne može biti registrovan kao lek za rakove.
E, zato se vodi kao hrana za posebne medicinske potrebe! Kao dodatak ishrani, dijetetski suplement.
I kao što vidiš, tvoja zla baba-Jaga-nauka nije zabranila njegovu distribuciju! Kao što vidiš, imaš ga kupiti u svakoj apoteci, a uskoro i po samoposlugama! Dobiješ i knjižicu uz to: kako da u Nutribullet-u samelješ ono što bi mogao inače da sažvaćeš!
Eto, nauka nije ugrožena, a neko jako lepo profitira!
Ocigledno je da vi zivite u nekom izgubljenom svetu koga nigde nema osim u vasoj NAIVNOJ MASTI...![]()