Većina priča o čudesno izlečenom raku su lažne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lupa glupisti,;jer mu ne treba lecenje i nije bolestan,;zivot mu nije ugrozen, inace bi drugu "pesmu pevao" da jeste.

Tako je ! Ti takvi sto ce "radije umreti nego popiti aspirin" i sto su jaki preko interneta, u realu dok to lazu crvene u licu ili pak blede i dobijaju tikove dok pricaju, a u praksi padaju u nesvest kada treba da izvade krv da provere secer.

Opasni su mi ti umiraci, sve hrabrost kipi iz njih.

A kada ih zaboli glava, posle 5 minuta guglanja umisle da imaju rak, i eto ih sutra odmah preko reda, preko veze kod lekara da urade svaku mogucu analizu, da posten svet ne moze da stigne na red od takvih.

- - - - - - - - - -

Da ispratimo i drugu stranu priče:
http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno...ubija-sve-vrste-tumora-za-90-dana-video/69223

Ja bih se lično "liječio" uljem jer nemam volje da se trpam po bolnicama. Toliko depresivan dizajn u pi*ku materinu i kako ja da se nadam da ću preživjeti? :) A i iscrpi sve to moraš ostati mentalno jak..

Ovo bre za poster dnevne doze (neobrazovanog) Srbende:

1) "Ajde da ispratimo i "drugu stranu" price "

2) Mece tabloidizirani zuti novinarski clanak ALO-a, Bljuca, Telegrafa, Informera>

:hahaha::rotf:

A jel si uzimala neka cuda iz naslova topika ili si mozda samo pogresila topik?
Ovde se diskutuje o alternativi za lecenje raka, a kako vidimo ima mnogo onih koji su za alternativu, ali
ne znaju tacno kako bi to izgledalo.
Ne nisam, vec sam to pisala na temi. Jedino "cudo" koje sam ja pila je ulje kostice kajsije.
Da nesto nije u redu vec bi me opomenuli :)

Jedna bas dobra slika za ovu temu, koja pojasnjava puno toga :

14095971_942726719188531_1442608763285985372_n.jpg

Ja mislim da je taj Rik Simpson sto gura tu pricu o kanabisu nesto kao ovaj nas sarlatan Todor Jovanovic sa Todoxinom. Covek je inace stomatolog a predstavlja se kao nekakav infektolog imunolog i proizvodi taj Todoxin koji leci sve bolesti itd. Elem, Ima inace na Jutjubu njegov intervju gde prica kako je redovno u kontaktu sa Nikolom Teslom, vanzemaljcima itd.

A , znaci ipak si isla na alternativu:)

ta sama kostica ( zapravo semenka ) od kajsije i sama se sastoji 50% od ulja pa nije bas nikako otrovna.
Da li stvarno pomaze niko ne zna tacno, ali svakako da ne skodi.

http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer195.htm

http://bio-salud.net/vitamina-b17-amigdalina-contra-el-cancer

http://mundoasistencial.com/alimentos-enriquecidos-con-vitamina-b17/

Samo tri od bezbroj naslova koji govore u prilog vitamina b 17 u lecenju raka....

Naravno, to fabrike lekova i potkupljena nauka nece potvrditi da ne bi izgubili milijarde dolara od hemioterapije....

Bezbroj naslova smatraš dokazom?

Koštice kajsije sadrže amigdalin, njegova sintetička verzija je laetril a često se reklamiraju pod imenom vitamin B17.

Priča da on leči rak je starija od 40 godina, ali u njoj nema ni trunke istine. U pitanju je otrovan molekul - on u telu čoveka prolazi kroz dvostepeni proces hidrolize pri čemu se oslobađa vodonik-cijanid. Kao što pretpostavljate u pitanju je vrlo otrovno jedinjenje.

Amigdalin/laetril/b17 je detaljno ispitivan i nije nađena niti jedna primena u lečenju raka. Kada neko u 21.veku propagira ovo jedinjenje kao lek za rak odmah treba da vam bude jasno da je prevarant ili da jednostavno nema pojma o lečenju raka.

Koštice kajsije sadrže amigdalin, njegova sintetička verzija je laetril a često se reklamiraju pod imenom vitamin B17.

Priča da on leči rak je starija od 40 godina, ali u njoj nema ni trunke istine. U pitanju je otrovan molekul - on u telu čoveka prolazi kroz dvostepeni proces hidrolize pri čemu se oslobađa vodonik-cijanid. Kao što pretpostavljate u pitanju je vrlo otrovno jedinjenje.

Amigdalin/laetril/b17 je detaljno ispitivan i nije nađena niti jedna primena u lečenju raka. Kada neko u 21.veku propagira ovo jedinjenje kao lek za rak odmah treba da vam bude jasno da je prevarant ili da jednostavno nema pojma o lečenju raka.

Kada bi rekli da je to istina izgubili bi MILIJARDE DOLARA.

Sve berze na svetu bi se uzdrmale...

Odnos snaga u svetu bi se poremetio.

SHVATAS LI TI TO ILI NE?

Maja Volk je zvanicni promoter amigdalina za Srbiju. Ispade da pojedini ljudi svoju bolest debelo unovcavaju i komercijalizuju.

www.b17vitamin.rs/portfolio-item/maja-volk-amigdalin/

A , znaci ipak si isla na alternativu:)

ta sama kostica ( zapravo semenka ) od kajsije i sama se sastoji 50% od ulja pa nije bas nikako otrovna.
Da li stvarno pomaze niko ne zna tacno, ali svakako da ne skodi.
Malo sam ih grickala neko vreme, po par komada dnevno, ali kako su uglavnom presusene, pola se baci, a skupe su. Dobijem od drugarice par flasica ulja pa ajde onda to.
Nisam nikad rekla da nisam koristila bas nista od alternative, ali ni na pamet mi ne pada petrolej i konoplja!

Tebi su oprali mozak, pa ne shvatas da ovim svetom upravlja PROFIT.

I nauka je u njegovoj sluzbi.

I zivot i smrt.

Ne mešaj profit i nauku!

Nikakav moćnik ne može tražiti od nauke da neaktivnu stvar proglasi aktivnom.
Kako ti zamišljaš nauku? Kao nekakvo imaginarno telo koje postoji sebe radi, van ovog sveta,i koje izmišlja šta mu se hoće? Kao nekakvu zlu vešticu koja mućka neke otrove, i zanemaruje stvaran svet oko sebe?
Sve što ima smisla da se istražuje, već se istražuje. Amigdalin je pročešljan uzduž i popreko! I dokazano je da nije efikasan u lečenju, prevenciji ili odlaganju razvoja tumora!
Prema tome, dabome!
Zato što ne leči rakove, ne može biti registrovan kao lek za rakove.
E, zato se vodi kao hrana za posebne medicinske potrebe! Kao dodatak ishrani, dijetetski suplement.
I kao što vidiš, tvoja zla baba-Jaga-nauka nije zabranila njegovu distribuciju! Kao što vidiš, imaš ga kupiti u svakoj apoteci, a uskoro i po samoposlugama! Dobiješ i knjižicu uz to: kako da u Nutribullet-u samelješ ono što bi mogao inače da sažvaćeš!

Eto, nauka nije ugrožena, a neko jako lepo profitira!

Ne mešaj profit i nauku!

Nikakav moćnik ne može tražiti od nauke da neaktivnu stvar proglasi aktivnom.
Kako ti zamišljaš nauku? Kao nekakvo imaginarno telo koje postoji sebe radi, van ovog sveta,i koje izmišlja šta mu se hoće? Kao nekakvu zlu vešticu koja mućka neke otrove, i zanemaruje stvaran svet oko sebe?
Sve što ima smisla da se istražuje, već se istražuje. Amigdalin je pročešljan uzduž i popreko! I dokazano je da nije efikasan u lečenju, prevenciji ili odlaganju razvoja tumora!
Prema tome, dabome!
Zato što ne leči rakove, ne može biti registrovan kao lek za rakove.
E, zato se vodi kao hrana za posebne medicinske potrebe! Kao dodatak ishrani, dijetetski suplement.
I kao što vidiš, tvoja zla baba-Jaga-nauka nije zabranila njegovu distribuciju! Kao što vidiš, imaš ga kupiti u svakoj apoteci, a uskoro i po samoposlugama! Dobiješ i knjižicu uz to: kako da u Nutribullet-u samelješ ono što bi mogao inače da sažvaćeš!

Eto, nauka nije ugrožena, a neko jako lepo profitira!

Dragi moji, vi patite od necega sto bih ja nazvao "postsocijalisticki sindrom"...

Jos uvek verujete u ono sto vam je ugradjeno u socijalismu, a to je DA POSTOJI POSTEN SVET, koji radi za dobrobit ljudi i covecanstva....

Da se u nauku moze verovati, da je ona imuna na materijalne izazove... Da su sva istrazivanja i rezultati nauke - posteni!

A ja vam mogu reci da NI JEDNA nauka danas nije postena......:nono3:

Sve su potkupljene, neke sa hemijskim olovkama i privescima, neke sa zgodnim devojkama, neke sa seminarima na egzoticnim ostrvima, a neka i sa dinarima na zeninim ili prijateljevim racunima...

Ocigledno je da vi zivite u nekom izgubljenom svetu koga nigde nema osim u vasoj NAIVNOJ MASTI... :rtfm:

Ocigledno je da vi zivite u nekom izgubljenom svetu koga nigde nema osim u vasoj NAIVNOJ MASTI... :rtfm:

Ja živim u svetu u kome su mi mnoge stvari potaman.
Nekako ne vidim sebe u svetu bez struje, niti sebe vidim kako kopam bunar da bih imala vodu, niti bih mogla proizvesti dovoljno hrane ako nemam sredstva za zaštitu biljaka, ili barem plastiku kojom bih pokrila zasade.... Ne vidim sebe kako umirem od antraksa, tetanusa, tifusa, kolere, velikih boginja.... Ne vidim sebe kako umirem od perforacije slepog creva, bez operacije...
Možda je to naivna mašta.... ali ja drugi svet nemam, osim ovakvog kakvog mi je nauka stvorila.

U kom svetu ti živiš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back