Vecina muskaraca su ******

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uf, ala je tema, "svi drugi muški su postali ******, samo ja nisam, oca im *****..."

Mslm, nem pojma šta bi neko teo. Teo bi na ferku? Jašta, il te razbiju ko vola u kupusu il razbiješ ti pa popiješ tužbu za povređivanje. Oš da ti kažu nešto u lice? Što, da ih ti tužiš za ličnu uvredu i duševni bol...

Ko više nije tinejdžer i žali se što ne može da rešava nasiljem razmirice nema problem sa drugima, već sa sobom. I taj žal za prohujalim danima kada se licem u lice dolazilo do pravde, samo romantizovana laž za paćene duše, od holmganga do Puškina dvoboji nisu bili zbog ni zbog časti ni za pravdu, samo za zakon jačega i pljačku slabijih/uklanjanje nepodobnih (takođe slabijih).

jbt gde smo to..?
jesmo usli u drugu dimenziju da nemamo vise dostajnstva..

gde ono vreme kad se izlazilo na ferku..
dvoboj izmedju nas dvoje..i dokazivanja licnosti..
sad svi nesto hebu sa strane..(podmuklo i kvarno)
kazu zene su tracare..
ali znaju da ti odbruse u lice pa se pusi..
sta je sa muskima..jesu li postali pichetine prave???

Taj način dokazivanja je na nivou dva jarca a ogovaranja je bilo uvek, uvek će i biti. To je kao politika, nekoga ne zanima i to ne radi a drugima je to smisao života i način da sebe prikažu u boljem svetlu.
Šta si dokazao kada nekog prebiješ? Da si veći magarac? Da si siledžija. Takve priče se ne završavaju jednim batinama i nikad ne znaš šta se kome mota po glavi. Jednog lika su nedavno kod nas oplavili pošteno jer je hteo pre toga da "dokaže ličnost". To ti je jedan od srećnih ishoda, kad ostaneš čovek sa dve noge i ruke posle toga.
Gora varijanta je da te neko sačeka u mraku i izbode kao vreću.

Znaš što Sremci nose žicu ispod kaiša? Ako te zabode ispod pojasa da ne može stomak da ti pocepa kad povuče gore. :mrgreen:

Nema ferke, ako te neko napadne braniš se čime stigneš po cenu života, drugi put mu neće pasti na pamet "da dokazuje ličnost". Grebi, ujedaj, bodi, nema pravila, nema ferke...

Taj način dokazivanja je na nivou dva jarca a ogovaranja je bilo uvek, uvek će i biti. To je kao politika, nekoga ne zanima i to ne radi a drugima je to smisao života i način da sebe prikažu u boljem svetlu.
Šta si dokazao kada nekog prebiješ? Da si veći magarac? Da si siledžija. Takve priče se ne završavaju jednim batinama i nikad ne znaš šta se kome mota po glavi. Jednog lika su nedavno kod nas oplavili pošteno jer je hteo pre toga da "dokaže ličnost". To ti je jedan od srećnih ishoda, kad ostaneš čovek sa dve noge i ruke posle toga.
Gora varijanta je da te neko sačeka u mraku i izbode kao vreću.

Znaš što Sremci nose žicu ispod kaiša? Ako te zabode ispod pojasa da ne može stomak da ti pocepa kad povuče gore. :mrgreen:

Nema ferke, ako te neko napadne braniš se čime stigneš po cenu života, drugi put mu neće pasti na pamet "da dokazuje ličnost". Grebi, ujedaj, bodi, nema pravila, nema ferke...
da..ebeno vreme..

jbt gde smo to..?

kazu zene su tracare..

Mutirali muski u nesto neprirodno, nazalost

jbt gde smo to..?

kazu zene su tracare..

Ides na dvoboj sa nekom zenskom osobom?

druze moj..
ja sam na spisku mnogih..
mene boli sto nisam kriv,ne radim nista sto bi nekom remetio mir..
al jbt ako nemaju jaja i ne znaju da idu glavom kroz zid ko ih ebe..
ja radim svoj posao i gledam svoja posla..
njima smeta jer su na drugu stranu..
umesto da mi smestaju glupe igrce..mogu da me pozovu na ferku..
da ga pojedem ili da me pojede.
gadim se pichastih skrivenih shema ...

Potpuno se slažem sa tobom. Danas muškarci nisu muškarci, čast za neke više ne postoji, čast izuzetcima. :D Postali su gore alapače od žena, znaju iza leđa da te ogovaraju a kad bi trebalo 1 na 1 odmah zovu neku ekipicu. Meni najviše idu na živce manekenčići, ovako su 'face' a kad im nešto kažeš idu da te tuže, gde je tu muževnost i šta devojke vide kod njih? Najgori su oni fol prijatelji, kako oni znaju da zabodu nož u leđa kad su najpotrebniji... :O

neki da...a zene se besomuchno nude i trude

10349887_711511435577031_6532425870021242899_n.png

Potpuno se slažem sa tobom. Danas muškarci nisu muškarci, čast za neke više ne postoji, čast izuzetcima. :D Postali su gore alapače od žena, znaju iza leđa da te ogovaraju a kad bi trebalo 1 na 1 odmah zovu neku ekipicu. Meni najviše idu na živce manekenčići, ovako su 'face' a kad im nešto kažeš idu da te tuže, gde je tu muževnost i šta devojke vide kod njih? Najgori su oni fol prijatelji, kako oni znaju da zabodu nož u leđa kad su najpotrebniji... :O
jbg,,,tako je nazalost,,

Ovo redovno, bez ovoga ni ne smeju.
Mada i tuce danas su isuvise neisplative. Nikad ne znas da li ce neko da te tuzi, a onda je to prilican problem.
A ono sto mene jos vise plasi i smeta mi je to sto su budale u stanju da lako potezu nozeve i pistolje.

Ovo redovno, bez ovoga ni ne smeju.
Mada i tuce danas su isuvise neisplative. Nikad ne znas da li ce neko da te tuzi, a onda je to prilican problem.
A ono sto mene jos vise plasi i smeta mi je to sto su budale u stanju da lako potezu nozeve i pistolje.

Budale potežu noževe a pametni i uglađeni izazivaju na "ferku"? Naravno da će te neko iseći ako ga izazivaš jer to i zaslužuješ sa takvim stavom. Drugi put ti neće pasti na pamet da izazivaš. Ako hoćeš da teraš do kraja onda najluđi ostaje.

Budale potežu noževe a pametni i uglađeni izazivaju na "ferku"? Naravno da će te neko iseći ako ga izazivaš jer to i zaslužuješ sa takvim stavom. Drugi put ti neće pasti na pamet da izazivaš. Ako hoćeš da teraš do kraja onda najluđi ostaje.

Ma koju ferku pobogu, nisam ja od juce. Nikog ja ne izazivam niti diram bilo koga, ili se sklonim kad ima problema, ili uletim iz sve snage ako ne mogu da se sklonim bez nekog pardona.

EDIT: Da dodam, ja tuce izbegavam bas zbog mogucih problema sa zakonom.

Poslednja izmena:

Back