Večeras se Kalifornija poklonila najvećem Srbinu !

Da li bi sutra glasali za Divca da se kandiduje za predsednika Srbije ?

• Da, glasao bi za velikog coveka.

• Ne, mislim da nebi bio dobar predsednik.

• Da, glasao bi za velikog coveka.

• Ne, mislim da nebi bio dobar predsednik.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
'Ајде да,само за тренутак, оставимо способности и квалитете на страну!
Да ли ти Софија мислиш да он не би био бољи од садашњег Прдседника Србије?
Пођи само од тога и искрено одгвори!

Ma jok, svi su oni indijanci, mutavog treba vratiti mamicu mu *****, bio je predsednik jedanput i dva puta premijer, predao milosevica i vecinu drzavnog vrha Hagu, pustio siptarske krvnike na slobodu i unistio privredu u koaliciji sa DSom i ostalom bandom.
Da da, njega treba za predsednika, on poseduje kvalitete i onaj zayeban mutavo-neobavesteni pogled....bas je onako mistican ;)

Ma jok, svi su oni indijanci, mutavog treba vratiti mamicu mu *****, bio je predsednik jedanput i dva puta premijer, predao milosevica i vecinu drzavnog vrha Hagu, pustio siptarske krvnike na slobodu i unistio privredu u koaliciji sa DSom i ostalom bandom.
Da da, njega treba za predsednika, on poseduje kvalitete i onaj zayeban mutavo-neobavesteni pogled....bas je onako mistican ;)
Добро де!
Ти не волиш необавештеног ( и то нико не види :hahaha::rotf::hahaha: ), ја сам конкретно мислио на БоТа, али мислим да би Дивац био бољи од свих постпетоктобарских Председника - заједно!

Добро де!
Ти не волиш необавештеног ( и то нико не види :hahaha::rotf::hahaha: ), ја сам конкретно мислио на БоТа, али мислим да би Дивац био бољи од свих постпетоктобарских Председника - заједно!

Nema tu sta koga da volim ili nevolim, sve su to ista g0vna. Braca Gagulici mamicu im lopovsku. :D

p.s. pa bas zato sam i pitao to pitanje u anketi, poredeci ga sa tim danasnjim indijancima, a zipa rezultata :hahaha: neka neka, sad treba uvesti dodatni harac, kozu odrati sa ledja :P

Ma daj, kakvi Srbi kakvi bakraci, pa taj narod ne pamti Jasenovac, a kamoli ko ga je izyebao na izborima :thumbdown:

Cenila sam ga zato sto je tokom devedesetih pokazao kako se igra za reprezentaciju i zbog njegovog humanitarnog rada. A onda je rekao da se stidi sto je obukao Zvezdin dres :thumbdown:, posle takve izjave za mene je nula (sta cu navijacki sam ostrascena :lol:) Pa se jos umesao u politiku, doduse jedan grobar manje ili vise koji vodi ovu zemlju. Mislim u cemu on to moze da savetuje Dacica :eek:, a da ne kazem da je malo i licemerno, pa do juce je bio protiv te stranke. Pa se gura posto poto da dobije jos neku funkciju i postaje predsednik OKS. Ima ga suvise tamo gde mu nije mesto i ne znam sta ce mu to. Kao da se nije dovoljno dokazao. Ne mislim da bi bio dobar predsednik, bolje mu je da se drzi lopte.

Cenila sam ga zato sto je tokom devedesetih pokazao kako se igra za reprezentaciju i zbog njegovog humanitarnog rada. A onda je rekao da se stidi sto je obukao Zvezdin dres :thumbdown:, posle takve izjave za mene je nula (sta cu navijacki sam ostrascena :lol:) Pa se jos umesao u politiku, doduse jedan grobar manje ili vise koji vodi ovu zemlju. Mislim u cemu on to moze da savetuje Dacica :eek:, a da ne kazem da je malo i licemerno, pa do juce je bio protiv te stranke. Pa se gura posto poto da dobije jos neku funkciju i postaje predsednik OKS. Ima ga suvise tamo gde mu nije mesto i ne znam sta ce mu to. Kao da se nije dovoljno dokazao. Ne mislim da bi bio dobar predsednik, bolje mu je da se drzi lopte.

pa normalno da se stidi :mrgreen:

Kakav bre Divac, zinulo mu dupe za funkcije, poceo je da se trpa gde stigne. Kulturica ljudi poput Bodiroge i Djoredjevica nece da imaju posla sa njim i Danilovicem.
pa da ,tako se i meni cini , svaka njemu cast za karijeru i za humanitarni rad , a i za razliku od vecine sportista nije glupa balvancina , ali ne moze da ne upadne u oci njegova manicna glad da bude uvek u centru paznje i to ne u sportu , nego pre svega u ekonomiji i politici .
Mislim sramota je sto su njega zayebavali i na koji nacin , pogotovo prva Kostunicina vlada i nisu mu dali nista da kupi dok su Peconi i Miskovic pola Srbije kupili za sicu , al opet ne znam sta mu bi da se toliko trpa , nisam siguran da je sve to iz cisto humanistickih razloga .

pa da ,tako se i meni cini , svaka njemu cast za karijeru i za humanitarni rad , a i za razliku od vecine sportista nije glupa balvancina , ali ne moze da ne upadne u oci njegova manicna glad da bude uvek u centru paznje i to ne u sportu , nego pre svega u ekonomiji i politici .
Mislim sramota je sto su njega zayebavali i na koji nacin , pogotovo prva Kostunicina vlada i nisu mu dali nista da kupi dok su Peconi i Miskovic pola Srbije kupili za sicu , al opet ne znam sta mu bi da se toliko trpa , nisam siguran da je sve to iz cisto humanistickih razloga .

Kad moze Miskovic moze i Divac slazem se, neka ga pustaju da ulozi, neka pomaze ljudima, ali ispod zita to je ista bagra, ista mafija. Najbolji primer su ti nedavni izbori za predsednika Olimpijskog saveza. Curkovicev covek, samo on ima izvesu moralnu odgovornost pa svejedno mislim da ce biti bolje.

'Ајде да,само за тренутак, оставимо способности и квалитете на страну!
Да ли ти Софија мислиш да он не би био бољи од садашњег Председника Србије?
Пођи само од тога и искрено одгвори!
Реално, гори не би био сигурно.

Мада и кад је Милошевић био на власти, сви смо мислили да горег нема, па дођоше ови и разуверише нас.

Тако да, мој коначни одговор би био, да не знам.

Реално, гори не би био сигурно.

Мада и кад је Милошевић био на власти, сви смо мислили да горег нема, па дођоше ови и разуверише нас.

Тако да, мој коначни одговор би био, да не знам.
"А чим није штетно - значи да је корисно!" - Што би рек'о Лане Гутовић!:mrgreen:

Švarci ima dva faks završena
i pritom oženjen porodicom Kenedi(DŽonova i Bobijeva sestirčina)

Ех, тешко завршити факс у америкама, још ако имаш пара..
Него није у томе фабула....
Прича је да амерички политичари по дифолту слушају оне који им дају новац!

Švarci ima dva faks završena
i pritom oženjen porodicom Kenedi(DŽonova i Bobijeva sestirčina)
Ма чим га видиш, ону продуховљену фацу и поглед, знаш да је
ЧИСТ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:
( Као Мира Шкорић: "Ја сам бре много интелигентна и паметна!":hahaha::rotf::hahaha::rotf:)

Но га вади ово друго!

свака му част на хуманитарном раду, ал мислим да се одавно продао.
бојим се да је то слична прича као са миланом панићем, ако се сећате тог лика.
наш човек успео у америци, решио да помогне родној груди. мож мислити...

Back