- Poruka
- 45
Pozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx![]()
Cuj "pasta"... valjda "nasuvo"...
![]()
A sta da ti kazem - ako svo ovo vreme nisi obracala paznju na mene sada je kasno... a bio sam ti na dohvat ruke...mora meso obavezno
ja do sada nisam upoznala muskarca koji moze da gricka projice, pitice i da kaze - jao sto je ukusno
glasam i ja za predlog koji ti je eriu dala - prsutica, sunkica neka ( ne stisnjena), neki lepi sir, maslinice..vino i pivo uz to..pitanje je sta on vise voli..ispostuj ga..
neces da omanes ni ako ispeces biftek..to ti je 5 minuta posla, a dobijes reprezentativni obrok
nikako pomfrit sto kaze mensch..ne sme miris hrane da dominira ni prostorijom, niti treba da ga ima u tvojoj kosi..
mozes i neku piletinu - ona isto nikad ne omane..i lepu salaticu..imas sada sarenog zelenisa na pijaci koliko hoces..
mozes da napravis i punjene patlidzane i samo ih stavis u rernu na 15 min da se zapeku kad on dodje..i odmah imas sveze napravljenu toplu hranu na stolu
pitanje je i sta on voli da jede..kad bi nam to napisala, lakse bi mi bili konkretni sa savetima..
A sta da ti kazem - ako svo ovo vreme nisi obracala paznju na mene sada je kasno... a bio sam ti na dohvat ruke...
Zbog dobre pite, proje, bureka bi guslao satima...
A verujem da ima jos takvih...
![]()
zanimljivo, meni je to uvek nekako bilo tipicnije za zene, a muskarci koje znam bi vecinom uvek izabrali meso pre testenine.mada verovatno zavisi od generalnih prehrambenih navika koje neko ima...ja bih pre mesa i testenine izabrala sirTesto Divka, testenine, peciva, past... pardon... nasuvo, pite... Gro muskaraca je zavisno od tih jela. Ja bih zbog makarona sa sirom (rezanaca sa sirom) izdao i Tita, i Partiju, i kralja, i otadzbinu, a kamoli se ne bih dohvatio sa nekom Sosom ili pripadnicom neke od ovdasnjih nacionalnih manjina.![]()
mora meso obavezno
ja do sada nisam upoznala muskarca koji moze da gricka projice, pitice i da kaze - jao sto je ukusno
glasam i ja za predlog koji ti je eriu dala - prsutica, sunkica neka ( ne stisnjena), neki lepi sir, maslinice..vino i pivo uz to..pitanje je sta on vise voli..ispostuj ga..
neces da omanes ni ako ispeces biftek..to ti je 5 minuta posla, a dobijes reprezentativni obrok
nikako pomfrit sto kaze mensch..ne sme miris hrane da dominira ni prostorijom, niti treba da ga ima u tvojoj kosi..
mozes i neku piletinu - ona isto nikad ne omane..i lepu salaticu..imas sada sarenog zelenisa na pijaci koliko hoces..
mozes da napravis i punjene patlidzane i samo ih stavis u rernu na 15 min da se zapeku kad on dodje..i odmah imas sveze napravljenu toplu hranu na stolu
pitanje je i sta on voli da jede..kad bi nam to napisala, lakse bi mi bili konkretni sa savetima..
Pozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx![]()
Prvo napravis atmosferu,sto je bitnije od same klope.Aranziras sto, vino,pivo ili sokici,zavisi sta pije, upaljene lampe po kuci ,
lagana muzikica,lagana garderobica na tebi.. fino predjelo dok cekas da donesu narucenu picu , pastu ili kinezisen klopu
. .i diskretno odskriuta vrata od spavace sobe..skroz like![]()