Vecera u dvoje

• Začetnik teme Začetnik teme Nady
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod mene bi nasuvo s krompirom proslo samo tako, uz salatu od kiselog kupusa zalivenog uljem i posutog alevom paprikom, no buduci da nije rec o meni preporucujem u duhu tvog saveta nasuvo s makom ili s grizom, kud ces strastvenije poljupce nego kad im se mak ili griz zalepi i zadje medju zube, eto im zanimacije dok se ljube... :lol:

ne znam, ne volim kompletne vecere, tesko mi pada na stomak.
mnogo mi bolja kombinacija nekih laganih umaka (dips, kako mi to vec zovemo, lako se pravi kod kuce i nije skupo), tanko secene prsute, kozijeg sira, masline, neke lagane salate, vino i tako to. zavisi koga imas u kuci...ako voli da zdere uvece, onda to nece proci....za mene bi ovo pomenuto bilo najprikladnije.

mora meso obavezno
ja do sada nisam upoznala muskarca koji moze da gricka projice, pitice i da kaze - jao sto je ukusno
glasam i ja za predlog koji ti je eriu dala - prsutica, sunkica neka ( ne stisnjena :sad2: ), neki lepi sir, maslinice..vino i pivo uz to..pitanje je sta on vise voli..ispostuj ga..
neces da omanes ni ako ispeces biftek..to ti je 5 minuta posla, a dobijes reprezentativni obrok
nikako pomfrit sto kaze mensch..ne sme miris hrane da dominira ni prostorijom, niti treba da ga ima u tvojoj kosi..
mozes i neku piletinu - ona isto nikad ne omane..i lepu salaticu..imas sada sarenog zelenisa na pijaci koliko hoces..
mozes da napravis i punjene patlidzane i samo ih stavis u rernu na 15 min da se zapeku kad on dodje..i odmah imas sveze napravljenu toplu hranu na stolu
pitanje je i sta on voli da jede..kad bi nam to napisala, lakse bi mi bili konkretni sa savetima..

mora meso obavezno
ja do sada nisam upoznala muskarca koji moze da gricka projice, pitice i da kaze - jao sto je ukusno
glasam i ja za predlog koji ti je eriu dala - prsutica, sunkica neka ( ne stisnjena :sad2: ), neki lepi sir, maslinice..vino i pivo uz to..pitanje je sta on vise voli..ispostuj ga..
neces da omanes ni ako ispeces biftek..to ti je 5 minuta posla, a dobijes reprezentativni obrok
nikako pomfrit sto kaze mensch..ne sme miris hrane da dominira ni prostorijom, niti treba da ga ima u tvojoj kosi..
mozes i neku piletinu - ona isto nikad ne omane..i lepu salaticu..imas sada sarenog zelenisa na pijaci koliko hoces..
mozes da napravis i punjene patlidzane i samo ih stavis u rernu na 15 min da se zapeku kad on dodje..i odmah imas sveze napravljenu toplu hranu na stolu
pitanje je i sta on voli da jede..kad bi nam to napisala, lakse bi mi bili konkretni sa savetima..
A sta da ti kazem - ako svo ovo vreme nisi obracala paznju na mene sada je kasno... a bio sam ti na dohvat ruke... :sad2:

:lol: Zbog dobre pite, proje, bureka bi guslao satima... :rumenka: A verujem da ima jos takvih... :D

Testo Divka, testenine, peciva, past... pardon... nasuvo, pite... Gro muskaraca je zavisno od tih jela. Ja bih zbog makarona sa sirom (rezanaca sa sirom) izdao i Tita, i Partiju, i kralja, i otadzbinu, a kamoli se ne bih dohvatio sa nekom Sosom ili pripadnicom neke od ovdasnjih nacionalnih manjina. :D

Testo Divka, testenine, peciva, past... pardon... nasuvo, pite... Gro muskaraca je zavisno od tih jela. Ja bih zbog makarona sa sirom (rezanaca sa sirom) izdao i Tita, i Partiju, i kralja, i otadzbinu, a kamoli se ne bih dohvatio sa nekom Sosom ili pripadnicom neke od ovdasnjih nacionalnih manjina. :D
zanimljivo, meni je to uvek nekako bilo tipicnije za zene, a muskarci koje znam bi vecinom uvek izabrali meso pre testenine.mada verovatno zavisi od generalnih prehrambenih navika koje neko ima...ja bih pre mesa i testenine izabrala sir :mrgreen: mislim da bi me neko totalno kupio dobrim izborom i posluzenjem sira :lol:

mora meso obavezno

joj sinoc sam probao neke pogacice od heljde, kad se nisam ispovracao, mislim i povracao sam samo par sati poslije :)))))

Pozzz ljudi,
dajte neku ideju za laganu veceru u dvoje,sta spremati?? recite svoja iskustva! Tnx :)

Prvo napravis atmosferu,sto je bitnije od same klope.Aranziras sto, vino,pivo ili sokici,zavisi sta pije, upaljene lampe po kuci ,
lagana muzikica,lagana garderobica na tebi.. fino predjelo dok cekas da donesu narucenu picu , pastu ili kinezisen klopu
. .i diskretno odskrinuta vrata od spavace sobe..skroz like :mrgreen:

Prvo napravis atmosferu,sto je bitnije od same klope.Aranziras sto, vino,pivo ili sokici,zavisi sta pije, upaljene lampe po kuci ,
lagana muzikica,lagana garderobica na tebi.. fino predjelo dok cekas da donesu narucenu picu , pastu ili kinezisen klopu
. .i diskretno odskriuta vrata od spavace sobe..skroz like :D

ma to nije fazon, ljepse je kad se nesto zajedno radi, samo mislis kako da prije dobijes plasman u slatko carstvo chula!

Back