Vece...ali ...Novogodisnje

026ts.jpg

Pozdravljaju vas moji coveculjci, spavalice jedne!
icon_razz.gif

Veče je bilo divno - romantično i nežno...
Znate, među svim ovim beogradskim zgradama i ulicama
Na terasi jedne stajali smo nas dvoje zagrljeni.
Sa čašama punim šampanjca posmatrali smo budan grad.
Sa svih strana su zujali vatrometi i kojekakva svetla - pucalo je na sve strane...
I mi smo se nešto kasnije oglasili petardama koje pucaju čak 3 puta :lol:
I ja sam - baksuz, pogodila slučajno nekog dečka koji je tuda prolazio pa mi je on malo ebao sve po spisku odozdo, viknula sam IZVINITEEEE ali nešto ne verujem da me je čuo.

Ušla sam s osmehom u ovu godinu...

divlja - jelka ti je super, to s medom na vrhu je baš cakano :D

Tjah, kod mene se vecito nesto zakomplikuje oko prvobitnog plana te tako iskrsne nesto drugo po obicaju mnogo bolje :D Tako je bilo i ove godine, umesto na more na koje nismo mogli da odemo jer je vreme bilo ocajno, u subotu cak padala ledena kisa, ostali smo u Ljubljani te me moj dragi vodio u vrhunski restoran sa vrhunskom klopom, sampanjcem, svecama, znaci romantika na vrhuncu i muzikom koju obozavam, muzikom za pravi ples...pred ponoc smo plesali uz pesmu What a wonderful world, vrlo simbolicno jer od kad ga poznajem i od kad postoji u mom zivotu, svet u kom zivim mi je i vise nego predivan...Osecala sam se kao princeza..izgubljena u njegovim ocima dok smo se okretali na podijumu...kao da niko oko nas ne postoji...Najlepsi poklon te veceri su mi bile njegove reci 'srecan sam...srecan sam sa tobom..'
Predivan docek, uz predivnog muskarca...

Srecna vam svima Nova godina!

Back