МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
E, ebg, Mačak... Onda udri po cijalisu!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ebg, Mačak... Onda udri po cijalisu!![]()
svaki fakultet ima kodex oblacenja- muski ne smeju nositi papuce, sorceve, majice bez rukava, obrijani...zenske- nista minici, dekoltei, na nekima vestacki nokti...
to su opste poznate stvari![]()
valjda "ma gdje", krcki prijatelju![]()
BRZINA
nije bitno kako pišeš več što je na srcu![]()
Hoće da upristoje izgled akademskih građana koji izgledaju, verovatno, kao sa pokretne trake Pink televizije. Ne vidim u tome talibane, šerijate, vehabije...iako je cela stvar inicirana u šeher Saraj'vu pa se može protumačiti kao neki radikalan potez.
Ne znam kako je u vašim gradovima i selima, ali u mojoj varoši, u osnovnoj školi gde ide mlađa i srednjoj gde ide starija ćerka, već dve, tri godine nastavnici upozoravaju decu na određene norme oblačenja. Bretele, papuče, šortsevi, dopi.čnjaci, japanke, top majičice do pupka i sl....se NE preporučuju, s tim da uvek ima dece koja teraju inat i naravno uvek ima profesora koji takvo dete opomenu, izgrde čak.
U maloj sredini je možda još i moguće uspostaviti neki red, nametnuti neki kodeks....mala zajednica je svugde poznata po tome da svaku ekstremnu različitost takoreći izopšti iz svojih redova.
Bg uni- medicina, stomatologija, farmacija
Skopje
zar nisi purger ekavac???
Па ђес ти...цео дан?
Сад дође кад иде на посао.....![]()
ne znam ali zbog toga nisam u strahu , ne vidim skriveni motiv![]()
Hoće da upristoje izgled akademskih građana koji izgledaju, verovatno, kao sa pokretne trake Pink televizije. Ne vidim u tome talibane, šerijate, vehabije...iako je cela stvar inicirana u šeher Saraj'vu pa se može protumačiti kao neki radikalan potez.
Ne znam kako je u vašim gradovima i selima, ali u mojoj varoši, u osnovnoj školi gde ide mlađa i srednjoj gde ide starija ćerka, već dve, tri godine nastavnici upozoravaju decu na određene norme oblačenja. Bretele, papuče, šortsevi, dopi.čnjaci, japanke, top majičice do pupka i sl....se NE preporučuju, s tim da uvek ima dece koja teraju inat i naravno uvek ima profesora koji takvo dete opomenu, izgrde čak.
U maloj sredini je možda još i moguće uspostaviti neki red, nametnuti neki kodeks....mala zajednica je svugde poznata po tome da svaku ekstremnu različitost takoreći izopšti iz svojih redova.
vidis skriveni motiv iza dres koda, koji ima svaka institucija- a iza predhodno ugasene teme ne![]()
preporuke su jedno i sam roditelj mora ocjeniti granice za djecu to je normalno..
ali zabraniti... narediti ja ne znam koje su granice ali shvatio sam iz teksta koji sam pročitao da se iza brda našto valja![]()
Znaš kako ja i dalje gledam na to, dok god ne uvedu obavezu da devojke dolaze zabrađene na predavanja, ne vidim u ovakvom propisanom dreskodu ništa ekstremno.
Nisam pročitala članak pa ne znam da li se negde spominje da je zabranjeno, recimo, doći sa narandžastom krestom na glavi i sa dvadeset pirsinga na licu....ali uredno zakopčan do grla.
Kad to zabrane, ja ću se zabrinuti.![]()
nisam upoznat sa predlogom novog kodeksa ...dakle uskoro se bude znalo
ali moje ali da mi netko ne podvali
BOLJE SPRIJEČIT NEGO LJEČIT zato se ljudi cjepe da ne dobe neku bolest
a ovde upozore da se nešto moše desit![]()
dali si studirao? ako jesi, znas da svaki fakultet ima neki dres kod, strozi ili manje zavisi od prirode fakullteta( akademija i medicina, masinstvo i primenjene)
svaki fakultet ima kodex oblacenja- muski ne smeju nositi papuce, sorceve, majice bez rukava, obrijani...zenske- nista minici, dekoltei, na nekima vestacki nokti...
to su opste poznate stvari
doduse, grkinje su nosile minice, ali nikako na vezbe
dali si studirao? ako jesi, znas da svaki fakultet ima neki dres kod, strozi ili manje zavisi od prirode fakullteta( akademija i medicina, masinstvo i primenjene)
evo, rusija, drzavna sluzba. jel' treba ista reci
![]()
studirao jesam ali nije imao nekakav kodeks sa odjevanje.svi su dolazili u granicama normalnog.
da li ti misliš da u sarajevu studenti dolaze polu goli ili slično.
desilo mi se par puta da kolegu ne puste na vezbe zato sto nije sveze obrijan- a veoma je bilo tesko nadoknaditi vezbe, a kamo li kvote... nas zdravsvo su dosta mustrali, a niko nije dolazio polu go, sve fna deca![]()