VAZNO

Hoces ovakvog?
play-doctor-costume.jpg

Koliko vidim ova tema je na LJiS. Prema tome i titule moraju da budu odgovarajuće.
Npr: Jeebač(ica), superjebač(ica), rasturač(ica), podjebavalo, manijak, perverznjak, jebivetar, trtomudalo, nabiguz, kudeljara, pičkolizac, dupelizac, dr kadžija, pastuv, radodajka, makro, mudonja, miss, prva pratilja, dadilja, lizulja, guzulja, onan, papučić, voajer, frižider, smokvica, mačkica, pilene, srculence, udvarač, udavača, švaler... Ma dosta od mene. Dalje se jeebite sami.

pici :zcepanje::zcepanje:

al nisam mislila na negativne titule, nikako.
mislila sam najstvarnije da dodleimo neke titule ne kao ovo starosedelac i sl, to su neke opste zvanicne titule, vec vise kao: doktor za ovo-ono, magistar za ovo-ono, vicesampion, vicepredsednik, predsednik, sekretar, zamenik direktora i sl.
visoke titule, dobre titule.
nista lose i negativno

Koliko vidim ova tema je na LJiS. Prema tome i titule moraju da budu odgovarajuće.
Npr: Jeebač(ica), superjebač(ica), rasturač(ica), podjebavalo, manijak, perverznjak, jebivetar, trtomudalo, nabiguz, kudeljara, pičkolizac, dupelizac, dr kadžija, pastuv, radodajka, makro, mudonja, miss, prva pratilja, dadilja, lizulja, guzulja, onan, papučić, voajer, frižider, smokvica, mačkica, pilence, srculence, udvarač, udavača, švaler... Ma dosta od mene. Dalje se jeebite sami.

jao fala daco mada sam htela u ovoj temi da budem siva osovine al dobro ajd ;)

daca, dobitnik prestizne forumske nagrade za mir i dobrotu medju ljudima

el moze?
ako ne moz se promeni

:cmok2:

:( Istakao sam sve što bi voleo da budem... :rumenko:
Može, kad ne mogu da postanem ono što želim - daj šta daš, takav sam - kakav sam, ne može od Lale postati crnac... :rumenka: :roll:
:)
:zag:

:( Istakao sam sve što bi voleo da budem... :rumenko:
Može, kad ne mogu da postanem ono što želim - daj šta daš, takav sam - kakav sam, ne može od Lale postati crnac... :rumenka: :roll:
:)
:zag:

jao daco pa nisam mislila da ce titula koju sam ti dodelila da te nacini tuznim:(
a sto neko ko je dobar i siri ljubav i dobrotu medju ljudima ne moze da bude sve ono sto si boldovao crvenim?
vidis, ja mislim da takvi budu sve to i to duplo.

al ako oces ja cu da ti skinem onu titulu.

jao daco pa nisam mislila da ce titula koju sam ti dodelila da te nacini tuznim:(
a sto neko ko je dobar i siri ljubav i dobrotu medju ljudima ne moze da bude sve ono sto si boldovao crvenim?
vidis, ja mislim da takvi budu sve to i to duplo.

al ako oces ja cu da ti skinem onu titulu.

Ne može neko pitom da bude rasturač i perverznjak, za to je potrebna izvesna crta animalnog, mada... sve to varira od situacije do situacije... ;) :D

Neka titule. :) Iza nje se uvek mogu sakriti. :D ;)

Mnogi ljudi ne shvataju da na žurkama ne treba praviti pizdarije, ovaj forum doživljavam kao veliki parti na kome se treba zabaviti, to ti je ona "nirvana" kad čovek uživa i ne smeta drugima da uživaju. :D

Ne može neko pitom da bude rasturač i perverznjak, za to je potrebna izvesna crta animalnog, mada... sve to varira od situacije do situacije... ;) :D

Neka titule. :) Iza nje se uvek mogu sakriti. :D ;)

Mnogi ljudi ne shvataju da na žurkama ne treba praviti pizdarije, ovaj forum doživljavam kao veliki parti na kome se treba zabaviti, to ti je ona "nirvana" kad čovek uživa i ne smeta drugima da uživaju. :D

i plus nam pomazes da i mi uzivamo jos vise:heart:

nego, opet ja...
a sto neko sa velim srcem ne moze da bude perverzan, sa dozom animalnog.....i sve to.....
mislim da gresis al ajde.

i plus nam pomazes da i mi uzivamo jos vise:heart:

nego, opet ja...
a sto neko sa velim srcem ne moze da bude perverzan, sa dozom animalnog.....i sve to.....
mislim da gresis al ajde.

:rumenko: :heart: :D

Može, bitne su pobude, motivi, a ne sama manifestacija, što reče nedavno neki uobraženko koji me iz čista mira prozva na pdf-u Filozofija - sve je uzročno-posledično... :D
Ako nastupaš čistog srca ne možeš biri naopak kad uživaš u neobičnostima ma koliko one izgledale uvrnuto, sve prolazi ako ne ugrožavaš druge.

Back