Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto mi je dodeljena funkcija koje pise pored mog nicka, ja zahtevam da se nadje neki doktor pod hitno...di ste vi videlu glavnu sestru bez doktora![]()
leleeeHoces ovakvog?
![]()
pa Hedonista, naravno![]()
dilajt je deda
ja otju da budem neki direktor nečega![]()
ajde da nekim cenjenim clanovima ovog foruma dodelimo titule.
NovaIsta = ultra, neprikosnoveni broj jedan na forumskim top listama ženske duhovitosti
Koliko vidim ova tema je na LJiS. Prema tome i titule moraju da budu odgovarajuće.
Npr: Jeebač(ica), superjebač(ica), rasturač(ica), podjebavalo, manijak, perverznjak, jebivetar, trtomudalo, nabiguz, kudeljara, pičkolizac, dupelizac, dr kadžija, pastuv, radodajka, makro, mudonja, miss, prva pratilja, dadilja, lizulja, guzulja, onan, papučić, voajer, frižider, smokvica, mačkica, pilene, srculence, udvarač, udavača, švaler... Ma dosta od mene. Dalje se jeebite sami.
al nisam mislila na negativne titule, nikako.
mislila sam najstvarnije da dodleimo neke titule ne kao ovo starosedelac i sl, to su neke opste zvanicne titule, vec vise kao: doktor za ovo-ono, magistar za ovo-ono, vicesampion, vicepredsednik, predsednik, sekretar, zamenik direktora i sl.
visoke titule, dobre titule.
nista lose i negativno
Koliko vidim ova tema je na LJiS. Prema tome i titule moraju da budu odgovarajuće.
Npr: Jeebač(ica), superjebač(ica), rasturač(ica), podjebavalo, manijak, perverznjak, jebivetar, trtomudalo, nabiguz, kudeljara, pičkolizac, dupelizac, dr kadžija, pastuv, radodajka, makro, mudonja, miss, prva pratilja, dadilja, lizulja, guzulja, onan, papučić, voajer, frižider, smokvica, mačkica, pilence, srculence, udvarač, udavača, švaler... Ma dosta od mene. Dalje se jeebite sami.
jao fala daco mada sam htela u ovoj temi da budem siva osovine al dobro ajd
daca, dobitnik prestizne forumske nagrade za mir i dobrotu medju ljudima
el moze?
ako ne moz se promeni
![]()
Istakao sam sve što bi voleo da budem...
Može, kad ne mogu da postanem ono što želim - daj šta daš, takav sam - kakav sam, ne može od Lale postati crnac...![]()
![]()
jao daco pa nisam mislila da ce titula koju sam ti dodelila da te nacini tuznim
a sto neko ko je dobar i siri ljubav i dobrotu medju ljudima ne moze da bude sve ono sto si boldovao crvenim?
vidis, ja mislim da takvi budu sve to i to duplo.
al ako oces ja cu da ti skinem onu titulu.
![]()
Ne može neko pitom da bude rasturač i perverznjak, za to je potrebna izvesna crta animalnog, mada... sve to varira od situacije do situacije...![]()
Neka titule.Iza nje se uvek mogu sakriti.
![]()
Mnogi ljudi ne shvataju da na žurkama ne treba praviti pizdarije, ovaj forum doživljavam kao veliki parti na kome se treba zabaviti, to ti je ona "nirvana" kad čovek uživa i ne smeta drugima da uživaju.![]()
i plus nam pomazes da i mi uzivamo jos vise
nego, opet ja...
a sto neko sa velim srcem ne moze da bude perverzan, sa dozom animalnog.....i sve to.....
mislim da gresis al ajde.
Ja cu da budem tuka , trazim dezurnog kuhara![]()