Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glasam za njega...da ga nema bilo bi dosadnoneka fala ja sam već kurir![]()
@Nova: To se neće dobro završiti![]()
Ma vidiš da ne može ni da počne. Niko nema ideju![]()
@Nova: To se neće dobro završiti![]()
al nisam mislila na negativne titule, nikako.
mislila sam najstvarnije da dodleimo neke titule ne kao ovo starosedelac i sl, to su neke opste zvanicne titule, vec vise kao: dokrot za ovo-ono, magistar za ovo-ono, vicesampion, vicepredsednik, predsednik, sekretar, zamenik direktora i sl.
visoke titule, dobre titule.
nista lose i negativno
Ne moze tako. Mogu samo postojati jajani. Znaci 15-to mud ili 10-to mud. I takve titule. Ostalo se ne priznaje.![]()
ma ajde.
a sto mud, sto nije sis![]()
al nisam mislila na negativne titule, nikako.
mislila sam najstvarnije da dodleimo neke titule ne kao ovo starosedelac i sl, to su neke opste zvanicne titule, vec vise kao: dokrot za ovo-ono, magistar za ovo-ono, vicesampion, vicepredsednik, predsednik, sekretar, zamenik direktora i sl.
visoke titule, dobre titule.
nista lose i negativno
al sto je najgore nemam nikakvu ideju nit znam ko bi sta bio. ja sam neutralni posmatrac jer je moja tema.
a i ne volim titule, ja delujem iz senke
ali nije to nista strasno da se odaju priznanja ovde, pa jebbem mu mater, tolko kucamo, treba to necim da se nagradi![]()
Ja mislila tema za davanje nadimaka koje cemon nositi do kraja nasheg forumashkog zivota i tako to
ocu ja da budem neshto za kreativnost u firmi
Ja mislila tema za davanje nadimaka koje cemon nositi do kraja nasheg forumashkog zivota i tako to
ocu ja da budem neshto za kreativnost u firmi