Vazno za vase zdravlje ! Lecite se kod lekara saveremene naucne medicine a ne....

Ok, a odakle normalan svet dobija te informacije. Gde ih umre? U jednoj bolnici? Zbog greske doktora? Jako si skrt na recima, nejasno je tacno sta govoris.

U bolnicama širom Srbije na žalost.

Ja neću da spamujem temu,ali kažem da hemoterapija koliko sam ja uživo čuo od doktora pravog a ne od online doktora pomaže samo u prvom stadijumu bolesti a možda ni tada.

Te informacije na žalost imaju od svojih bližnjih koji su bolesni bili ili su još živi a muče se

Poslednja izmena:
Ovaj forum je postao cirkus pun klovnova.

Idiocracy u punoj snazi.
Ma klovnovi su zabavni, gde ima mladih tu ima i smeha;)

Ali ostaviti ovakvu recenicu:

Normalan svet zna da od redovne medicine umre za 4 godine oko 30 pacijenata što od raka što od te redovne medicine
za mene je stvarno nekako i kraj ovog dela foruma.
Nemusti, nepismeni ljudi bi nesto da kazu, al ne znaju sta ustvari zele da kazu.

Da li ti nekad pricas o umetnosti? Imas li svoje misljenje o umetnickimndelima, umetnicima?

Primecujes li nekad da je Sunce izaslo na nekoj strani sveta? Mora da si astrofizicar, a ako nisi cuti i pokrij se usima... neobrazovanim.

Garant si ucila gledajuci Brian Cox- a na tv-ju
I sa tu ukazujes i smatras nesto o zvezdama

Razlika je sto za misljenje o umetnosti ne moras da znas istoriju umetnosti, niti kom pravcu neka slika pripada da bi znala da li se tvom oku dopada.
Za pricu o medicini zapravo treba da imas znanja iz medicine. Ti ih nemas.

- - - - - - - - - -

"Ukazujem" o zvezdama?
"Smatram" o zvezdama?
:D

:lol:

Da li ti nekad pricas o umetnosti? Imas li svoje misljenje o umetnickimndelima, umetnicima?

Primecujes li nekad da je Sunce izaslo na nekoj strani sveta? Mora da si astrofizicar, a ako nisi cuti i pokrij se usima... neobrazovanim.

Garant si ucila gledajuci Brian Cox- a na tv-ju
I sa tu ukazujes i smatras nesto o zvezdama
Nije potrebno da moderator na PDF Umetnost ili Knjizevnost bude i umetnik ili knjizevnik,
ali je ipak nekako cudno ( za stvarno bolesne ljude, a ovo je Zdravlje)
i nedopustivo da se moderator upusta u rasprave o terapijama, a to je cak i opasno ( po pacijente = bolesne).
Ti imas svoja iskustva sa nekim svojim problemima, cula si , citala da su neke zene pobedile karcinom dojke sa jodom, ali meni bi samo moja
zdrava seljacka logika nekako sugerisala da ja ( a i pod petpostavkom da sam se i sama izlecila sa jodom) da ja ne mogu da obolelim ljudima
preprucujem terapije jodom.
Konkretno Mikelo je umeo i ume jako strucno da postavi pitanje obolelom i da mu ili da savet, da ga utesi,
ali i da mu preporuci gde i kako treba dalje.
Svakako da svako od nas i pita u slusa pa i poslusha savete od drugih obolelih, ali kada se radi o zulju na nozi, mozda i hemoroidima,
nedostatku gvozdja, opstipaciji kod psa;), preteranom znojenju i slicno, ali nikako ne kod ozbiljnih bolesti.
Inace ni ja ne dajem pet para na te laktoze i glutene, ali pa opet moguce je da to sve stvarno i postoje jer kao sto su i kucni ljubimci
( konkretno pCeta) danas alergicni na grinje i kucnu prasinu valjda je i zdravlje ljudi postalo izvotepereno pa ima i tih koji su alergicni na
sve i svasta.

Ljudi u Srbiji nikako nisu "nateceni", ja bih rekla da se mnogo zdravije hrane od ljudi u recimo USA jer se u Srbiji jos uvek kuva,
jos uvek se ide na pijacu, jos uvek se svaki dan kupuje sveze povrce ( e sad, dokle ce to biti tako, ja ne znam) i kuva se svakog dana.
kad pogledas omladinu u Srbiji svi su prilicno " izgledni", relativno vitki, a sto za ljude u bogatim, industrijskim drustvima na Zapadu
bas i ne moze da se kaze. To sto ima mnogo krezubih to je druga prica, ali sa zdravljem nema veze.

Ma klovnovi su zabavni, gde ima mladih tu ima i smeha;)

Ali ostaviti ovakvu recenicu:

Normalan svet zna da od redovne medicine umre za 4 godine oko 30 pacijenata što od raka što od te redovne medicine
za mene je stvarno nekako i kraj ovog dela foruma.
Nemusti, nepismeni ljudi bi nesto da kazu, al ne znaju sta ustvari zele da kazu.

Aha skontao sam ja sam kao klon,nepismeni kako ti kažeš

Ma batali doktore, pij kafu i to u vecim kolicinama. Smanjuje rizik i od raka ( ma od svega), zivi se u proseku duze 18%:D
Zene doduse samo 8%, ali i to je nesto jer i tako duze zive pa se izjednacuje.
Svi su mediji danas preplavljeni savetima da je kafa super zdrava ( za mene i jeste jer je pijem valjda od trece godine zivota).

Kafa sadrži mnogo antioksidanasa koji igraju važnu ulogu u prevenciji raka“, zaključila je dr Veronika Setiavan, sa Univerziteta u Južnoj Kaliforniji.

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&nav_id=1281587

Ma batali doktore, pij kafu i to u vecim kolicinama. Smanjuje rizik i od raka ( ma od svega), zivi se u proseku duze 18%:D
Zene doduse samo 8%, ali i to je nesto jer i tako duze zive pa se izjednacuje.
Svi su mediji danas preplavljeni savetima da je kafa super zdrava ( za mene i jeste jer je pijem valjda od trece godine zivota).

Kafa sadrži mnogo antioksidanasa koji igraju važnu ulogu u prevenciji raka“, zaključila je dr Veronika Setiavan, sa Univerziteta u Južnoj Kaliforniji.

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&nav_id=1281587

Мени говорили кад сам био мали не пиј кафу да ти не порасте реп.

Nemoj tako Andrija, oni lece rak tako sto se podsmevaju jednom po jednom. Humani ljudi.

Sad si i ti krenula stopama Adriane i Radovana, stavljaš nam reči u usta?

Mi ne lečimo rak, niti se podsmevamo onima koji su bolesni. Naprotiv, mi se borimo protiv onih koji bolesne ljude odgovaraju od naučno potvrđenih metoda lečenja.

Borimo se protiv onih koji šire laži opasne po živote obolelih ljudi, a podsmevamo se neobrazovanim idiotima koji su "razotkrili" medicinu gledajući JuTub.

Rekao bih da smo mi na pravoj strani, a ti se zapitaj gde si ti.

Мени говорили кад сам био мали не пиј кафу да ти не порасте реп.
Da, tako je isla prica, ali sam ja mnogo volela jos kao malo dete da zasednem u drustvo matorih i da pijem kafu.

Zadnjih se godina zaista pojavljuju vesti da je kafa kao zdrava, mada ja nikada nisam ni mislila da je nezdrava, ali
sada joj pripisuju i razna cudesna svojstva.

Poslednji put kad sam bila kod doktora rekao mi je nesto, samo sto nisam pala sa stolice!

Dosla sam na kontrolu nakon upale besike i pita me doktor da li sam bolje i tako to. Pricam kako su mi antibiotici pomogli, ali ne potpuno neprijatnost pri mokrenju se nastavila dva dana nakon sto sam prestala da uzimam antibiotike i onda sam uspesno tretirala te simptome sa sokom od brusnice. Pila sam sok, jos uvek ga pijem zapravo i dobro sam...o..

Doktor mi je tada rekao kako su istrazivanja potvrdila da brusnica ne pomaze kod upale besike...

I to je bio taj sokantan momenat, Pajtonovski zapravo :)

Kada sam ostala sablaznjena na tu informaciju. Rekla sam mu nesto i nastavila da pijem sok. Nesto ne valja sa njihovim istrazivanjem. Brusnica def pomaze.

Back