Pa Sunce je zvezda, gledala sam i ja Brajana"Ukazujem" o zvezdama?
"Smatram" o zvezdama?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Sunce je zvezda, gledala sam i ja Brajana"Ukazujem" o zvezdama?
"Smatram" o zvezdama?
![]()
Redovna medicina je 0
Nemoj tako Andrija, nije u redu. Neozbiljno zvuci, preterujes. Nemoj da provociras sa ovakvim izjavama. Ili lepo objasni svoje misljenje ili nemoj samo ovde da bacas koske.
Ok, a odakle normalan svet dobija te informacije. Gde ih umre? U jednoj bolnici? Zbog greske doktora? Jako si skrt na recima, nejasno je tacno sta govoris.Normalan svet zna da od redovne medicine umre za 4 godine oko 30 pacijenata što od raka što od te redovne medicine
Ok, a odakle normalan svet dobija te informacije. Gde ih umre? U jednoj bolnici? Zbog greske doktora? Jako si skrt na recima, nejasno je tacno sta govoris.
Ti bas zvucis tuzan. To naravno nije vesela tema.
Ma klovnovi su zabavni, gde ima mladih tu ima i smehaOvaj forum je postao cirkus pun klovnova.
Idiocracy u punoj snazi.
Da li ti nekad pricas o umetnosti? Imas li svoje misljenje o umetnickimndelima, umetnicima?
Primecujes li nekad da je Sunce izaslo na nekoj strani sveta? Mora da si astrofizicar, a ako nisi cuti i pokrij se usima... neobrazovanim.
Garant si ucila gledajuci Brian Cox- a na tv-ju
I sa tu ukazujes i smatras nesto o zvezdama
"Ukazujem" o zvezdama?
"Smatram" o zvezdama?
![]()
Nije potrebno da moderator na PDF Umetnost ili Knjizevnost bude i umetnik ili knjizevnik,Da li ti nekad pricas o umetnosti? Imas li svoje misljenje o umetnickimndelima, umetnicima?
Primecujes li nekad da je Sunce izaslo na nekoj strani sveta? Mora da si astrofizicar, a ako nisi cuti i pokrij se usima... neobrazovanim.
Garant si ucila gledajuci Brian Cox- a na tv-ju
I sa tu ukazujes i smatras nesto o zvezdama
Ma klovnovi su zabavni, gde ima mladih tu ima i smeha
Ali ostaviti ovakvu recenicu:
Normalan svet zna da od redovne medicine umre za 4 godine oko 30 pacijenata što od raka što od te redovne medicine
za mene je stvarno nekako i kraj ovog dela foruma.
Nemusti, nepismeni ljudi bi nesto da kazu, al ne znaju sta ustvari zele da kazu.
Aha skontao sam ja sam kao klon,nepismeni kako ti kažeš
Ma batali doktore, pij kafu i to u vecim kolicinama. Smanjuje rizik i od raka ( ma od svega), zivi se u proseku duze 18%
Zene doduse samo 8%, ali i to je nesto jer i tako duze zive pa se izjednacuje.
Svi su mediji danas preplavljeni savetima da je kafa super zdrava ( za mene i jeste jer je pijem valjda od trece godine zivota).
Kafa sadrži mnogo antioksidanasa koji igraju važnu ulogu u prevenciji raka“, zaključila je dr Veronika Setiavan, sa Univerziteta u Južnoj Kaliforniji.
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&nav_id=1281587
Niko nije realni doktor ovde,Mikelo to što rade ajde đene đene,ali ni to nije baš dobro
Nemoj tako Andrija, oni lece rak tako sto se podsmevaju jednom po jednom. Humani ljudi.
Da, tako je isla prica, ali sam ja mnogo volela jos kao malo dete da zasednem u drustvo matorih i da pijem kafu.Мени говорили кад сам био мали не пиј кафу да ти не порасте реп.