Вазелин наш насушни

l6eaRSb.jpg

Ако хоћеш да се запослиш ( само не знам где, јер посла НЕМА ), али рецимо као чистачица, мораш да донесеш лекарско да си здрава. И нормална. Да би држала метлу и крпу мораш да докажеш да си нормалан/а.

Како ћеш да држиш метлу ако ниси нормална. Не дај Боже да укључиш усисивач. Можеш да побијеш пола Србије, ако ниси здрава...Зато је лекарско обавезно...

Нема везе ни то што имаш диплому факултета, што си била/о најбољи студент. Уписаће ти само основну школу јер је за то радно место предвиђено да имаш завршену осмољетку.
Они што имају завршену само основну школу, они су већ запослени. И успели су у животу, за разлику од тебе...

Kо те туко` по ушима да учиш и да будеш паметан. За (не) живот у земљи чуда мозак ти није потребан. Он је овде чист вишак.

Да би успео у животу потребан ти је само вазелин, да би лакше могао да се увучеш у дупе онима којима треба да се увучеш.Ту ти треба и мало видовитости. Да процениш коме треба да се увучеш. И наравно потребна ти је партијска књижица тренутно владајуће странке. Чим се власт промени, и ти промениш партијску књижицу. Вазелин не мењаш, он ти свакако треба . Са њим можеш далекооооо да догураш. Tо ниси учио у школи, ни мама и тата те нису научили...

То да је вазелин најважнији, то можеш да научиш посматрајући оне који су далеко догурали без школе,без знања, без рада, без мозга...

За успех у животу потребно је да имаш добру моћ запажања и вазелин...

Да постанеш председник, премијер, министар, посланик, директор, курта или мурта уопште не мораш да доказујеш никоме да си здрав, а посебно не да си нормалан. Не мораш ни да завшиш школу, факултет, да постанеш магистар, доктор наука. Једино што мораш је да савладаш вештину увлачења, да увек имаш довољно вазелина и партијску књижицу. Одговарајућу. Коју мењаш по потреби. И онда си на коњу. Успео си у животу...Уз помоћ вазелина ...Онај ко га је измислио треба Нобелову награду да добије...

Онда ти вазелинци који нису доказали да су здрави, а ни да ли су или нису осуђивани, почну да се играју твојим животом и животима твоје деце. Они не носе метле и крпе, а чисте нас само тако. Сјебу ти живот док кажеш пиксла. Једним потезом пера, једним потписом одеш у П.М. иако си већ одавно тамо. Сад те само гурну мало дубље, да не можеш да изађеш никада одатле. Е ту вазелин не помаже...То му је једина мана. Мислим, вазелину. Помаже само код увлачења, код извлачења нема помоћи.

Вазелинци ти кроје капу и живот. Врше експерименте ко на мишевима , ако цркнеш од њиховог експериментисања, кога брига. И онако си за њих само број. ЈМБГ, још само да ти га истотевирају на руци! Није то лоша идеја, уштедело би се. Једном ти истетовирају и ту је до смрти, а не да свако мало идеш да вадиш извод из матичне књиге рођених, држављанство, венчани лист, да сваки час доказујеш да си ти ТИ, да си се родио, да ниси умро, да си држављанин ове земље чуда, да си се венчао или развео...а сваки тај доказ кошта, што новца што живаца...

И тетовирање кошта, али плаћаш само једном. Истрпиш бол, пљунеш лову и миран си до смрти. Чудо да то није већ пало на памет нашим месијама...

И да , тренутно влада несташица чудотворне масти. Ко налети на вазелин наш насушни, пожељно је направити залихе. Како другачије мислиш да успеш у животу...

Uvlacenje u bulju je postao nacionalni sport broj jedan.
Hteo ne hteo svako od nas u nekom momentu mora
dobro da se namaze vazelinim jer ulazenje u bulju i nije
bas tako lako.Za to je potrebna kondicije razne fele:
klecanja na kolenima,jak zeludac,udaranja glavom u zid
i jos mnogo toga su samo deo tog rituala ali bez "vazelina"
ne pomaze nista.Na kraju,posle takve fiskulture shvatis
da si vec dobro poremecen ali svestan da ces verovatno
opet iz nekog razloga morati da penetriras u neciju zadnjicu.
Znaci na vreme treba obezbediti zalihe "vazelina".

Kad bi se moglo posle uvlacenja:

522650_572613079420622_1600047353_n.png

SibirskiTigar;bt265527:
Uvlacenje u bulju je postao nacionalni sport broj jedan.
Hteo ne hteo svako od nas u nekom momentu mora
dobro da se namaze vazelinim jer ulazenje u bulju i nije
bas tako lako.Za to je potrebna kondicije razne fele:
klecanja na kolenima,jak zeludac,udaranja glavom u zid
i jos mnogo toga su samo deo tog rituala ali bez "vazelina"
ne pomaze nista.Na kraju,posle takve fiskulture shvatis
da si vec dobro poremecen ali svestan da ces verovatno
opet iz nekog razloga morati da penetriras u neciju zadnjicu.
Znaci na vreme treba obezbediti zalihe "vazelina".

Kad bi se moglo posle uvlacenja:

522650_572613079420622_1600047353_n.png

:rotf::rotf::rotf: Papuće su hit :zcepanje::zcepanje:

a za sve što si napisao si u pravu, ali papuče mi ostaviše najjači utisak;):mrgreen:

...bravo.....
....no ako je ovo zemlja vazelina , onda nema nevinih - jer usred mora nema , ama baš nema ni jedne kapi slatke vode - naročito u crnom moru....

....kažu da je objavljena satira u crnoj zemlji , dozvoljeno dobro plaćeno disidensko uvlačenje vlastima....pa ako je tako , a tako je , jer naš najveći satiričar ješa , bio je državni plaćenik ataše , ambasador i tako to / uostalom svi objavljivani ovdašnji književnici , po uzoru na njega i njegovu generaciju ,; ovakvi i onakvi književnici , bili su i ostali državni budžetski plaćenici / mazao se vazelinom oha ha ....
....pa i u sajber svetu , mnogi se mazaše vazelinom , oha ha , i gle čuda postadoše vlast ovog imaginarnog sveta....mislim odlučuju štaće da se objavi kao virtuelna istina ili obrazovno prosvetiteljska stvar....no stvari tako stoje sa vazelinom.....

...kako se ono kaže ; naš čovek namazan je svim bojama !

...a sve ovo rekoh , jer desilo se pre pola decenije , u jednoj firmi kojom su harali ameri , da sektor za održavanje naruči bure vazelina...ni manje ni više....no američki upravitelj ćutke zahtev ne overava...svetski je on čovek...radio je u americi svašta...doduše malo škole ima , ali onoliko kurseva u svom napredovanju je imao...radio sa žutaćima , cerčugama , ciganima i svakakvim svetom svakakve poslove - pa zna zašta taj siromašni svet koristi vazelin....jok more , neće on to da odobri....ljudi iz održavanja , zamole svog dispečera da interveniše....štaće dispečer i ode da interveniše....a amer , onako nežno , kao svaki svetski kursista , bez da povredi nečije pravo na drugost prajdovsku reče : prenesite gospodi , da je vazelin pakovan u buradima nehigijenski , nek poruče medicinsko apotekarsko pakovanje , odobriću - znam ja da su plate male....naravno održavaoci odustanu , i jedan genijalac im reši problem uvlačenja kablova u abažure , sa retkim uljima...ko veli bez , podmazivanja nema lakog uguravanja sa migoljenjem i nežnim unutrašnjim kontaktom....
...a sve ovo ispričaš zbog sledećeg.....kad su oni nesretnici- evropski , pre zatvaranja biračkih mesta , crno crvenoj koaliciji čestitali izbornu ponudu , ameri počnu da se pakuju iz ove firme u kojoj se vazelin troši na veliko...svi zgranuti...neki se odvaže da pitaju onog amera , zašto beže...a ovaj sa setom će : napravio samgrešku sa onim vazelinom , silnu ; uvlačenje je bilo bolno , doduše bilo je retko , ali bolno; ali sad kad su nastale ove promene , izborne , uvlačenje biće masovno pra i prebolno....i ko posle , pa i kako , da povadi te silne uvlakače - evropske trasformerse.....

...oću da kažem , svi smo nekako namazani svim i svačim , ali koliko do juče , vadili smo se nekako , pa i nije bilo tako bolno - ali sad sa ovim transformersima , koji kad se uvuku , nema vađenja - a boli non stop.....

....nadam se da sam upotrebio pravi vazelin , pa neće biti brisanja komentara !

Lončar, ne treba ti vazelin...nikada ti nisam obrisala ni jedan komentar...
Nekad se slažem sa tobom, nekada ne ali ne brišem tvoje komentare...
Ti uložiš dosta vremena i truda da napišeš komentar i ja to poštujem, bez obzira da li se slažem sa tobom ili ne...

Brišem samo uvredljive komentare, a i to retko...
Tvoji nisu uvredljivi...

Što se uvlačenja tiče, nikada se nisam nikome uvlačila niti ću...to naravno ima svoju cenu a ja sam spremna da je plaćam...
Ne podnosim poltrone, ulizice i dupeuvlakače...a ima ih toliko...

...a pa nisam mislio na tebe - izvini , a nisam se ni dobro izvazelirao pa da budem malo konkretniji.... zna se ko ovde kosi i sa tim se ponosu - mislim , ko je vlast...a vlast je vlast....koliko vidim i ti dobro znaš šta je vlast i šta od podanika potrebuje....
...dakle , moje čičak komentare briše vlast koju ja em ljubim onoliko i grlim , da bih je od sreće sve apisovo i robispjerisao - raški rečeno , titoisao bih sve , samo da ne volim više od svega na svetu svoje čiste ruke i miomirisan vazduh....čičak vazeljinci kažu : ne ga diraj , zbog ruku i čistog vazduha - jerbo vlast je pogana stvar !

123loncar;bt265639:
...a pa nisam mislio na tebe - izvini , a nisam se ni dobro izvazelirao pa da budem malo konkretniji.... zna se ko ovde kosi i sa tim se ponosu - mislim , ko je vlast...a vlast je vlast....koliko vidim i ti dobro znaš šta je vlast i šta od podanika potrebuje....
...dakle , moje čičak komentare briše vlast koju ja em ljubim onoliko i grlim , da bih je od sreće sve apisovo i robispjerisao - raški rečeno , titoisao bih sve , samo da ne volim više od svega na svetu svoje čiste ruke i miomirisan vazduh....čičak vazeljinci kažu : ne ga diraj , zbog ruku i čistog vazduha - jerbo vlast je pogana stvar !

:D:ok:

OK, shvatila sam...brisu i meni, ne brini:mrgreen:

Back