gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
sta je histerichna zhenska iz ugla mushkarca ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оно што треба заобићи у широком луку
Ona koja pravi dramu bez razloga
Bolje bjezati sa moodima nego ostati bez mooda !to nije odgovor
p.s dje su ti mooda !? ti dakle bezhish![]()
kad joj skoci pretisak od ljubomore i pocne lupati vratima i bacati serpe..pa kad je odjebem baca se ispred vrata i vata me za noge da ne odem xoxo
o toj psychopati bi se film trebo snimiti,horor triler drama comedy![]()
kad joj skoci pretisak od ljubomore i pocne lupati vratima i bacati serpe..pa kad je odjebem baca se ispred vrata i vata me za noge da ne odem xoxo
nedoyebana
ta rech se vazda koristi chim zhena netje da titra oko mooda i chim ima svoje mishljenje
primerena sto jes jesta rech se vazda koristi chim zhena netje da titra oko mooda i chim ima svoje mishljenje
ja bi voleo da nije tako ali znash I sama, zena si-histerija I nezadovoljstvo je 99% posledica hronichnog nedostatka qurca
zene su prosta stvorenja
ta rech se vazda koristi chim zhena netje da titra oko mooda i chim ima svoje mishljenje
mozda al je jos uvek nedoyebana![]()
Znaci sve device su histericne. Znaci zato ne mogu da nadjem decka, ali to je zacarani krug.ja bi voleo da nije tako ali znash I sama, zena si-histerija I nezadovoljstvo je 99% posledica hronichnog nedostatka qurca
zene su prosta stvorenja
Znaci sve device su histericne. Znaci zato ne mogu da nadjem decka, ali to je zacarani krug.![]()