Ватикан помогао Павелићу у бегу након рата

Ватикан Против Србије

• Ватикан побеђује

glasova: 2 15,4%
  • Србија побеђује

glasova: 9 69,2%
  • нерешено

glasova: 2 15,4%

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
Ма каква лова, да је до тога дурио бих се ко Хепек стално јер - паре нису проблем, пара нема.
Такав ми стил изражавања, иначе сам углавном смртно озбиљан без обзира на стил.
Него да не кваримо људима тему.

ни о павелићу ни о белорусији нема правилних података јер павелић није прешао у аустрију него у италију и то год горице и са америчким авионом отишао у аргентину без папине помоћи а што се тиче белоруса они су у могућности да то ураде али незнам да ли су и урадили.
вујадин

Ekiman:
ove teme i ankete su bolest ovo je preslo granicu dobrog ukusa -vreme je da se ova kuga izleci a to je ukidanje ovog foruma-politika-

Што год мање коментаришеш форум у коме такорећи и не учествујеш, мања је и могућност да обелоданиш колико си "паметан" ! :roll:

Бл:
.................Ali i u Izraelu su danas dve struje. Na strani Srba su Šaron i Toni Lapid, koji je išao u gimnaziju u Novom Sadu zajedno sa Eugenom Verberom i odlično govori srpski, a protivnici Srba su Natanjahu i Tedi Kolek gradonačelnik Jerusalima.................

http://www.srpskapolitika.com/preporucujemo/2006/281.html

To je BL tvoje lično mišljenja.Poznajem dosta Jevreja u Izraelu koje sam upoznao na raznim seminarima i kongresima i SVI, LISTOM su bili i dalje su na srpskoj strani što se tiče kosovskog pitanja, ali i bosanskog pitanja....

Бл:
.................Ali i u Izraelu su danas dve struje. Na strani Srba su Šaron i Toni Lapid, koji je išao u gimnaziju u Novom Sadu zajedno sa Eugenom Verberom i odlično govori srpski, a protivnici Srba su Natanjahu i Tedi Kolek gradonačelnik Jerusalima.................

http://www.srpskapolitika.com/preporucujemo/2006/281.html

Еуген Вербер - сада покојни - био је невероватно добар и честит Јеверјин, веома позитивна личност, глумац и преводилац са неколико језика, изузетно образован и поштован од Срба. Покој му души.

eremita:
Еуген Вербер - сада покојни - био је невероватно добар и честит Јеверјин, веома позитивна личност, глумац и преводилац са неколико језика, изузетно образован и поштован од Срба. Покој му души.

Нисам за њега чуо, али на личном примеу сам се уверио у пријатељство Јевреја

Back