Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ма каква лова, да је до тога дурио бих се ко Хепек стално јер - паре нису проблем, пара нема.
Такав ми стил изражавања, иначе сам углавном смртно озбиљан без обзира на стил.
Него да не кваримо људима тему.
ни о павелићу ни о белорусији нема правилних података јер павелић није прешао у аустрију него у италију и то год горице и са америчким авионом отишао у аргентину без папине помоћи а што се тиче белоруса они су у могућности да то ураде али незнам да ли су и урадили.
вујадин
.................Ali i u Izraelu su danas dve struje. Na strani Srba su Šaron i Toni Lapid, koji je išao u gimnaziju u Novom Sadu zajedno sa Eugenom Verberom i odlično govori srpski, a protivnici Srba su Natanjahu i Tedi Kolek gradonačelnik Jerusalima.................
To je BL tvoje lično mišljenja.Poznajem dosta Jevreja u Izraelu koje sam upoznao na raznim seminarima i kongresima i SVI, LISTOM su bili i dalje su na srpskoj strani što se tiče kosovskog pitanja, ali i bosanskog pitanja....
.................Ali i u Izraelu su danas dve struje. Na strani Srba su Šaron i Toni Lapid, koji je išao u gimnaziju u Novom Sadu zajedno sa Eugenom Verberom i odlično govori srpski, a protivnici Srba su Natanjahu i Tedi Kolek gradonačelnik Jerusalima.................
Еуген Вербер - сада покојни - био је невероватно добар и честит Јеверјин, веома позитивна личност, глумац и преводилац са неколико језика, изузетно образован и поштован од Срба. Покој му души.
Еуген Вербер - сада покојни - био је невероватно добар и честит Јеверјин, веома позитивна личност, глумац и преводилац са неколико језика, изузетно образован и поштован од Срба. Покој му души.