- Poruka
- 11.563
Hrvatska ih dobija lagano.
To i ja mislim, bit ce finale Srbija-Hrvatska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatska ih dobija lagano.

Braci nece smetati poraz, zlata imaju za izvoza.
EP, SP, Svetska liga, OI..natecanja u kojima se Srb i Hrv stalno susrecu, pa nije cudno da neko od njih napravi seriju od par utakmica bez poraza, zato oprez, prosla dva poraza nista ne moraju da znace. Ipak cini mi se da je ova generacija nasih vaterpolista ipak za jednu klasu jaca od Hrvata sta se dugo nije desilo, uvek su tu negde, mislim da Srbija ovo osvaja
http://www.novosti.rs/vesti/sport.3...udo-Doci-ce-im-Srbija-i-dobice-ih-pet-razlike
Како ме нервирају овакви ликови, а баш их има пуно у црногорском ватерполу, није први пут да дају овако неке дебилне изјаве. Аман, човече, имаш своју репрезентацију, честитај противнику, окрећеш се борби за бронзу, чему потреба да се прети туђом екипом? "Видећеш ти кад ти дође мој старији брат", шта већ...
Иначе ,биће неизвесно сигурно, Србија јесте јача на папиру, али сигурно се осећа сад бреме свих неуспелих покушаја да се дође до олимпијског злата. Чак је то можда и јаче од чињенице да се игра са Хрватском.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.3...udo-Doci-ce-im-Srbija-i-dobice-ih-pet-razlike
Како ме нервирају овакви ликови, а баш их има пуно у црногорском ватерполу, није први пут да дају овако неке дебилне изјаве. Аман, човече, имаш своју репрезентацију, честитај противнику, окрећеш се борби за бронзу, чему потреба да се прети туђом екипом? "Видећеш ти кад ти дође мој старији брат", шта већ...
Иначе ,биће неизвесно сигурно, Србија јесте јача на папиру, али сигурно се осећа сад бреме свих неуспелих покушаја да се дође до олимпијског злата. Чак је то можда и јаче од чињенице да се игра са Хрватском.
Al ispali su rukometaši nenadano, pa bi bio red da se uzme neko zlato u momčadskom sportu. Još se u vaterpolu brani.
 Sala, ko bolji njemu cast i slava naravno.
  Sala, ko bolji njemu cast i slava naravno.

Србија никада у историји није имала јачу репрезентацију и никада слабијег голмана...
 Mitrović brani sve živo večeras
  Mitrović brani sve živo večerasSta se desava sa ovim Hrvatima? Svaki gol ko im daju skacu na sudije. Daj bre pustite ljude da plivaju.