Vaspitavanje i "ispiranje mozga", kreiranje superega maloj deci kroz crtane filmove!

Buu,izgleda da tebe ovde niko ne slusa,iako je tvoja prica dosta ozbiljna... :confused::neutral:

Koliko to zapravo religija utice na psihu coveka,a presvega malog deteta? Kako neko vec rece,podsvest dece sakuplja i one najsitnije detalje,lose ili dobre,kao sundjer vodu,i mislim da ima mnogo gorih stvari u religiji nego u crtacima,a idalje se to gura u decije usi od strane roditelja i drustva,jer je ipak njihova religija ona "prava",dok su sve ostale lazne i sluze Sotoni.... :roll: i ono zlatno pravilo,uraditi lose delo iz dobre namere je uvek opravdano! ...sto se drugacije moze reci,cilj opravdava sredstva. -.-

Ipak ovo nije tema za to.... pa je zato najbolje otvoriti novu. :mrgreen: "Koliko religija utice na um coveka,a presvega male dece?" e to,pravi naslov... :)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Salim se!

NE razumem kako niko nije stigao da me opomene sta se smejes sta ti je smesno???

Nemoguce,znaci ne verujem!

Ovo je bio eksperiment da vidim da li ste sadisti!

Znaci jadno malo detence umalo nisam zaplakao,srce mi se steglo!

Koji retard ovako moze nesto da uradi, odmah bi mu oduzeo dete a njega bio bio bio bio dok ne poplavi!
A posle bi ga uz pomoc nekih droga i emocionalnog uslovljavanja doooobro istraumatizovao da dobije anksioznost,paranoju i nekoliko fobija i onda bi ja njega plasio da vidi kako je!

Znaci ko se smeje tokom gledanja ovog klipa je sadista? :neutral: ja sam se smejao,ipak nisam sadista.... pa,mozda malo. :mrgreen: bilo mi je smesno to kako dete udara monitor. :lol: ali kako place.... ne. :neutral:

Btw,mislim da u tvom odgovoru (boldovano) ima vise sadizma nego u smejanju na ovaj klip. :neutral:

Back