gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Šta nećete ponavljati u odgoju vaših roditelja, tj. kako nećete vaspitavati svoju decu ili kako niste? Šta ponavljate voljno, a šta nevoljno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nećete ponavljati u odgoju vaših roditelja, tj. kako nećete vaspitavati svoju decu ili kako niste? Šta ponavljate voljno, a šta nevoljno?
ima u pevanju popova neki deo de se ovo pominje
Prestani da mi spamuješ teme!![]()
Pa, ovaj... u odgoju svojih roditelja, trudiću se da ne ponavljam greške svojih babe i dede, to jest sve ono što je moje roditelje činilo tužnim i zlovoljnim. U odgoju svoje dece, nevoljno ponavljam komandu "voljno", a voljno "na mestu voljno"!Šta nećete ponavljati u odgoju vaših roditelja, tj. kako nećete vaspitavati svoju decu ili kako niste? Šta ponavljate voljno, a šta nevoljno?
Ništa to ne vredi.
Možeš ti da ne ponoviš greške svojih roditelja, ali ćeš zato napraviti neke nove. Svako misli da će biti Roditelj 2.0, ali kada bi zaista svaka naredna generacija roditelja bila bolja od prethodne, onda bismo posle samo 2-3 generacije imali savršene mame i tate, pa samim tim i savršenu decu. A vidi li neko takve oko sebe?
Ja ću svoje dete (ako ga ikad budem imala) podržavati mnogo više nego što su mene moji i imaću razumevanja za neke njegove bubice ( razumem zašto moji nisu imali razumevanja, jer slabo da ga može biti kad se grcaš u strahu) i neću biti toliko stroga da ne bi otišlo na starnu na koju je kod mene otišlo.
Ja ću svoje dete (ako ga ikad budem imala) podržavati mnogo više nego što su mene moji i imaću razumevanja za neke njegove bubice ( razumem zašto moji nisu imali razumevanja, jer slabo da ga može biti kad se grcaš u strahu) i neću biti toliko stroga da ne bi otišlo na stranu na koju je kod mene otišlo.
ti dakle kriviš svoje roditelje za svoje fejlove. tipično. ali za tinejdžerke. trebalo bi da si odavno izašla iz te faze, šta li se desilo![]()
pa jedino cu skromnost ponoviti mada to je mozda i jajarenje s njene strane xexeŠta nećete ponavljati u odgoju vaših roditelja, tj. kako nećete vaspitavati svoju decu ili kako niste? Šta ponavljate voljno, a šta nevoljno?