Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Srbija zla?Cccc...mislim...nema rešenja...izgubljen si slučaj...ybg. verovatno je genetika u pitanju...
:razz:
:razz:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:razz:

IVH:Da ne zaboravim: Pravi si Srbin, ili Crnogorac (sve je to isti narod), pa sledeci put kada budete klali Madjare, zaista ce biti sve jedno ko je ko. Bitno je da se sa medjarima ne pije pivo. Znas sta si ti? Minoran lik. Eto samo to. Jedan od miliona minornih. I zarazenih. Pravi i jedini stanovnik nove Srbije.

IVH:Cool. Mozda i nisi tako glup. Zaista, zasto ne pokusas da mi objasnis zasto je misljenje da je Srbija zla nenormalno i glupo.
IVH:Dokaz su ovi forumi koji se tupo drze umerenosti, iako je Srbija poslednja drzava na svetu koja moze da zastupa doktrinu umerenosti. Iz toga sledi da su argumenti u prilog te umerenosti u istorijskim pitanjima lazni. Falsifikovani. Dakle-paranoicni. Dake: ZLI.

IVH:Zla je zato sto je prihvatila radikalnost kao instrument u jednom vremenu, ali ne i u drugom. Svrastala je radikalnost u domen politike, IAKO je rat bio naglaseno religiozne prirode. Zasto onda ne bi bilo normalno nastaviti taj trend. Ili ti zaista mislis da "drzava" pripada "politicarima", i nista i niko tu nr moze promeniti.
IVH:Tebi ja u zenskom rodu Bi2. Zasto pitas?
Šakal:Forum ti je dokaz!!?Cccc...taman sam pomislio da ipak nisi toliko...ybg. zayebem se i ja ponekad... Znači,paranoja je zlo?Hm,to nisam znao...![]()