Vasos Mavrouniotis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne zaboravim: Pravi si Srbin, ili Crnogorac (sve je to isti narod), pa sledeci put kada budete klali Madjare, zaista ce biti sve jedno ko je ko. Bitno je da se sa medjarima ne pije pivo. Znas sta si ti? Minoran lik. Eto samo to. Jedan od miliona minornih. I zarazenih. Pravi i jedini stanovnik nove Srbije.

IVH:
Da ne zaboravim: Pravi si Srbin, ili Crnogorac (sve je to isti narod), pa sledeci put kada budete klali Madjare, zaista ce biti sve jedno ko je ko. Bitno je da se sa medjarima ne pije pivo. Znas sta si ti? Minoran lik. Eto samo to. Jedan od miliona minornih. I zarazenih. Pravi i jedini stanovnik nove Srbije.

Nije 'međarima'...već Mađarima...:lol: :lol: :lol:

IVH:
Cool. Mozda i nisi tako glup. Zaista, zasto ne pokusas da mi objasnis zasto je misljenje da je Srbija zla nenormalno i glupo.

Srbija je država i ona kao takva i nije u stanju da bude zla a ni dobra...državom rukovode političari...koji mogu u određenom periodu to biti...kapiraš li razliku...ili da ti crtam?

Ako Srbija prihvata rat kao resenje ili kao argument (radikalno resenje), zasto onda ne bi bila u svemu radikalna (u Novom Sadu su radikali na vlasti). Ako je misljenje o zlu ili paranoji radikalno (ili ekstremno), zasto onda ne bi to bilo tacno. Ili neko mozda moze da dokaze da se ceo svet zajebao i da cemo se svi lepo probuditi i ustanoviti da:
1)Ubijanje nije radikalno.
2)Da negiranje sopstvene istorije (i vise od toga-negiranje religije, ili negiranje boga) nije paranoicno.

Ako napisem nesto ekstremno nije to zato sto sam paranoican, nego zato sto postujem istoriju ove drzave, i zivim je. Ja necu dozvoliti da se meni to desi. A vi se smejte i ignorisite, zivot moze i bez istorije da bude lep.

Dokaz su ovi forumi koji se tupo drze umerenosti, iako je Srbija poslednja drzava na svetu koja moze da zastupa doktrinu umerenosti. Iz toga sledi da su argumenti u prilog te umerenosti u istorijskim pitanjima lazni. Falsifikovani. Dakle-paranoicni. Dake: ZLI.

Zla je zato sto je prihvatila radikalnost kao instrument u jednom vremenu, ali ne i u drugom. Svrastala je radikalnost u domen politike, IAKO je rat bio naglaseno religiozne prirode. Zasto onda ne bi bilo normalno nastaviti taj trend. Ili ti zaista mislis da "drzava" pripada "politicarima", i nista i niko tu nr moze promeniti.

IVH:
Dokaz su ovi forumi koji se tupo drze umerenosti, iako je Srbija poslednja drzava na svetu koja moze da zastupa doktrinu umerenosti. Iz toga sledi da su argumenti u prilog te umerenosti u istorijskim pitanjima lazni. Falsifikovani. Dakle-paranoicni. Dake: ZLI.

Forum ti je dokaz!!?Cccc...taman sam pomislio da ipak nisi toliko...ybg. zayebem se i ja ponekad... Znači,paranoja je zlo?Hm,to nisam znao...:lol:

IVH:
Zla je zato sto je prihvatila radikalnost kao instrument u jednom vremenu, ali ne i u drugom. Svrastala je radikalnost u domen politike, IAKO je rat bio naglaseno religiozne prirode. Zasto onda ne bi bilo normalno nastaviti taj trend. Ili ti zaista mislis da "drzava" pripada "politicarima", i nista i niko tu nr moze promeniti.

Država pripada narodu a narod je taj koji bira političare...ili možda političari biraju narod i državu?Narod se pita i iz njega nam stižu rezultati...pa ako hoćeš nekoga da okriviš...onda su ti reči usmerene u pogrešnom pravcu!Ja i dalje ne kapiram o kom tačno ratu pričaš!

Izvini, pre bih rekla moje dijagnoze. ;)
Ništa neobično za njega. Sačekaće par dana da ga zaboravimo, pa će pod novim nickom opet krenuti da smara. Rekla bih da tamo nije krenulo kako je očekivano i sad krivca za sve traži u nama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back