I
IVH
Gost
Obojica ste pravi Srbi, zato je Srbima tako lepo. Mozda da vam se prikljucim, ponudim pivom, pa da ubijemo onog crnogorca. To..bi...ti...odgovaralo...Sakal?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IVH:Naravno. To je u Srbiji tako. Brat te ostavi na cedilu, suvise je zauzet da ***** po drugima. Vidis, ipak si ti pravi Srbin. Prava je sreca deliti istoriju naroda sa jednim minornim kenjatorom i ignorom kao sto si ti.
IVH:Obojica ste pravi Srbi, zato je Srbima tako lepo. Mozda da vam se prikljucim, ponudim pivom, pa da ubijemo onog crnogorca.
IVH:Sta je, malo ti je preselo, a? Ajde Srbine, pa to je jedan crnogorac, smesan je, nece nista da ga boli. Koliko si vec dosada ubio, ajde bratu mozes reci.
IVH:Obojica ste pravi Srbi, zato je Srbima tako lepo. Mozda da vam se prikljucim, ponudim pivom, pa da ubijemo onog crnogorca. To..bi...ti...odgovaralo...Sakal?

IVH:Cuti i razmisljaj i ako hoces da se smejes Crnogorcima napravi forum. Ako hoces da glumis Srbina, nemoj bolje.
IVH:Eto...ja...to...u....tvom...stilu.daa....meee..... ...shvatis.....
IVH:Sta mislis o mom misljenju, kao Srbin o Srbinu?
IVH:Vrati se lepo na faks, i ponasaj se ubuduce. Skini taj jebeni grb bode oci, to je sramota.
IVH:Sta me boli ***** ko je koji narod. Covek je postavio istorijski dokument na forum, prvi post je bio u stilu "mars u crnu goru i ne seri". Dakle, citav forum je potpuno sranje i zajebavanje, tako da sta TI imas da kazes ne moze biti od bilo kakve vaznosti. Ali, ako govoris u iome Srpstva ili Crnogorstva, onda treba da budes spreman na kontru. Zar ne? Eto...ja...to...u....tvom...stilu.daa....meee........shvatis.....

IVH:Ti ces da se smejes nekom, braca su ti pre deset godina klala malu decu. Takav nacin obracanja je ok? Sigurno da jeste, idi ti u bioskop, nasmej se Crnogorcu, posle popi pivo sa njim, pa kada omatoris, ti lepo popi pilule (kad dodju braca zaklanih) sa devojkom, a mene neka banuju, ionako nemam nameru vise da citam ovakve bljuvotine.
IVH:Jasno? Ajd, crk´o dabogda, brate Srbine.

IVH:Ti ces da se smejes nekom, braca su ti pre deset godina klala malu decu. Takav nacin obracanja je ok? Sigurno da jeste, idi ti u bioskop, nasmej se Crnogorcu, posle popi pivo sa njim, pa kada omatoris, ti lepo popi pilule (kad dodju braca zaklanih) sa devojkom, a mene neka banuju, ionako nemam nameru vise da citam ovakve bljuvotine.