Vasos Mavrouniotis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IVH:
Naravno. To je u Srbiji tako. Brat te ostavi na cedilu, suvise je zauzet da ***** po drugima. Vidis, ipak si ti pravi Srbin. Prava je sreca deliti istoriju naroda sa jednim minornim kenjatorom i ignorom kao sto si ti.

Hehehe, pazi ovako ... mozes kenjati samo po necemu sto vec nije ukenjano ... tako da mi ti nisi zanimljiv ... ima brate previse na tebi

Ajmo koljaci, ima jos citav svet da se pokolje, pa onda cemo da pisamo jedni po drugima. A, kakav provod. Posle cu ja vas da pokoljem, pa cu ja biti jedini srbina sa vaginom koji hoda. Moze, Valjevacka picketino?

IVH:
Obojica ste pravi Srbi, zato je Srbima tako lepo. Mozda da vam se prikljucim, ponudim pivom, pa da ubijemo onog crnogorca. To..bi...ti...odgovaralo...Sakal?

Heheheee...bolidu...ja sam Crnogorac...ali...za razliku od onog...koliko vidim manjeg bolida od tebe...tvrdim...da su Crnogorci i Srbi isti narod...:lol:

IVH:
Cuti i razmisljaj i ako hoces da se smejes Crnogorcima napravi forum. Ako hoces da glumis Srbina, nemoj bolje.

Isto vazi za Crnogorce koji dolaze ovde da pljuju po drugima ... ajd' sad' svi o d j e b i t e! Napravite si svoj forum pa radite tamo sta zelite!

Nevaspitanje je doci kod nekoga u goste i pljuvati!

Niti zelim da se smejem njima, niti me uopste zanimaju. To je druga drzava i ne zanima me! Niti idem u CG niti zelim da idem! Ima i drugih mesta od pomenute zemlje...

A ti nemoj da glumis inteligenciju i progresivnost... lose ti ide!

Sta me boli ***** ko je koji narod. Covek je postavio istorijski dokument na forum, prvi post je bio u stilu "mars u crnu goru i ne seri". Dakle, citav forum je potpuno sranje i zajebavanje, tako da sta TI imas da kazes ne moze biti od bilo kakve vaznosti. Ali, ako govoris u iome Srpstva ili Crnogorstva, onda treba da budes spreman na kontru. Zar ne? Eto...ja...to...u....tvom...stilu.daa....meee........shvatis.....

Ja ovde ni ne pricam o inteligenciji, nego o odvratnim Srbima, nisi primetio? Nisi? I za progres Srbije me itekako boli. Sto se mene tice, ne mora ni da postoji Srbija. Sta mislis o mom misljenju, kao Srbin o Srbinu? Ajde kad znamo ko su crnogorci, da vidimo da li znamo ko smo mi? Sada i ovde.

Ma ... iskreno nije bitno ko si, tj. kom narodu pripadas ako si dobar covek. Meni je ovo bitno, sve ostalo je smesno!

Medjutim, ne volim kada neko poput Rufima dodje i pljuje, pljuje, pljuje ... ej... covece dosta je! Sada imas svoju drzavu, odvojeni ste! Dokle vise? Spusti loptu, izadji sa devojkom u bioskop, lepo se provedi! Ostavi politiku!

IVH:
Eto...ja...to...u....tvom...stilu.daa....meee..... ...shvatis.....

Takav nacin obracanja i razgovora sa drugima te nece odvesti daleko ... a kontam da ces zaraditi i ban na forumu...

Ti ces da se smejes nekom, braca su ti pre deset godina klala malu decu. Takav nacin obracanja je ok? Sigurno da jeste, idi ti u bioskop, nasmej se Crnogorcu, posle popi pivo sa njim, pa kada omatoris, ti lepo popi pilule (kad dodju braca zaklanih) sa devojkom, a mene neka banuju, ionako nemam nameru vise da citam ovakve bljuvotine.

IVH:
Sta me boli ***** ko je koji narod. Covek je postavio istorijski dokument na forum, prvi post je bio u stilu "mars u crnu goru i ne seri". Dakle, citav forum je potpuno sranje i zajebavanje, tako da sta TI imas da kazes ne moze biti od bilo kakve vaznosti. Ali, ako govoris u iome Srpstva ili Crnogorstva, onda treba da budes spreman na kontru. Zar ne? Eto...ja...to...u....tvom...stilu.daa....meee........shvatis.....

Mislim...nisam siguran da ti sebe kapiraš!Kad je tako...kog mog tražiš ovde?Možda je tvoje mišljenje od neke krucijalne važnosti?Mislim...glup si i to je to...kapiraš?:lol: :arrow: :p

IVH:
Ti ces da se smejes nekom, braca su ti pre deset godina klala malu decu. Takav nacin obracanja je ok? Sigurno da jeste, idi ti u bioskop, nasmej se Crnogorcu, posle popi pivo sa njim, pa kada omatoris, ti lepo popi pilule (kad dodju braca zaklanih) sa devojkom, a mene neka banuju, ionako nemam nameru vise da citam ovakve bljuvotine.

Moja braca zive u Ceskoj i mogu slobodno reci da su CESI.

Pa to je lepo. Zasto onda ne kazes, ja sam Sloven, Crnogorci su Sloveni. To je ok. Sta studiras? Politicke nauke? Ako je tako nadam se da ce te neko do tada sjebati. Onako, Srpski. Bratski.

IVH:

A, ni mi da čitamo tvoje !

Gazdariceeeee ! Opet ludnica ostala otključana... :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back