Vasos Mavrouniotis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AKHENATON:
Eto, opet vidis nesto sto ne pise. Lepo pise u Madjarskoj su ga zvali, a nigde ne stoji da su to Madjari. Isto tako citas i izvore. Ako te bas zanima to je fabrika gumenih proizvoda gde rade iz bivse Juge ljudi ko pleve.

Poseti ti psihica dok ne bude kasno....

Jos jednom i konacno:
16.gif

he he he

Mislis da ces sa besmislenim svetosavskim zezalicama, nebulozama, oboriti cinjenice o Vasu Brajovicu?

:lol:

:lol:

:lol: :lol: :lol:

Svetopelek:
Đe ti je taj "Montenegro forum"?

Па вероватно се не исплати купити домен, кад ионако цела Црна Гора има људи као и Нови Сад... :D
Уживај на овом форуму брате...(надам се да те не вређам тиме што те зовем братом),...али једноставно неће ме нико убедити да нисам у праву...

Kakva ste vi gadna srpska pseta, stidim se sto sam Srbin. Smetaju vam Crnogorci, smetaju vam Albanci, svi vam smetaju. Odvratna smrdljiva srbska govnarija, velika kao kuca, dede svima da su vam zive, crkli bi ljudi od sramote. Nemojte, braco, ako boga znate defilovati neznanjem i masakrima, kao da je to sve sveto blago i vrednosti koje treba da se cuvaju. Nema veze svetopelek, pocrkace ta matora govna, mi smo jos mladi, izvesemo to na pravi put! Evo i jedne pesme za srbsko krdo svinja koje se nakotilo u ovim ratovima. Vise ne priznajemo ni pravoslavnu veru, pagani smo postali zahvaljujuci srpskim svetim politicarima i ratnicima koljacima. Svi odose iz Srbije, ostali su samo ovakvi koji pljuju po svima, piju pivo i tuku zene. Eto ti Srbija, pa ako Crnogorcima treba Srbi da kazu ko su, onda cu i ja Srbin da kazem ko su Srbi. Da ne govorim da su Srpske vlasti dodavali na svako makedonsko prezime IC. Srbija je agresor i paganstina, onaj ko se u Srbiji rodio moze samo da je mrzi, jer Srbija mrzi svoju decu. Srbija je zatvor za tupe zivotinje koje uzivaju u svojoj prljavstini i uvek gledaju samo koga ce usput da pokenjaju, najlepse je ipak pokenjati se po bratu i komsiji. Zar ne, braco Srbi? Srbi-koljaci, pa nije valjda svet smislio to, moralo se to zasluziti. Kolji brate, cija je to izreka? Crnogorska? Muslimanska? Rat je poistovecen sa verom na ovim prostorima, tako da Srbija nije samo sebi navukla ***** za vrat, nego i celom pravoslavlju. Eto koliko Srbin voli boga. Neuka paganstina. Ko je cuo ministra za kapitalne investicije, taj ne moze da misli da nesto u Srbiji valja. Ali, nema veze, mi smo hrabar narod, necemo se smiriti dok sami sebi odsecemo glavu, posto ona moze da pomisli i da je muslimanska!Srbija paranoja! Da ne govorim da Otpor, koji je prisvojio za sebe pobedu nad Milosevicem, ide u svet i truje druge drzave(naravno pravoslavne). Srbija je paranoicni uljez u sopstvenoj istoriji. OVA Srbija znaci kraj Srbije kakva god da je bila. Zato ti se Crnogorac smeje, dok ti pivo ispijas na internet forumu. Zato vam se svima smeju, zato sto sami sebe trujete, oj Srbi. Pa popij to pivo, kad-tad ce ti biti poslednje, Srbijancine nenormalne-mars iz Srbije, a ja cu sa Svetopelekom da popijem to isto pivo, ali meni ce ono biti sladje, verujte mi braco Srbi. Sa vama ni u istoj drzavi, a ne na istom forumu.

Neka vas sve odnese vetar,
Neka vam iscupa srce bratska ruka
(a ovo se vec desilo, braco)
Neka vas pojede muka.
Skocite u vodu, budite fer
Vama ne pripada svet!

Na forumu koji se bavi nacionalizmom, jedan clan "BL" je izbacen, iako je on bio olicenje pravoslavnog´nacionalizma koji je prouzrokovao sve ovo sto se sada Srbiji dogadja. Ako te zanima sta se desava, a ne zelis da cujes to od nekog ko zna sta se desava, znaci da te boli dupe za to sto se desava. Onda nemoj da glumis Srbina, nego cuti, nemoj sve nas druge da dovodis u neprilike, i u ratove. To je sve vec radjeno, a sad cuti ******, dosta vise sa srbstvom.

To ti je srpska demokratija. "Mars svi". To je radio i Milosevic, pa ako ti koristis iste metode kao i on, nadam se da ces doziveti istu sudbinu koju je i on doziveo. Smrt u zatvoru u inostranstvu je prelepa. Mmmmmm, prava Srpska poslastica.

Naravno. To je u Srbiji tako. Brat te ostavi na cedilu, suvise je zauzet da ***** po drugima. Vidis, ipak si ti pravi Srbin. Prava je sreca deliti istoriju naroda sa jednim minornim kenjatorom i ignorom kao sto si ti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back