Vaskrsnuće Zorke Delić

- - - - - - - - - -

odgledaj emisiju Oziljak Prijedor TV u kojoj je govorila o svojoj zivotnoj prici Zorka Delic - ako ne verujes meni valjda verujes svojim ocima i usima

Nema ovo veze sa tobom, ti si samo preneo vest koju je pisao neki drugi novinar, a kasnije cu pogledati ovaj film svakako. I ja tebi preporucam da procitas knjigu Milka Riffera-Grad mrtvih Jasenovac, imas je na netu.

Hrvatske ustase su srpsku decu klale, sa njima su hranili svinje a onda jeli te svinje. Licno je Andrija Artukovic dolazio u Jastrebarsko i govorio da nista sladje nije jeo nego tu svinjetinu nagojenu mesom srpske dece....

Posto se saznalo za logor Jastrebarsko i posto je trebala da dodje delegacija crvenog krsta u logor , izdvojili su dvadesetoro dece i smestili ih u sobe sa toaletom dok su ostalu decu drzali u podrumu dvorca i klali ih i decijim mesom hranili svinje....

O tome svemu prica Zorka Delic premotajte na 20:00

Hrvatske casne sestre srpsku decu terali da gledaju u sunce dok ne oslepe a zatim su zivu srpsku decu bacale svinjama da ih pojedu ili u kazane sa vrelom vodom i od srpske i jevrejske dece pravile sapun...

Sve to i mnogo toga jos opisuje Zorka Delic u svojem svedocenju jer je ona sve to prezivela. Usvojio ju je jedan ustasa i dao svojoj sestri da je usvoji jer nije imala dece. Zena je vise od 20 godina posle toga zivela kao Hrvatica. Nasilno pokatolicena razume se. Po naredjenju majke/usvojenice uvek je nosila sal da bi prikrila veliki oziljak od klanja u Jastrebarskom koje je prezivela nekim cudom.

Poslednja izmena:
Premotajte snimak koji sam postavio 25:00 tu Zorka Delic govori da je licno Alojzije Stepinac dolazio u logor Jastrebarsko da ih pokatolici.

Na kraju kad i je Stepinac pokatolicio sve ih je zajedno slikao i tu sliku su ustase slale sirom sveta i pisalo je "Ovo su hrvatska deca cije su roditelje pobili srbocetnicki koljaci"

Inace casna sestra Gracioza je bila ljubavnica Andrije Artukovica , i kada bi rodila dete svoje uzela bi ga i bacala bi ga u septicku jamu licno je Zorka Delic to gledala.

ustasu koji je usvojio i klao srpsku decu posle rata je oslobodio licno Josip Broz Tito po recima Zorke Delic - to joj je rekao njen poocim Slavko Dasovic licno 1969 godine u Americi, rekao je da su on i Josip Broz drugovi iz vojske austrougarske u prvom svetskom ratu i da je on intervenisao za njega da ga puste.

Znaci Tito je oslobadjao svoje drugove ustase...

I Slavko Dasovic je Zorki rekao "Mi smo mnogo mrzeli Srbe i ja i Joza zato smo velika klanja napravili tamo u Srbiji"

sve to mozete videti sami u snimku koji sam postavio.

Poslednja izmena:

Back