Вашингтон тајмс: Антифа месецима планирала побуну

Fakti nam govore drukčije.

Antifašizam je borba protiv ljudi kao što su Hitler, Tramp, i klerofašisti.

A ti imaš pro-ruske avatare, pa znamo na kojoj si strani.

Da te obavestimo da je Liberalizam pobedio 1945.Fašizam, a 1989. je takođe pobedio Socijalizam.

Prema tome, dosta više nepostojeće borbe i izmišljanje sukoba unutar tih triju belih utopija!

Zbog tih sukoba ceo 1 vek, smo potopljeni, naročito mi Srbi i ostali na periferiji...

"OK Jeste se tamo desila brljotina koja nema opravdanja."
da, izvrsen je genocid nad srbima, pa se onda nastojalo sve izookrenuti da bi se opravdala vojna intervencija klintona ratnog zlocinca, ali sada se prici blizi kraj, nisam ja za dzabe postao amer... a pojuricemo i blera

Материјални докази и снимци спомен соба, споменика и гробаља потврђивали су масовна зверства бошњачке армије над српским народом у Подрињу. Из разговора за Србима, који су те злочине преживели и који су у току тих напада изгубили припаднике фамилије, пријатеље, познанике и комшије правила се истинита слика страдања овог народа. Резултате истрага о масовном страдању Срба у том крају сам први пут објавио у књизи „Сребреница како се заиста збило“ https://facebookreporter.org/2019/03/30/aleksandar-dorin/ Апстракт: Овај научни рад има за циљ да на специфичан и документован начин укаже да је утврђивање истине и правде од стране Хашког трибунала производ притисака многих међународних кругова да се српски народ окарактерише геноцидним и прогласи јединим кривцем за рат и страдања у Босни и Херцеговини, а њен политички и војни врх оптужи за ратни злочин и геноцид.

Back