JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.326
Svet ce se tresti kad se probudi Kina - Napoleon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo... ali sve sto smo do sada videli su bile letece karakondzule i gnjavezi. Ponesto tek 'bespilotno' na zemlji, ali ne za te potrebe. Pod vodomvise nego zanimljivo.
Platin,dobro je da kinezi nisu zaplenili najnoviji americki nevidljivi brod tek tad bi bila pisijada.
MIT je pre 7 godina a mozda je proslo i vise razvio rojeve.....Tj kad se daje komanda ona se algoritmom razlaze na vise komandi za ucesnike, masine...
Koliko ja znam vezbali su na onim muvama sto lete i na dronovima.....
Muve su mikroletelice, ali mnogo pakosti u njima...valjda su zamisljene da sire biootrove...totalno neeticko oruzje i za ubijanje neprijatelja sto nece da se potkupe...
Inace, te mikroletelice su sada toliko usavrsene da je sreca sto zvanicno nijedna vlast vojna pojma nema o tome....ono sto oni znaju je uvek mainstream...
Svaki delic je odonda toliko usavrsen da je strasno...ali onda bi to vec procurelo negde, da su spojili to...
Ameri ocigledno rade spijunsku operaciju i sta Kinezi mogu?
Sto nisu pripucali na brod kad su jaki?
Те микролетелице су исто тако веома осетљиве на микроталасно ометање од тога да се ,,погубе" до тога да се масовно скрнџају.MIT je pre 7 godina a mozda je proslo i vise razvio rojeve.....Tj kad se daje komanda ona se algoritmom razlaze na vise komandi za ucesnike, masine...
Koliko ja znam vezbali su na onim muvama sto lete i na dronovima.....
Muve su mikroletelice, ali mnogo pakosti u njima...valjda su zamisljene da sire biootrove...totalno neeticko oruzje i za ubijanje neprijatelja sto nece da se potkupe...
Inace, te mikroletelice su sada toliko usavrsene da je sreca sto zvanicno nijedna vlast vojna pojma nema o tome....ono sto oni znaju je uvek mainstream...
Svaki delic je odonda toliko usavrsen da je strasno...ali onda bi to vec procurelo negde, da su spojili to...
А...где је уфаћенабеспилотна подморница...
У ...Јужном Чмаричком ...или...Јужном Кинеском мору...![]()
Vašington i Peking "na nož": Zaplenjen "podvodni dron" SAD
Kineska ratna mornarica je zaplenila u Južnom kineskom moru podvodno bespilotno plovilo koje pripada američkoj mornarici, javljaju svetski mediji.
IZVOR: B92 PETAK, 16.12.2016. | 17:19
Iz Pentagona je odmah upućen demarš Pekingu uz zahtev da besposadna podmornica bude odmah vraćena.
Uskoro opširnije...
......................................................................
Ko umije njemu dron!
Bolje dron da im zaplijene nego brod sa posadom kao što je Iran napravio.
Platin,dobro je da kinezi nisu zaplenili najnoviji americki nevidljivi brod tek tad bi bila pisijada.
Ako ameri misle da su kinezi glupi i da nemaju sa cime da im odgovore.Varaju se i to gadno.