Вашингтон честитао Београду и Приштини због споразума

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
SAD su čestitale liderima Srbije i Kosova postizanje značajnog sporazuma u Briselu, uz posredstvo visoke predstavnice EU Federike Mogerini i ujedno odale priznanje Mogerinijevoj i njenom timu.

649113_federica-mogherini06reutersfoto-reuters_ff.jpg

Sporazumi koji su finalizovani o Zajednici srpskih opšština, energetici, telekomunikacijama, kao i mostu na Ibru, unaprediće žživot građana obe zemlje”, konstatuje se u saopšštenju portparola Stejt departmenta Džona Kirbija, prenosi Glas Amerike.

Vaššington je odao priznanje obema vladama na napretku ostvarenom u ispunjavanju obaveza koje proističu iz Briselskog sporazuma, čime su se dve zemlje približžile normalizaciji odnosa na svom putu ka EU.
“
SAD pozdravljaju predanost obe strane tom procesu i nastaviće da snžažno podržžavaju dijalog Beograda i Prišštine uz posredstvo EU", zaključuje se u saopšštenju Stejt departmenta.

Македонија је признала Косово.

Србија је признала Косово.

Да ли је ово твоја логика?

Ovo je moja logika...
A ako si toliko jak prijatelju dodji do Makedonije, cekamo tvoju okupatorsku cizmu...:ok:
Evo videces kako cemo da te docekamo...

- - - - - - - - - -

Srbija je izborila dobar sporazum i to stvara uvjete da se pocnu vracati srpske izbjeglice sa Kosova. Kosovo ce biti multietnicka sredina.

Oce li Siptari silovati decu od 9 godina kao sto je radio Muhamed?

Ovo je moja logika...
A ako si toliko jak prijatelju dodji do Makedonije, cekamo tvoju okupatorsku cizmu...:ok:
Evo videces kako cemo da te docekamo...

Meni ti, Makedonac, ako si Makedonac, nisi baš jasan...

Pa jbte, samo vas mi iz vašeg okruženja tretiramo kao postojeće...mada vas ovako pomalo zahebavamo...:per:

Bugari i Grci misle da ne postojite, a Šiptari vam stežu omču oko vrata...

A ti ovde prdiš o srpskoj okupatorskoj čizmi...:roll:

Meni ti, Makedonac, ako si Makedonac, nisi baš jasan...

Pa jbte, samo vas mi iz vašeg okruženja tretiramo kao postojeće...mada vas ovako pomalo zahebavamo...:per:

Bugari i Grci misle da ne postojite, a Šiptari vam stežu omču oko vrata...

A ti ovde prdiš o srpskoj okupatorskoj čizmi...:roll:

Zivimo u vazduhu skoro do neba pa ne postojimo na zemlji.

Covek se sam ponudio da dodje da je to njegovo, rekao sam da ga cekamo, nista vise...

Tatarskibugari kao i Romskigrci mogu da se sagnu, siptare cemo lako da stumbamo nazad u Tiranu
samo da se niko ne mesa...

Sa vama Srbima mozemo jedino da se svadjamo oko toga koja je rakija bolja..
Mada se zna, Makedonska :lol:

http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/nikolic-makedonska-rakija-bolja-od-srpske/2790

Zivimo u vazduhu skoro do neba pa ne postojimo na zemlji.

Covek se sam ponudio da dodje da je to njegovo, rekao sam da ga cekamo, nista vise...

Tatarskibugari kao i Romskigrci mogu da se sagnu, siptare cemo lako da stumbamo nazad u Tiranu
samo da se niko ne mesa...

Sa vama Srbima mozemo jedino da se svadjamo oko toga koja je rakija bolja..
Mada se zna, Makedonska :lol:

http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/nikolic-makedonska-rakija-bolja-od-srpske/2790

Sigurno je bolja od onoga što on peče...:per:

Pio sam vrhunsku makedonsku lozovaču.

Ali, naša šljivovica mi je i dalje zakon.

Sigurno je bolja od onoga što on peče...:per:

Pio sam vrhunsku makedonsku lozovaču.

Ali, naša šljivovica mi je i dalje zakon.

Slazem se, Sljivovica je Srpski Brend, dok Rakije u Makedoniji se 95% slucajeva prave od Grozdja.

Mogu da pohvalim srpski Vinjak Rubin

Probaj Strumicku Mastiku, sa ledom..

Back