Василије Крестић: САНУ води антисрпску политику!

Да...да...преувеличавао проблем са албанском иредентом... зато га је Броз и избацио из партије...:per:...:besan2:

Нисмо ни онда имали проблеме са шипцима јер се Броз за то " побринуо ", а немамо ни сада јер су се за то побринули амери, призренац Дачи и босанчерос Вучи...:per: :aha2:

Тужна и трагична истина нашег времена.......:cool:

quote_icon.png.pagespeed.ce.PubgKEMO6n.png
Оригинал поставио eremita

Има она народна: "'ука на вука док лисица месо једе!" - па тако је и код нас са бившим комунистима који свакодневно лелечу по форумима правећи се блесави ...као да не знамо ДА СУ СЕ ДЕЦЕНИЈАМА КЛАЊАЛИ АУСТРОУГАРСКОМ КАПЛАРУ, МРЗИТЕЉУ И УНИШТИТЕЉУ СРБА И СВЕГА СРПСКОГ...
Комунистички злочини над српским народом
Dr Novica Vojinović
ZLOČINI KOMUNISTA NAD
SRPSKIM NARODOM U 20. VIJEKU

http://www.snd-us.com/index.php?opti...bija&Itemid=58

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%97%D0...B0%D1%82%D1%83

Ма да, чарапан је био поносни путник на "Галебу" па кад му је пао његов ментор Лека, он кренуо да србује и да прича лажи против нашег вољеног Маршала и тако постао "прогањани дисидент" у вили на Дедињу, са књигама у школској лектири!

А за разлику од чарапанског превртљивца и издајника НОБ и Револуције, друг Тито је Србима (као и Хрватима, Словенцима и да не набрајам) направио једну фантастичну земљу у којој је сваки Србин био свој на своме ма где се налазио од Вардара до Триглава и у којој су Срби доживели свој највећи бејби бум од кад постоје. То је, што неко овде рече, била суперсила у односу на ову сада четничку Србију од које се кварни чарапан опростио тако што је поручио својим драгим Србима да забораве на Косово и Метохију.

Теби нико од нас Срба, па тако ни ја, НИЈЕ КРИВ што ти имаш проблем са личним идентитетом - то види са твојим татом и мамом ако имаш храбрости.......:cool:

Да...да...преувеличавао проблем са албанском иредентом... зато га је Броз и избацио из партије...:per:...:besan2:

Нисмо ни онда имали проблеме са шипцима јер се Броз за то " побринуо ", а немамо ни сада је су се за то побринули амери, призренац Дачи и босанчерос Вучи...:per: :aha2:
Па шта је била албанска иредента у односу на рецимо ИРА?
Човече, па та албанска иредента је била тако рећи смешна у односу на усташку емиграцију (која јесте убацивала терористичке групе у СФРЈ, убили нам амбасадора у Шведској, а подметнули су и бомбу у биоскоп 20.октобар у Београду), а камоли у односу на нпр. ирске екстремисте који ако рецимо данас не могу да довате неког из САС, они рокну тржни центар - ебе им се баш колико ће деце ту да погине.
Еквивалент тога би било да си седамдесетих са зебњом улазио у Робну кућу Београд на Теразијама - због бомби албанске иреденте. А није било тако.
Чарапан је преувеличавао проблем албанске иреденте због своје личне промоције. Као и сви чарапани, волео је да се шепури, а био је просечни писац - фељтониста.

Poslednja izmena:
Теби нико од нас Срба, па тако ни ја, НИЈЕ КРИВ што ти имаш проблем са личним идентитетом - то види са твојим татом и мамом ако имаш храбрости.......:cool:
Ја мислим да сте управо ви Срби данас у великој кризи индентитета, јер су српски националисти својом сулудом анти-политиком и злочинима деведесетих дебело искомпромитовали придев *српски*.

Па шта је била албанска иредента у односу на рецимо ИРА?
Човече, албанска иредента је била тако рећи смешна у односу на усташку емиграцију, која јесте убацивала терористичке групе у СФРЈ, а подметнули су и бомбу у биоскоп 20.октобар у Београду, а камоли у односу на нпр. ирске екстремисте који ако рецимо данас не могу да довате неког из САС, они рокну тржни центар - ебе им се баш колико ће деце ту да погине.
Еквивалент тога би било да си седамдесетих са зебњом улазио у Робну кућу Београд на Теразијама - због бомби албанске иреденте. А није било тако.
А чарапан је преувеличавао проблем због своје личне промоције. Као и сви чарапани, волео је да се шепури, а био је просечни писац - фељтониста.

А то сте одлучили ти и Јошка КАДА СТЕ ПРИЗИВАЛИ ВАМПИРА БРОЗА НА ВАШИМ СЕАНСАМА ПО ГРОБЉИМА ??? :hahaha:

А то сте одлучили ти и Јошка КАДА СТЕ ПРИЗИВАЛИ ВАМПИРА БРОЗА НА ВАШИМ СЕАНСАМА ПО ГРОБЉИМА ??? :hahaha:

Чарапан јесте био писац-фељтониста, е сад још кад би ти знао шта то значи...
И то просечан, са једним добрим романом који одскаче, а то је "Далеко је сунце".
Чарапанова слава као писца далеко надилази просечни квалитет његовог књижевног опуса. Велику славу је стекао углавном због популарности коју као писац ужива код српских националиста; ту је његово лажно дисидентство веома битна ставка, и наравно фељтонистички серијал "Време смрти" - задњи том штампан осамдесетих, а што је још један доказ да није било никаквих забрана гледе националног осим ако си славио четнике, усташе и остали људски отпад.

Poslednja izmena:
Ја мислим да сте управо ви Срби данас у великој кризи индентитета, јер су српски националисти својом сулудом анти-политиком и злочинима деведесетих дебело искомпромитовали придев *српски*.

Е па хвала ти на одговору - најзад си ми одагнао страх јер сам помислио да си можда неки српски полутан - али очигледно НИСИ УОПШТЕ СРБИН... тако да што се мене тиче можеш слободно да наставиш да лапрдаш и просипаш своју патолошку мржњу и да ме засмејаваш...:p

Е па хвала ти на одговору - најзад си ми одагнао страх јер сам помислио да си можда неки српски полутан - али очигледно НИСИ УОПШТЕ СРБИН... тако да што се мене тиче можеш слободно да наставиш да лапрдаш и просипаш своју патолошку мржњу и да ме засмејаваш...:p

Како не знаш да ја нисам Србин? А ја већ помислио да сам досадио форумашима објашњавајући да сам Југословен, пореклом из Параћина, комуниста (титоиста & стамболићевац) и атеистички фундаменталиста.

Dobrica je bio partizan i komunista do koske. Ne znam kako je on kao takav mogao da da "nacionalistički impuls" Srbima a uostalom za to ga optužuju samo Hrvati.

Možda, ali samo možda, jednog dana svi shvate kako su srpski komunisti postali kvazi-nacionalisti i koliko je to bilo štetno za formiranje tzv. nacionalnog identiteta '90ih.

Možda, ali samo možda, jednog dana svi shvate kako su srpski komunisti postali kvazi-nacionalisti i koliko je to bilo štetno za formiranje tzv. nacionalnog identiteta '90ih.

Na istom ste zadatku svi vi antihristi ;)

Како не знаш да ја нисам Србин? А ја већ помислио да сам досадио форумашима објашњавајући да сам Југословен, пореклом из Параћина, комуниста (титоиста & стамболићевац) и атеистички фундаменталиста.

Нисам знао - видим пишеш СРПСКОМ ћирилицом па сам помислио да си Србин који је залутао у комуњаризам... ахахаха који си ти лик.......:hahaha:

Nikako da skonta da su devedesete prosle davno. Nije jedini ...
Taj SANU je cista gerontologija, ljudi zive u vreme WWI, pa vidis da pominje neke ratnike od pre 100 godina.

Nesto je drugo meni upalo u ochi u vezi tih Akademija. U Francuskoj cuvena academie francaise od 1634 ( Rishelje), kada je Akademija i osnovana
do danas, znaci skoro pa i 400 godina, ta je akademija imala ukupno sa sve ovim danas, 700 akademika.Dugi niz godina ih je bilo samo 34, kasnije 40,
a to i dan danas vazi. Znaci samo 40 i veliki je dogadjaj u javnosti ko ce da nasledi mesto akademika, ako je neki preminuo.

U SANU ( onako odokativno ) ima oko 120 akademika za koje ziv covek nije cuo pa ni sami akademici medjusobno pojma nemaju o kome se radi.
Ako pogledamo da svaku shusha na teritoriji bivse YU, a bilo je 20 miliona stanovnika, ima nekakve SANU; HAZU,VASU, dolazimo do broja 1000.
I sada neka zamlata nama prica sta je srpsko, a sta antisrpsko?

Taj SANU je cista gerontologija, ljudi zive u vreme WWI, pa vidis da pominje neke ratnike od pre 100 godina.
Zbog primitivnih i olako izgovorenih kvalifikacija od strane Praziluk-danke deutschland
"diskutanata", ovde nema ni ozbiljne diskusije ni utemeljenih činjenica kao novog saznanja.
Kada Praziluk- sobarice istaknute i plodotvorne ličnosti srpke istorijografije nazivaju
ZAMLATOM, više kazuju o sebi i svojoj neostvarenosti nego o bilo čemu drugom. :think:

SANU je više radila u vreme Memoranduma za srpstvo nego danas. Hajdn je beše vrhovni Đilasov mostograditelj, zar ne? :)))

Pa ništa, imamo odbor za standardizaciju srpskog jezika koji već 20 godina nije standardizovao jezik, tako da, i da nam ništa ne kažu, jasno je svakome kako stvari stoje i da se tu vodi politika koja jeste ogledalo elite koju imamo.

Nesto je drugo meni upalo u ochi u vezi tih Akademija. U Francuskoj cuvena academie francaise od 1634 ( Rishelje), kada je Akademija i osnovana
do danas, znaci skoro pa i 400 godina, ta je akademija imala ukupno sa sve ovim danas, 700 akademika.Dugi niz godina ih je bilo samo 34, kasnije 40,
a to i dan danas vazi. Znaci samo 40 i veliki je dogadjaj u javnosti ko ce da nasledi mesto akademika, ako je neki preminuo.

U SANU ( onako odokativno ) ima oko 120 akademika za koje ziv covek nije cuo pa ni sami akademici medjusobno pojma nemaju o kome se radi.
Ako pogledamo da svaku shusha na teritoriji bivse YU, a bilo je 20 miliona stanovnika, ima nekakve SANU; HAZU,VASU, dolazimo do broja 1000.

Овако нешто може да напише само неко полуписмен и полуобразован... :cool:

И сврака често помисли да је орао, али је само сврака! ;)

SANU je više radila u vreme Memoranduma za srpstvo nego danas. Hajdn je beše vrhovni Đilasov mostograditelj, zar ne? :)))

Pa ništa, imamo odbor za standardizaciju srpskog jezika koji već 20 godina nije standardizovao jezik, tako da, i da nam ništa ne kažu, jasno je svakome kako stvari stoje i da se tu vodi politika koja jeste ogledalo elite koju imamo.

To isto radi i HAZU i jos i duze od 20 godina. Hrvatski je jos manje standardizovan od srpskog. Tamo je tek picvajz.
Jedan Hrvat neki dan prica da sede glave iz HAZU ( zaduzene za standardizaciju jezika) sada ( a to sada traje vec decenijama)
studiraju da li je madjarski kralj Bela IV imao belog ili crnog konja, pa ako se dogovore za boju konja onda piju ili belo ili crno vino.
Tako je i kod nas. Lik prica o vojvodama iz WWI. Sta ih briga za lazne doktorate i propast skolstva.

Овако нешто може да напише само неко полуписмен и полуобразован... :cool:

A kako se definisu ljudi koji su poluobrazovani? Doduse i polupismeni? Znas pola pisma , pola ne znas:zcepanje:
E Mito, Mito, pa nije potrebno da se javljas bas uvek. Ipaki se poznajemo na ovom forumu, znamo ko je ko. Citamo se, pisemo
i tako.:zcepanje:

A kako se definisu ljudi koji su poluobrazovani? Doduse i polupismeni? Znas pola pisma , pola ne znas:zcepanje:
E Mito, Mito, pa nije potrebno da se javljas bas uvek. Ipaki se poznajemo na ovom forumu, znamo ko je ko. Citamo se, pisemo
i tako.:zcepanje:

Па баш зато што се знамо/познајемо ЗАМИСЛИ КОЛИКО ИСПАДАШ ГЛУПА КАДА ПРОЗИВАШ ЈЕДНОГ ВАСИЛИЈА КРЕСТИЋА...... то може да уради само неко ко је "ударен мокром чарапом по глави"...:hahaha:

Па баш зато што се знамо/познајемо ЗАМИСЛИ КОЛИКО ИСПАДАШ ГЛУПА КАДА ПРОЗИВАШ ЈЕДНОГ ВАСИЛИЈА КРЕСТИЋА...... то може да уради само неко ко је "ударен мокром чарапом по глави"...:hahaha:

Pa prozivam ja i Cavoskog ( i on je neki vajni clan te SANU), pa tako i ovog Krestica.
Zapravo ja ovde pokusavam da saznam cemu i kome sluzi ta gerontologija od stotinak istoricara?

Back