Menora
Primećen član
- Poruka
- 840
Ono sto ja znam o herionu, je da je uslo na nase prostore u doba SFRJ, i to kroz imucan stalez. Tada su to bili mladi ljudi i nedovoljno informisani u zemlji o tome, jer prosto medija o tome ovde tada nije bilo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није научно потврђено али је најлогичније. Генетика има јако велик утицај, вероватно пресудан.ne mozes da znas, osim ukoliko nije uradjen genetski test
neko zbog ostecenja nekog hromozoma ima sklonost ka narkomaniji, neko ka alkoholizmu, neko ka hrani i prejedanju, neko ka seksu u smislu avisnosti
to je naucno potvrdjeno
Kakve su traume imali deca oficira,doktora,advokata,ranije.Nisu znali sta ce s parama,pa okreni na drogu.'70-ih godina,obijaci apoteka zbog Metadona,90% deca imucnih ljudi.Није научно потврђено али је најлогичније. Генетика има јако велик утицај, вероватно пресудан.
Оно што знамо јесте да свака зависност има у позадини неку трауму. Оно што не знамо јесте зашто људи прођу кроз иста искушења/трауме, а не одреагују исто. Такође, неког поветарац поломи, а неког тајфун само заталаса.
Чак се и бројне хроничне болести доводе у везу с траумом.
Погледај документарни филм за који сам оставила линк.
И кад си под дејством алкохола весео све супер а кад престане дејство утучен, мрзовољан, никакав...Bolest je. Fizičkog porekla. Predoziranje endorfinom (namerno ga trpaju) da se osećaš ultra super mega srećno. A onda kad to nestane osećaš se prazno. I ništa ne može da te usreći tako, pa se vraćaš tome.
Трауме ригидних отаца, живот без љубави и пажње.Kakve su traume imali deca oficira,doktora,advokata,ranije.Nisu znali sta ce s parama,pa okreni na drogu.'70-ih godina,obijaci apoteka zbog Metadona,90% deca imucnih ljudi.
Ima svega.Od tih sluzbi,a i dodje do zasicenja,kada dete-tinejdzer ima sve,pa daj da proba jos nesto.Imalo je tu i bunta,protiv roditelja.Za neke sam znao da su to radili u inat roditeljima i nista vise.Трауме ригидних отаца, живот без љубави и пажње.
Такође, тако су контролисали те исте официре. Навуку им децу на дрогу и имају их у шаци. Ови од муке буду полуспособни. То је служба радила. Вероватно и данас ради тако по потреби.