- Poruka
- 392.670
Dosta toga smo grupisali jer pojedini pdf-i nisu imali posetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda su i fudbal, kosarka i tenis pre svega neke igre jer su tako prvo nastale.A sta je Tai chi chuan? Kung Fu? Krav Maga..?Itd spisak je beskrajan. To sto je MMA sport ama bas nikakve veze nema s onim sto sam ja rekao. Boks je takodje pre svega vestina.
I sad kad se ni pronaci ne mogu tj duze traje-sad ce kao biti veci broj poseta? Ajd vazi...Dosta toga smo grupisali jer pojedini pdf-i nisu imali posetu
sve se moze pronaciI sad kad se ni pronaci ne mogu tj duze traje-sad ce kao biti veci broj poseta? Ajd vazi...
Od kako su uvedene poromene na fotografiji npor,. ja I jos mnogi stariji clanovii su prestali ili poceli redje da dolaze, isto ili slicno je i sa drugoim PDF. Dok mi je pre trebao JEDAN klik da udjem na Epsku i naucnu fantastiku sada mi treba 2, 3 ili vise. Svuda na Internetu ljudi ako nesto ne mogu da nadju na sajtu u dva klika-idu dalje. Vreme=novac. I sad treba plus toga da budem aktivan na Fotografiji gde se promovisu vrednosti od drugacijih od onih koje ja cenim/? Plus treba da kopam po temamam 3 dana da bih nasao nesto ?Neka hvala.sve se moze pronaciposebno ako te tema interesuje pa je drzis pisanjem na vrhu
Ko je tamo moderator?Daj predlog moderatoru na Automobilizmu
kako smo razmazili nase korisnike..to nigde nemaKo je tamo moderator?
hvala na ljubaznosti resenokako smo razmazili nase korisnike..to nigde nema
evo link ka moderatorovom profilu
https://forum.krstarica.com/members/dlugomir.242068/