Vasi predlozi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nina ovo sto ghost iznad kaze je tacno jer ja sam pre kad sam u Automobilizmu trazio temu o F1 moro otici na drugu stranu a prvi put sam mislio da tema ni ne postoji jer nije bila na prvoj strani a ni u ostalim sportovima. Moj predlog je da temu o Formuli 1 "zalepis" tamo u Automobilizmu.

sve se moze pronaci :) posebno ako te tema interesuje pa je drzis pisanjem na vrhu
Od kako su uvedene poromene na fotografiji npor,. ja I jos mnogi stariji clanovii su prestali ili poceli redje da dolaze, isto ili slicno je i sa drugoim PDF. Dok mi je pre trebao JEDAN klik da udjem na Epsku i naucnu fantastiku sada mi treba 2, 3 ili vise. Svuda na Internetu ljudi ako nesto ne mogu da nadju na sajtu u dva klika-idu dalje. Vreme=novac. I sad treba plus toga da budem aktivan na Fotografiji gde se promovisu vrednosti od drugacijih od onih koje ja cenim/? Plus treba da kopam po temamam 3 dana da bih nasao nesto ?Neka hvala.

Probacu plasticno da objasnim sta mislim da je problem-celnici Krstarice bi nekako sav sadrzaj da naguraju da na pocetna strana kao ne bude pretrpana sadrzajem. A;I problem je sto ne razmisljaju kao korisnik. Kod web sajtova takodje postoje slicna pravila. Slicna organizacija. Ja ka odem na sajt na kome nbisam u dva klika vec na tragu onome sta trazim-odoh dalje, nemam ja vremena. Tako i ovde. Aha sport. Ok kliknem na sport, pa na ostali sportovi, pa udjem. pa onda ups nema TOG sporta na prvoj strani. Pa rondaj dalje. Itd. itd. Ov na Krstarici je klasican losh primer-dzak krompira istresen na jedno mesto"eto tu je SVE". Super. Kako pravite organizaciju u samom Windowsu? I jel kapirate kako i zasto je dobio bas to ime? I sistem folder tree..?

Back