Vaši predlozi

Umesto što mi mod briše napomene, trebalo bi da povede računa o poznavanju pravila na Igricama
1000011995.jpg
1000011994.jpg

Mislim da posle 17 godina na Krstarici i vrapci znaju da kad nešto govorim imam veoma dobre argumente za to, a ovo je samo jedan primer!
Ne terajte me da vadim druge!

Kreni ti lepo da loviš moje greške jer samo njih vidiš i to ti predstavlja ogromno zadovoljstvo, a ostalim postovima sa greškama daješ srca :rotf:

Uopšte nisi u pravu.. Nije meni nikakvo zadovoljstvo loviti tvoje greške, radim ono što moram.. Svima ispravljam postove ako su pogrešni, a minimalno ih brišem .
A što se tiče igre Kaladont na tri, pravilo 4 se ne poštuje već duže vremena, dok ja još nisam bila mod. Pronađeni su neki pojmovi na IJA, pa se igra ipak nastavi.
Tako da ni ja te postove ne editujem, mada znam za to pravilo.

Kako bi bilo da izmislite potpuno nove igre a ne samo da kopirate već postojeće igre:
reči koje se završavaju na ovo ili ono...
Gde vam je mašta?
Nije lako smisliti nešto sasvim novo. Pokušavao sam ja više puta da smislim nešto što bi se razlikovalo od svih ostalih igara, ali ne ide... Takođe je muka što igre koje zahtevaju da se malo više mozga često ne budu tako popularne i zamru. Ljudi valjda više vole igre gde se minimalno uključuju vijuge, šta znam.

Ja sam predložio pre nekog vremena igru gde bi se pisale rečenice bez određenog slova, znam da nije potpuno originalno ali možda se neko doseti nečeg dobrog u budućnosti.

Uopšte nisi u pravu.. Nije meni nikakvo zadovoljstvo loviti tvoje greške, radim ono što moram.. Svima ispravljam postove ako su pogrešni, a minimalno ih brišem .
A što se tiče igre Kaladont na tri, pravilo 4 se ne poštuje već duže vremena, dok ja još nisam bila mod. Pronađeni su neki pojmovi na IJA, pa se igra ipak nastavi.
Tako da ni ja te postove ne editujem, mada znam za to pravilo.

Nije ti zadovoljstvo ali vidiš samo moje???
Kako je to moguće da postuješ posle pogrešnih postova i njih ne vidiš ali moje obavezno vidiš❗❓

Nije ti zadovoljstvo ali vidiš samo moje???
Kako je to moguće da postuješ posle pogrešnih postova i njih ne vidiš ali moje obavezno vidiš❗❓

Kiki, ne želim se raspravljati, ali nije istina da vidim samo tvoje greške. Ispravljam svima pogrešne postove, a može se i meni desiti da neku pogrešku ne primetim. Svi grešimo ponekad. Ja sam mod tek tri meseca.
Ubuduće, ako imaš nešto da mi prigovoriš, napiši mi to na pp.

Back