PrincezaFiona
Obećava
- Poruka
- 85
Znate li da psiholozi smatraju da nam u zivotu najbolji drug/drugarica znace cak vise od brata ili sestre (jer sestru ne mozete da birate a drugaricu mozete, jer vam je dosta slicnija, a cesto se i godiste poklapa pa zajedno prezivljavate iste stvari... itd.)Takodje opste je poznato da se prava prijateljstva sklapaju sa osobama koje ste upoznali pre puberteta i sa kojima ste zajedno prosli taj isti pubertet. (Naravno ovo ne mora da bude pravilo a i ovo gore ne znam koliko je tacno).
Koliko vama znace vasi drugovi? Sta bi ste radili da nije nje/njega/njih? Kakav je vas odnos i da li smatrate da oni treba da budu preci od decka/devojke?
Koliko vama znace vasi drugovi? Sta bi ste radili da nije nje/njega/njih? Kakav je vas odnos i da li smatrate da oni treba da budu preci od decka/devojke?
kao i svi valjda. uzgred, sto se tice odnosa izmedju porodice, prijatelja, devojke, nema tu pravila ko ce biti vazniji ..... to mi je malo bezveze. ne malo, nego puno, jer sve zavisi od osobe. dobro znam iz sopstvenog primera da se najrodjeniji moze poneti kao stoka prema tebi, podlo i podmuklo, isto kao i da ces nekad prijatelju biti vazniji od njega samog. no rules .....
ops:
A sto se tice drugarica.....Imam jednu najbolju koju znam vec 12 godina. Sve bih uradila za mene, a vec sam videla i da je ona spremna odmah da uradi sve za mene. Imam i jedno 5,6 drugarica sa kojima sam strava, ali je svaka od njih bar 2put napravila meni neko sra*e koje nije morala, a ja to nisam skroz zaboravila. Valjda mi je glupo da strava druzenje sad prekinem zato sto su one napravile sra*e koje nije ostavilo posledice (osim u meni).