Vasi bolesni tripovi.....

utisam ton kad pocnu reklame na tv-u...
pre nego sto zaspim zamisljam kako pricam sa nekim dragim osobama...
otvaram frizider milion puta iako znam da necu zateci nista novo,al sa nadom da ce nesto magicno stvoriti...
mrzim da uzimam one kese po samoposlugama,nosim ceger ( :lol: ) kad god mi je pri ruci...

Nerviraju me otvorena vrata!!!!!!!!!!

Kada npr.sjedim u kafiću i neko uđe i ne zatvori vrata,ja fino ustanem i zatvorim.

Hihi,tako smo jednom ja i naj prijateljica sjedile u nekoj kafani,gdje se vrata ne zatvaraju najbolje,treba malo napora.Ja sam sjedila pored vrata,i ustala 6-7 puta da ih zatvorim!!!

Moja naj prijateljica je umirala od smijeha,a jedan čovjek što je sjedio na drugom kraju je takođe umirao od smijeha svaki put kada ja ustanem i zatvorim vrata.

takođe imam opsesiju od čišćenja ušiju,to radim par puta dnevno.Kada vidim nekoga sa prljavim ušima...:besna::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

Nerviraju me otvorena vrata!!!!!!!!!!

Kada npr.sjedim u kafiću i neko uđe i ne zatvori vrata,ja fino ustanem i zatvorim.

Hihi,tako smo jednom ja i naj prijateljica sjedile u nekoj kafani,gdje se vrata ne zatvaraju najbolje,treba malo napora.Ja sam sjedila pored vrata,i ustala 6-7 puta da ih zatvorim!!!

Moja naj prijateljica je umirala od smijeha,a jedan čovjek što je sjedio na drugom kraju je takođe umirao od smijeha svaki put kada ja ustanem i zatvorim vrata.

takođe imam opsesiju od čišćenja ušiju,to radim par puta dnevno.Kada vidim nekoga sa prljavim ušima...:besna::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

Takođe, tu si već u pravu. :ok:

Ne volim da prelazim ulicu mimo pešačkog prelaza, jer imam osećaj da će mi recimo ako ulicu pređem na mestu koje nije predviđeno za to, cipela zapeti za neku pukotinu u asfaltu i da ću pasti na sred ulice....a u susret meni dolazi veliki kamion.....i...bum...

Kada hodam stajem na linije i onda gledam koja noga mi je "jaca" tj. koja je vise puta stala na liniju :roll: I jos pre sam stalno brojala korake gde god idem brojim korake :lol: Ali to je uglavnom bilo pre, odvikavam se od toga, a ovo da brojim korake to sam prestala pre 2 godine, sva sreca :mrgreen:

Da ce mi se planovi kojima se unapred radujem nekim slucajem ,UVIJEK ,izjaloviti....

Auu... isto :confused:

Kada dodjem u WC da pisam, umesto da to obavim, zagledam se u ogledalo, i zamislim(stojeci u pozi za pisanje), i tako se zadrzim poduze, a kada se setim zasto sam uopste dosao u WC, onda mi bude tesko da se skoncentrisem da pisam, ali to se da resiti time sto u glavi zamislim potok..

Moracu da pocnem da radim na tome da iskorenim ovaj trip, poceo je da me iritira -.-

Nespavanje pred ispit. Ne zato sto nisam naucio, vec zato sto mislim da ako zaspem, ujutru se nicega necu sjecati... Bolesno... (Ovo mi je naravno i ukopalo prosjek prosle godine) :dash:

A smetaju mi i otvorena vrata... Dobro, ovo za kafic je malo pretjerano, ali kuci sizim... Kada me par puta ne poslusaju, gadjam papucama, jastucima i onim sto mi je pri ruci, tako da su vrata inace zatvorena kada sam ja u sobi... :whistling:

Back