*samouka*
Iskusan
- Poruka
- 6.234
Evo i moje Savršene - tajanstvena Pametnica, koja pije pivo i ako puši, onda nikako ne dimi one tanke naparfemisane cigarete, u kafić u kraju, dolazi sama, da odigra partiju prefa, pikada ili da, ponekada, preko dana, na miru, čita knjigu, uz kafu. Retko se šminka, na brzaka i diskretno, sama se šiša i nokte lakira, samo kada umire od dosade. Voli da spava, ima psa (ili ga očajnički želi), nikako ne može da skapira druge žene, kako to ne mogu da budu bez dečka, duže od nedelju dana. Duhovita je, ali na onaj nenametljiv, ali mračan i malko ironičan način. Kao mala, imala je kompleks da su joj noge previše krive i bila je stidljiva, sve dok se jednoga jutra nije probudila drugačija. Teško se zaljubljuje, ali kada se to desi, teško i njoj i njemu. Ne znam joj boju kose, niti očiju (ali znam da se sjaje). Kada je zaista tužna, to retko ko može da primeti (čak i najbliži prijatelji). Nikada ne sanja ružne snove i ume da uteši čoveka. Kada izađemo, u grad (retko, jer ne voli gužvu), svi pričaju samnom, ali potajno uzdišu za njom, jer joj je teško prići (ljudima deluje ili neozbiljno ili uobraženo, u zavisnosti od društva i raspoloženja). Razumna je i uvek me grdi zbog moji gluposti i grešaka i pogrešno izabranih ljubavi. Iskrena je da boli, jedina mi je otvoreno rekla, da je ne smaram sa čitanjem pesama, jer ne voli poeziju.
Nisam je još srela,ali negde, znam da postoji. Ako pročita ovo, molim je, neka mi se javi.
Nisam je još srela,ali negde, znam da postoji. Ako pročita ovo, molim je, neka mi se javi.