Vase zadovoljstvo

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
krvolok:
To je da nađemo bar neku zajedničku temu, pošto te drugo ništa ni ne zanima ( sem pi*ki, ali to ti je već u domenu nepoznate naučne fantastike ! ) :lol:
Pa nekog zanima kako da sklopi kraj s krajem kako da prezivi... :lol:
a nekog naravno da zanimaju i neke normalne stvari... ljubav i sex... pa nisu svi penzioneri... :lol:

Here we go
Here we go again...:lol: :lol:

Bobbo, ja u tome uživam. :-D Pratim reakcije muškarca i po tome znam da li mu prija ili ne. Uostalom, ako mi baš nešto nije jasno, imam usta :-D pa pitam. Ne vidim ništa loše u tome da pitam da li mu odgovara ovako ili onako i šta god me već zanima.
Sumnjam da je bolje bilo kakvo pushenje od nikakvog. Ne verujem da je baš prijatno osetiti zube (naravno, sve je relativno), a i bezvoljna partnerka verovatno gasi želju... :|

zelenooka:
Here we go

Bobbo, ja u tome uživam. :-D Pratim reakcije muškarca i po tome znam da li mu prija ili ne. Uostalom, ako mi baš nešto nije jasno, imam usta :-D pa pitam. Ne vidim ništa loše u tome da pitam da li mu odgovara ovako ili onako i šta god me već zanima.
Sumnjam da je bolje bilo kakvo pushenje od nikakvog. Ne verujem da je baš prijatno osetiti zube (naravno, sve je relativno), a i bezvoljna partnerka verovatno gasi želju... :|

zavisi kakve imash zube...kolko si ih platila..xexexexe

nesvrstani666:
zavisi kakve imash zube...kolko si ih platila..xexexexe

a020.gif

zelenooka:
Here we go

Devojka koja to voli da radi, skoro uvek je odlično, i ne može da dosadi. One koje to rade jer su videle da se to radi, ili se po malo gade, onda je to loše pušenje. To važi i za lizanje. Muškarci vole da im se divite i da mu se pokaže da vam je stalo do njegovog organa, i ako to radite od srca, i u vama budi velik stepen eriotike i uzbuđenje, onda ste vi za njega naj naj biće.
Nije tačno da je bolje i loše pušenje nego dobar onan.
Muškarci, nemoj sebi dozvoliti taj polu užitak, bolje ga sami sredite. Ili bar pokažite kako vam prija.

e da mi nije prijalo to se nije dogodilo...dogodilo se da sam pola sata na ivici da ne da svrshim vetj explodiram a ona sve neshto smori pa krene polako ma da puknesh od muke...kad su vetj grchevi pocheli da rade ja reko daaaaj choveche aman il se mani il dovrshi zapocheto umreh ovako...al to jednom kao fora da vidi kako tju da se ponasham...gledala mozhda neki sm por.nitj pa se primila...

ja sam imala onako, bas razlicitih reakcija... jedan nije mogao da izdrzi dve sekunde koliko mu je bilo dobro, a mislila sam da ce mi za njega trebati onako poduze truda, dok drugi uz svu moju dobru volju nije reagovao bas kako sam htela, uz sva moja pitanja... ja pitam lika da mi lepo kaze sta zeli, a na to odgovara, kao cekaj, polako, najsladje je kada sama otkrijes... e tad sam se smorila, mislilm cemu foliranje, cilj je da bude dobro, i sta ja imam da se mucim i otkrivam sama kad on zna odmah da mi kaze...trudila sam se ja, nije da nisam, ali definitivno mi nije bio dan za njega... pritom, sve je to da bi njemu bilo lepo...

Back