krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Važno je jedino da je porez plaćen !!!Petar_Pan:Nda... kupljenog na najlonu od lopova i sibicara....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važno je jedino da je porez plaćen !!!Petar_Pan:Nda... kupljenog na najlonu od lopova i sibicara....![]()
al si ti opterecen sa parama... opet si poceo u svakom postu da ih pominjes... Kriziras ponovo?krvolok:Važno je jedino da je porez plaćen !!!![]()
To je da nađemo bar neku zajedničku temu, pošto te drugo ništa ni ne zanima ( sem pi*ki, ali to ti je već u domenu nepoznate naučne fantastike ! )Petar_Pan:al si ti opterecen sa parama... opet si poceo u svakom postu da ih pominjes... Kriziras ponovo?![]()
Pa nekog zanima kako da sklopi kraj s krajem kako da prezivi...krvolok:To je da nađemo bar neku zajedničku temu, pošto te drugo ništa ni ne zanima ( sem pi*ki, ali to ti je već u domenu nepoznate naučne fantastike ! )![]()
Pa, što si sebičan ?!? :shock: Odaj i meni tu čarobnu formulu !!! :shock:Petar_Pan:Pa nekog zanima kako da sklopi kraj s krajem kako da prezivi...![]()
a nekog naravno da zanimaju i neke normalne stvari... ljubav i sex... u pisanom obliku!!! pa nisu svi penzioneri...
![]()
zelenooka:Here we go
Here we go again...![]()
![]()
Bobbo, ja u tome uživam. :-D Pratim reakcije muškarca i po tome znam da li mu prija ili ne. Uostalom, ako mi baš nešto nije jasno, imam usta :-D pa pitam. Ne vidim ništa loše u tome da pitam da li mu odgovara ovako ili onako i šta god me već zanima.
Sumnjam da je bolje bilo kakvo pushenje od nikakvog. Ne verujem da je baš prijatno osetiti zube (naravno, sve je relativno), a i bezvoljna partnerka verovatno gasi želju... :|
zelenooka:Here we go
Here we go again...![]()
![]()
Bobbo, ja u tome uživam. :-D Pratim reakcije muškarca i po tome znam da li mu prija ili ne. Uostalom, ako mi baš nešto nije jasno, imam usta :-D pa pitam.
Devojka koja to voli da radi, skoro uvek je odlično, i ne može da dosadi. One koje to rade jer su videle da se to radi, ili se po malo gade, onda je to loše pušenje. To važi i za lizanje. Muškarci vole da im se divite i da mu se pokaže da vam je stalo do njegovog organa, i ako to radite od srca, i u vama budi velik stepen eriotike i uzbuđenje, onda ste vi za njega naj naj biće.zelenooka:Here we go
Here we go again...![]()
![]()
Bobbo, ja u tome uživam. :-D Pratim reakcije muškarca i po tome znam da li mu prija ili ne. Uostalom, ako mi baš nešto nije jasno, imam usta :-D pa pitam. Ne vidim ništa loše u tome da pitam da li mu odgovara ovako ili onako i šta god me već zanima.
Sumnjam da je bolje bilo kakvo pushenje od nikakvog. Ne verujem da je baš prijatno osetiti zube (naravno, sve je relativno), a i bezvoljna partnerka verovatno gasi želju... :|