vaše vlade ne služe vama - one služe goldmansaksu!

Otkrivena je topla voda...

Svaka osoba sa pola mozga zna da demokratija nije vladavina naroda već vladavina narodom... Ne treba tražiti dokaze za očigledno.

Nema šta ja da verujem Vladi niti je Vlada mesto za polaganje ličnog poverenja.

Politika je institucionalizovana papazjanija.

Anarhija - romantizacija haosa, ništa drugo.

Zakon, poredak i mir ne mogu da postoje bez hijerarhije, hijerarhija ne može da postoji bez autoriteta, autokontrola je ideal a ne ideja. Stoga odsustvo svega pomenutog je narativ haosa, otuda reč "romantizacija"...
Odsustvo vladara ne znači odsustvo autoriteta. Decentralizovana uprava kroz institucije podrazumeva i postojanje hijerarhije i sklada.

Ti izgleda ne znaš baš šta je anarhija...

Anarhija ne poznaje hijerarhiju, ne poznaje bilo koji oblik delegiranja strukture i ponašanja društva, počiva na idealu autokontrole, slobodnog određivanja i usvajanja poretka zajednice.

Pričaš o anarhiji a spominješ decentralizaciju, upravu i institucije, lol..

Sorry ali mi nije zabavna diskusija koja počiva na elementarno pogrešnom tumačenju pojmova. :)

Anarhija ne poznaje hijerarhiju, ne poznaje bilo koji oblik delegiranja strukture i ponašanja društva, počiva na idealu autokontrole, slobodnog određivanja i usvajanja poretka zajednice.

Sorry ali mi nije zabavna diskusija koja počiva na elementarno pogrešnom tumačenju pojmova. :)
Ali gde je primenjena anarhija do sada , tu je obicno nastao jos veci kriminal i hoas... sever Kosova , Kolumbija itd

Otkrivena je topla voda...

Svaka osoba sa pola mozga zna da demokratija nije vladavina naroda već vladavina narodom... Ne treba tražiti dokaze za očigledno.

Nema šta ja da verujem Vladi niti je Vlada mesto za polaganje ličnog poverenja.

Politika je institucionalizovana papazjanija.

Anarhija - romantizacija haosa, ništa drugo.

Немаш ти појма.

Демократија није владавина народом.

Демократија је тиранија већине над мањином.

А служитељи Голдманусаксу и осталим корпорацијама су још и далеко више аутократе, просвећене или непросвећене, попут теби љубљених Вучића, Путина, Лукашенка и осталих азијских деспота.

анархија јесте уређено друштво, на крају ће испасти да је уређеније од пирамидалног.
имаш примере: америка је тако кренула, па се после претабала на пирамидално (односно насиловали је на пирамидално ови банкари, који силују сад и цео свет)
да се вратим на америку - никада не би увели реда да нису овластили свакога да може да укока лопова ако га види на поседу - то и данас важи тамо а ваљало ви и овде.

Kako da napravim taj tvoj kazvez koji ti stoji u potpisu?
одговорићу ти за који дан када направим неки документ са мерама.. ако није проблем (укратко узмеш 6 плоча алуминијума од 0.5мм, метар са два, маказе за лим и клешта мало маште и воље и ето.. затвориш мадрац у металну кутију...)

Whatever.

Демократија је тиранија већине над мањином.
управу је алтерего.. ево имате доказ дан данас шта мањина ради већини - само је анархија будућност.
ове демократе мењају име своје тираније сваких 20-30 година јер народ схвати о чему се ради.

Back