Vase procentualno vidjenje drugog kruga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
savezne republike jugoslavije , da. a pravni naslednik savezne republike jugoslavije je srbija tako da je kosovo deo srbije. koja je razlika?

razlike nema sustina je da je kosovo ostavljeno 99te kao deo Srbije pod upravom UN

Boris Tadic i njegov prijatelj i drugar Hasim Taci, koji ga toliko voli i ceni da odlaze proglasenje nezavisnosti da Tadic slucajno zbog toga ne bi izgubio neki glas , su na putu da otmu Srbiji 20% njene teritorije.

BORIS TADIC DRZAVI SRBIJI SVOJOM NESPOSOBNOM POLITIKOM DOVODI ALBANSKE GRANICARE I UBICE NA KOPAONIK NA PANCICEV VRH!

A doš'o na vlast tek sredinom prošle godine. :roll:

Ne lupetaj, nema on nikakve veze s Tacijem.

Drago mi je da se slazes oko Crne Gore

Nisi odgovorio: Da li ti voliš Slobodana Miloševića? :?:

on se makar borio koliko je to bilo u njegovoj moci.

Boris Tadici potpisuje sve bez da ga i pitaju ista.

A šta je to i kada je topotpisao?

da je milosevic pristajao na sve ne bi smo bili bombardovani jer bi vec u rambujeu bila potpisana nezavisnost kosova , okupacija i rasturanje srbije.

ne milosevic nije pristajao na sve, on je pristajao jedino kada bi bio priteran uza zid al i cak i tada uspeo bi nesto da izbori za srbiju.

Recimo izborio je 99te da Kosmet ostane deo Srbije pod upravom Ujedinjenih Nacija. Nije bas neki rezultat al opet je bolje od nezavisnosti Kosova

Vi demokrate niste sposobni da sacuvate ni 2 nacrtane ovce.

Izgubili ste sve sto ste mogli i Srbija pod demokratama se smanjuje iz godine u godinu i srlja iz poraza u poraz.

Jos jednom izgubili ste Crnu Goru, izgubili ste i Kosovo. Sledece sto ce Srbija da izgubi ako DS ostane na vlasti jesu Vojvodina i Raska Oblast, jer nam vasi "saveznici" Nemci vec prete otimanjem tih delova srbije.

stoga je svaki glas za DS glas za Srbiju u granicama beogradskog pasaluka, za Srbiju od pancevackog mosta do kraljeva.

Demokrate su najgora vlast u istoriji ove drzave.

Pristajao je na rasturanje redovno u svom savezništvu sa Tuđmanovom Hrvatskom, u Dejtonu i svugde drugde. Ali u Rambujeu se nešto promenilo. I tu je mogao kapitulirati i kupiti sebi još 15 godina vlasti - ali to se nije dogodilo. Nikada nećemo saznati šta je tu stvarno bilo...u suštini, borio se i ovi su samo malo zamazali tu kapitulaciju, kako bi narodu mogao da interpretira kao da je pobedio i tako sačuvao guzicu (a narodu je bilo DOSTA).

Ponavljam: "Demokrate" nisu izgubile Crnu Goru, a još ni Kosovo. Ako se slažeš da je Kosovo izgubljeno, to znači da se slažeš i sa tim da ga je Milošević izgubio...zar ne? ;-)

to su stranke sa ukupno 500 biraca tako da su tvoji argumenti smesni.

Nikolica nije podrzala nijedna parlamentarna stranka a to se jedino racuna. Podrska parlamentarnih stranaka.

Te podrske lokalnih lovackih udruzenja ili udruzenja pcelara - zaboravi.

Da imaju samo toliko ne bi pobeđivali na lokalnim izborima. A i upravo si u suštini potvrdio da Nikolića niko ne želi a neće s njim. :shock:

SVE JE TO KRIVICA BORISA TADICA KOJI NIJE USPEO DA SACUVA KOSOVO I METOHIJU KAO DEO SRBIJE

A kako je to sve njegova krivica? Nimalo Miloševićeva ili Koštuničina ili Đinđićeva? :?:

to su stranke sa ukupno 500 biraca tako da su tvoji argumenti smesni.

Nikolica nije podrzala nijedna parlamentarna stranka a to se jedino racuna. Podrska parlamentarnih stranaka.

Te podrske lokalnih lovackih udruzenja ili udruzenja pcelara - zaboravi.

Nemoj da te Vlasi cuju,da se ne dosete na vreme,pa da Toma izgubi podrsku od potencijalnih 100 000+ Vlaha biraca... Vlasi u Boru su ogorceni na radikale. Bas da vidim za koga ce oni glasati...

Izvinite sto ovo moram na ovoj temi da konstatujem.Slazem se da nisam preterano ucestvovala u "debatama" jedne ili druge stranke,samo iz razloga sto svako od nas ima svoj stav,misljenje,koje tesko iko sa foruma moze promeniti.Ali sam isto tako mnoga prepucavanja citala..Iako okrutno zvuci,ja ne "videh",odnosno,ne procitah gluplje postove od onih koje pise @Slaven777 .
Covece,bre,zivis li ti u Srbiji?Ili si totalno neinformisan,ili si izrazito plitkouman( rekla bih glup,al' deluje preterano grubo) !

Izvinite sto ovo moram na ovoj temi da konstatujem.Slazem se da nisam preterano ucestvovala u "debatama" jedne ili druge stranke,samo iz razloga sto svako od nas ima svoj stav,misljenje,koje tesko iko sa foruma moze promeniti.Ali sam isto tako mnoga prepucavanja citala..Iako okrutno zvuci,ja ne "videh",odnosno,ne procitah gluplje postove od onih koje pise @Slaven777 .
Covece,bre,zivis li ti u Srbiji?Ili si totalno neinformisan,ili si izrazito plitkouman( rekla bih glup,al' deluje preterano grubo) !

Živim svuda tu i tamo po malo.

Svašta sam napisao tako da ćeš morati precizirati. :shock:

Tri glasa više za Tadića. Al pobediće...

Naravno, pobedi se u zube ne gleda
icon10.gif

Iskreno, voleo bih da bude što manja razlika8-)

sto lepo rece neko na pitanje sta Srbija dobija ako se okrene Rusiji?:"pokusacu da vam plasticno objasnim...Moskva trosi dnevno ono sto 4 Srbije ne mogu da proizvedu...treba vam jos?"....ovde vecito gomile neradnika koje misle da se negde,po nekim Evropama nesto poklanja...ovde imamo realnu situaciju i ogromno trziste sa svim beneficijama...a mi hocemo da izgubimo valjda jos 8 godina da se guzimo sa EU i da opet nemamo nista....nadam se vise da ce pamet da proradi a da se ljudi ne obaziru na nebuloze koje nista ne znace tipa:integracije,ulazak u EU,povratak u devedesete i dr cime ove lopine ovoliko vladaju...moja procena:preko 300000 glasova vise za Tomu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back