Vaše preporuke za web hosting sa .rs domenom?

Najbolja dva kod nas, ali ne i najjeftinija su Adrihost i Adiswitch. Prvi daje svojim klijentima cPanel, drugi DirectAdmin panel. Oba imaju registraciju .rs domena. Nacionalni domen se registruje jedino u Registru Nacionalnog Internet Domena Srbije i cena je 2200 din gde god da registruješ, ukoliko je više onda ta služba želi dodatno da zaradi.

Ono što mogu reći za oba da im je podrška fantastična, uvek ljubazni, problema sa serverima evo već 5 god nemaju, jedino kada se vrši upgrade, to je standardno. Cena, nije baš mala ali vredi svaku paru.

Zdravo! Već neko vreme sa bavim web dizajnom, za svoje potrebe, i besplatne izrade drugima, na blogger.ba, tako da ništa specijalno. Odučila sam da počnem fansite sa pravim domenom i zanima me ko od onih koji nude .rs (bilo domaći ili strani) bi bio najbolji po ceni, a da postoji cPanel? Hvala! z:)

Godaddy i HostGator :)

Domen RS mozes da kupis i koristis strani server - kvalitetan ;)

Poslednja izmena:
Najbolja dva kod nas, ali ne i najjeftinija su Adrihost i Adiswitch. Prvi daje svojim klijentima cPanel, drugi DirectAdmin panel. Oba imaju registraciju .rs domena. Nacionalni domen se registruje jedino u Registru Nacionalnog Internet Domena Srbije i cena je 2200 din gde god da registruješ, ukoliko je više onda ta služba želi dodatno da zaradi.

Ono što mogu reći za oba da im je podrška fantastična, uvek ljubazni, problema sa serverima evo već 5 god nemaju, jedino kada se vrši upgrade, to je standardno. Cena, nije baš mala ali vredi svaku paru.

Hvala na informacijama. :) Inače Adrihost mi ne nalazi google? Adiswitch mi izgledaju povoljno, ali ja znam samo sa cPanelom da baratam, pa...

Godaddy i HostGator :)

Domen RS mozes da kupis i koristis strani server - kvalitetan ;)

HostGator mi se cini skup, a GoDaddy onako.. Ne znam. Ali hvala, možda i ovo uradim. Gde da kupim domen?

Bilo koji strani hosting, ovi domaći su čista gowna i stalno ih ruše klinci hakeri :)

Ovo je malo preterano i ne slazem se da nista domace ne valja, mozda si uleteo kod nekih amatera ako si jurio najnizu cenu... A nisam cuo da tako cesto ruse klinci hosting servere :) I cemu pisanje w umesto v?
Kad si vec tako odgovorio bar preporuci neki strani koji ima pristojnu cenu i reci sta pruza taj bilo koji strani hosting.

U zadnje vreme je vrlo popularan Stablehost http://www.stablehost.com naročito od kad je Endurance International Group kupio HostGator i od kad se saznalo da ta firma poseduje iPage, Bluehost, FatCow i mnoge druge (izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/Endurance_International_Group )

Čitajući po raznim domaćim i stranim forumima da mnogo ljudi prelazi sa HostGator-a na Stablehost, odlučio sam da uzmem Shared Stable Basic kod Stablehost-a. Cena je 27,25 dolara za godinu dana, uz promo kode: STARTNOW.

Za sada sam veoma zadovoljan sa Stablehost-om. Firma nije velika i ljudi se izuzetno trude da pruže najbolju moguću uslugu i podršku da bi stekli nove i sačuvali stare kupce.

Back