Vase ponasanje prema zenama

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Sta cini vase ponasanje dobro ili lose prema zenama ili partneru da ste takvi kakvi jeste?

Recimo kod mene je primer da sam bio optuzen od mojih cura da se prema njima ponasam previse bahato, kad u stilu da me nije briga oce se ona naljutiti ili ne. Jedna mi je rekla da to mogu tako raditi zato sto sam zgodan. Mislim da to nema puno veze sa tim koliko sam zgodan ili ne, nego to je zato sto odlicno torbam i to sam joj rekao, ne samo njoj nego svima. Zato mislim da me nisu htele ostaviti, doduse nisam ni provaljivao da sam ja kao nesto bahat, dok me nisu vise njih za to napale. I mislim da zene cesto krivo forumulisu ono sto misle, meni se cini da stav cesto deluje kod neke osobe da je bahata.

Stranci se redom slažu da je domaća muška populacija komunikativnija i otvorenija
a da su žene izgleda lovatorke, superistripovano egoistične i sebične

Ja mislim da je sranje u ovoj zemlji nastalo zbog majki tj žena a dodatno pojačano uplivom liberalizma
sve više matorih kretenuša od 40 i više godina koje čuvaju himen za Princa od Velsa

- - - - - - - - - -

jel i vama majka bar jednom rekla u životu: "šta tebe briga za Peru gledaj Severnu Ameriku"?

Ih Rasejani,gde udari odmah na majkee:)

ono kao muško je vezanije za majku a ona ga natrova samo tako tokom odrastanja
te vidi gde ima jeftinije, te koliko si ti dobar u tom poslu, nema na poverenje zarad buduće saradnje, vidi da te prime i za jeftiniju platu....

- - - - - - - - - -

civilizacijski ološ :D

- - - - - - - - - -

e da majka naučila: ako prodaješ podvali ko ga ebe
a ako kupuješ rasturi u sitna crevca, opipaj dobro, proveri sve tastere kad kupuješ lap top... nemo da te prave budalu, ne plaćaj

možda i otac uči ovome svog sina ali to je zato što je taj otac to naučio od majke koja kune ceo svet i sve gleda sa zadnjim mislima ispod oka

ajde bre niko nije pao sa kruške

današnja generacija je samo preispoljila svoju negativnu stranu usled ekonomskog sranja
ali čak i kad je bilo kud i kamo bolje, gledali su da drugima odmognu ako već ne mogu da mu naprave veću štetu

To si u pravu,musko vezano za maminu suknju:)Imam dva sina i tu nisam napravila gresku,mama je mama ali tata je tata.

muškarac, to vam je kao leptir...

evo taj leptir...
pre nego bude leptir on je šta - gusenica...
ta gusenica prosto ždere i ždere
to joj treba da bi mogla da bude leptir
u suprotnom ugine ili se ne razvje kako treba

kao leptir ne jede ništa nego eto tako živi

e to vam je isto i sa muškima
u detinjstvu su vezani za majku
i prosto upijaju majčinsku ljubav i upijaju i upijaju
to im treba da bi se razvili normalno
u suprotnom postaju neprijatni prema ženama ili im ne veruju uopšte

kao odraslo muško shvate da je jedina ljubav od žene koja može da se dobije ona od majke

Ko ima, moze da bira, ostali jok.
Ko je zgodan, ima love, smek, samopouzdanja, salecu ga devojke, moze da bira, bude bahat, ne hebe zivu silu, jer ima izbora, i to mnogo.

Oni koji nemaju mnogo izbora, cute i trpe, prave kompromise, ili rizikuju da ostanu solo na duze vreme.
Nekako mi je hrabriji onaj ko ne pravi kompromise i ko rizikuje da bude 2-3-5-10 godina ili ceo zivot sam, nego neko ko ce da nadje novu vezu za mesec-dva.

Sta cini vase ponasanje dobro ili lose prema zenama ili partneru da ste takvi kakvi jeste?

Recimo kod mene je primer da sam bio optuzen od mojih cura da se prema njima ponasam previse bahato, kad u stilu da me nije briga oce se ona naljutiti ili ne. Jedna mi je rekla da to mogu tako raditi zato sto sam zgodan. Mislim da to nema puno veze sa tim koliko sam zgodan ili ne, nego to je zato sto odlicno torbam i to sam joj rekao, ne samo njoj nego svima. Zato mislim da me nisu htele ostaviti, doduse nisam ni provaljivao da sam ja kao nesto bahat, dok me nisu vise njih za to napale. I mislim da zene cesto krivo forumulisu ono sto misle, meni se cini da stav cesto deluje kod neke osobe da je bahata.

Ja sam primetio da je u Srbiji na snazi nacional-socijalizam.

U vezi se ponasam kao nacionalna manjina.
A u zivotu se prema meni ponasaju kao prema nizoj rasi.

Valjda tako treba. Hrle ljudi ka istrebljenju nacije i religiji zvanoj islam.

kako zasluzi ako je fina lepo, ako se kurci najebace

naučen sam da se prema
ženama i devojkama ponašam
maksimalno korektno i da ih ispoštujem
jer i one su nečije majke, sestre,...

i slabiji su pol
a pokazivati snagu i svoju moć
prema slabijima je znak nemoći :kez:

bahatost je samo drugo ime
za neodgovornost i nezainteresovanost

naučen sam da se prema
ženama i devojkama ponašam
maksimalno korektno i da ih ispoštujem
jer i one su nečije majke, sestre,...

i slabiji su pol
a pokazivati snagu i svoju moć
prema slabijima je znak nemoći :kez:

bahatost je samo drugo ime
za neodgovornost i nezainteresovanost

Pokazivati bahatost sa njihove strane je takodje licemerno i zloupotreba toga sto su slabiji pol pa misle da im je sve dozovljeno...

svet se vrti oko njega,on je divan, genijalan,neodoljiv,dobar u krevetu

devojke se trebaju prilagodjavati njemu

postoji razlika izmedju umisljenog bahatog kretena i iskrenog muskarca koji ce uvek otvoreno reci sta misli

zene ne vole bahate muskarce,vole muskarce koji znaju sta zele i znaju to da uzmu
ne znam de ti nalazis te ocajnice koje trpe bahatost zbog seksa

nemam model ponasanja

uvek sam svoja i iskrena

vidis hero kako se radi na samopromociji...moras da izadjes van sablona:lol:

svet se vrti oko njega,on je divan, genijalan,neodoljiv,dobar u krevetu

devojke se trebaju prilagodjavati njemu

postoji razlika izmedju umisljenog bahatog kretena i iskrenog muskarca koji ce uvek otvoreno reci sta misli

zene ne vole bahate muskarce,vole muskarce koji znaju sta zele i znaju to da uzmu
ne znam de ti nalazis te ocajnice koje trpe bahatost zbog seksa

nemam model ponasanja

uvek sam svoja i iskrena

Koliko puta izgovorena fraza....

Dobrica u vezi jednostavno ne funkcionise za vecinu zena. Muskarac treba da bude oslonac i institucija cvrstoce. Kad stvari zaguste, a zena digne glavu i gleda u muza sta i kako dalje.... A on joj kaze "ne znam, ti odluci..." tu je kraj. Taj brod vise ne plovi nego ga more samo posvuda bacaka.

Back