VASE OMILJENE SLIKE TENISERA

• Začetnik teme Začetnik teme L@kky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa dobro zavisi kako gledas,Jankoviceva istina nema nijedan grend slem,ali nije bas da nema nista od trofeja,ima ove godine Rim(koji je poput mastersa i ja se prvi slazem da ne zasluzuje ni drugo mesto a kamoli prvo)ali nije to poenta price,vec da Sarapova se po meni previse zajebava umesto da malo vise igra tenis,svaka njoj cast za vimbldon ali nije to poenta price,vec imam osecaj da se vise posvetila modu i tim glupostima nego samom tenisu...

pa ja sam je prvi pljuvao nakon ovogodisnjeg Vimbldona ali sada je zaista debelo povredjena i nemoguce je da igra na ova dva turnira

gledaj na to ovako... devojka ima 21. godinu,najbogatija je sportistkinja sveta i teniserka sa tri razlicita GS-a i nezvanicnim prvenstvom sveta!!! morala se mnogo odricati da bi stigla dovde i sada to znalacki vraca. uostalom,rekla je da nema nameru jurcati za lopticom do 35. godine i da postoje mnogo lepse stvari u zivotu. nek se bavi modom,omiljenim plesovima i svim drugim stvarima koje je ispunjavaju,zasluzila je :ok:

da slazem se sve je ok ali ona ima tek 21 godinu,nek igra u punoj formi do 25 pa nek se onda povuce lepo i uziva sa zaradjenim novcem,a ne ovako da vec sada se vise posvecuje modi...znam da joj se moze i da je prepuna ali ponavljam nek igra onda jos 5-6godina i nek osvoji sve sto moze da se osvoji pa nek se posle bavi drugim stvarima,jer ovako njena teniska karijera ispasta zbog toga

TennisGirl_450x675.jpg

kurnikova%20kournikova.1153649807.JPG

20392561.AnaKurnikovaonbed.jpg
:mrgreen::mrgreen:

Back