- Poruka
- 219
Ne znam sta ti nije jasno.Ako Tommy bude igrao kako ume na travi nejaki Novak ce biti u podredjenom polozaju....moze obrazlozenje, STRUCNJACE???!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta ti nije jasno.Ako Tommy bude igrao kako ume na travi nejaki Novak ce biti u podredjenom polozaju....moze obrazlozenje, STRUCNJACE???!!!
Ne znam sta ti nije jasno.Ako Tommy bude igrao kako ume na travi nejaki Novak ce biti u podredjenom polozaju.
Ne znam sta ti nije jasno.Ako Tommy bude igrao kako ume na travi nejaki Novak ce biti u podredjenom polozaju.
Đoković - Has 6:1, 6:4, 7:6. Šta je zaključak: Tomi nije igrao kako umije?
Mali se, neviđeno, provaljuje. Prvo je samo bulaznio o šljaci na temi Wimbledon, a sada se uhvatio budizma kao pijan plota i o tome ne prestaje. Inspiriše me da, kad budem odmoran, citiram desetak njegovih postova i očitam mu takvu bukvicu, koju će dugo pamtiti, sve lijepim riječima, bez vrijeđanja.
Jesi li ti sad sebi pojasnio neke stvari?Ne znam sta ti nije jasno.Ako Tommy bude igrao kako ume na travi nejaki Novak ce biti u podredjenom polozaju.