GiT
Elita
- Poruka
- 20.035
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjajan teniser.Oprace Novaka u ponedeljak.

Mali je još i duhovit.
 kad bi igrao gatuzo protiv noleta on bi reko da ce ga odrati
 kad bi igrao gatuzo protiv noleta on bi reko da ce ga odrati 
Mali je još i duhovit.

Jeste, a opet ga je Haas dobio u Majamiju ove godine sa laganih 2:0...Dobio ga pre 4 godine. I to posle onog cuvenog meca u Madridu sa Nadalom. Posle toga su obojica pukli. Novak je sada bolji igrac, a Haas jos stariji. Realno, sve sem 3:0 za Novaka je neverovatno.
Zašto duhovit? Zašto Haas nema šanse protiv Novaka? Pa od njihova 2 meča na travi oba je dobio Haas, i to jedan baš na Wimbldonu...a da, Novak je rasturio "velikog" Žeremija Šardija...
Ma sigurno...Kad Nole igra preko one stvari mogu i ja da ga dobijem.

Elem, vrni se ti koji post pozadi pa vidi ko je počeo ovo spamovanje...Spamujete temu, ovdje se kače slike. Prelaz na drugu temu, pa tamo ta priča.

Elem, vrni se ti koji post pozadi pa vidi ko je počeo ovo spamovanje...
A ti nastavio za njim...Vrnuo sam se, počeo je kralj podzemlja sa komentarom Hasove slike. I još je postavio video, a ovo je tema za slike.

Novakovi fanovi,dobro zapamtite ovo lice

Ovo kad se nakljuka hemudzom xDA ti nastavio za njim...

A ti nastavio za njim...

Tesko.Kad Nole igra preko one stvari mogu i ja da ga dobijem.
To je samo realnost,nista vise.Ako Tommy bude igrao na svom nivou,nejaki Novak nema nikakve sanse.Mali je još i duhovit.
To je samo realnost,nista vise.Ako Tommy bude igrao na svom nivou,nejaki Novak nema nikakve sanse.
To je samo realnost,nista vise.Ako Tommy bude igrao na svom nivou,nejaki Novak nema nikakve sanse.
 ???!!!
???!!!