VASE OMILJENE SLIKE TENISERA

• Začetnik teme Začetnik teme L@kky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uroseee, moze li koja fotkica za dobro vece? z:mrgreen: Ionako je dugo nismo vidjeli ovdje. :lol:

maria-sharapova-81208001.jpg

sharapova_crotch.jpg

haha, pa el ti pratis tenis uopste ? ? ? ili mislis na tetku od Sharapove, mozda se i ona zove Marija xD

P.S.Koliko je samo puta bila proglasena za najlepsu teniserku u raznoraznim anketama...

Ajde ti i ovaj uros smirite malo te vase zivce...Meni Sarapova nije najlepsa i tacka.Izgleda mi kao klasicna ruska"prijateljica nociz:mrgreen:"Sta ti nije jasno???

Poslednja izmena:

Mislim da nije u redu da kachish ovakve fotke.
Ana i Jelena su nashe teniserke, a to shto su se slikale, s dotichnim, nije razlog da ih na ovaj nachin vredjash, a i njihove navijache.
U ovom svetu je mnogo nepravde, bola, nelogichnosti, ali ne znachi da one podrzavaju bombardovanje nashe zemlje.
Mi ne znamo, kako je doshlo do toga da se slikaju s njim, tako da mislim da ovo nisi trebao da uradish.

Mislim da nije u redu da kachish ovakve fotke.
Ana i Jelena su nashe teniserke, a to shto su se slikale, s dotichnim, nije razlog da ih na ovaj nachin vredjash, a i njihove navijache.
U ovom svetu je mnogo nepravde, bola, nelogichnosti, ali ne znachi da one podrzavaju bombardovanje nashe zemlje.
Mi ne znamo, kako je doshlo do toga da se slikaju s njim, tako da mislim da ovo nisi trebao da uradish.

To nisam ja pravio, to je sa sajta nekog...slika kao i bilo koja druga. Duhovit mi je tekst 'krece se u drustvu sumnjivih zena' xD ...a sto da ne stavim, nije to 'javna tajna' tabu tema da o tome ne sme da se prica...jos je Ana izjavila na svom sajtu kako joj je bilo veoma drago da upozna predsednika Amerike! Ma boli njih uvo za Srbiju, Ana zivi u Svajcarskoj, Jelena u Americi, ovde skoro i ne dolaze...

Back