VASE OMILJENE SLIKE TENISERA

• Začetnik teme Začetnik teme L@kky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve za JJ mozes da kazes, sem da je lepa... ako tako mislis onda zaista imas problema.. ona nije cak ni simpaticna...
Zaista je jedna od najruznijih devojaka na turu, ma koliko se ona trudila da stvori drugaciju sliku, i ma sta ti pricao...
Treba biti realan, ali mi smo Srbi skloni preterivanju u svemu ;)

Nas kako me briga sta ti mislis, meni je lepa i simpaticna i briga me sta drugi misle.

Ima baš ružnih tenisačica na touru pa ne bi rekla da je Jelena najružnija, u konkurenciji sa npr. Kuznjecovom ne može to biti.

a tek ova "lijepa" Carla, čudno što na touru nema nijedne lijepe Španjolke, oni se ipak smatraju lijepim narodom :think:

Izgleda kao pravi maneken kad se ovako obuče, mogao bi slobodno zarađivati milione i na modnim pistama.

gxdommzaae92a1b74c56677.png
[/URL]

Stvarno....milsim da si 100 puta ruzniji od nje kad tako mislish........Koliko se samo zrtvovala......za Srbiju.....kako se ona to pretvara jel nekad mozda rekla da je lepa..ili tako neshto...molim te ne seri.........:thumbdown:a mnogo je simpaticna i druzeljubiva...i to se vidi iz aviona ........

Prvo ja sam Maja, hvala Bogu mnogo sam zgodnija i lepsa od nje, :super:
Uvek kaze da je zgodna, a to svakako nije, uostalom bas me briga sta mislis, samo jednu stvar znam, da je NAJUOBRAZENIJA od nasih, i to moze da ti potrvdi svako ko je dolazio u kontakt sa njima :super: a ako mislis suprotno, tvoj problem :super:

Back