Vase nevaljale seksi ideje

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.018
:prstic:imate li ih :ceka:ili ste se opredelili za klasiku,,:tajna:jer drugo ne dobijate ili se ne smete opustititi u avanturucu koja ce vas dovesti do vrha vasih skrivenih fantazija koje bi ste da dozivite,,:p
dokle cete izdrzaati tako?:per:
Misilim da je to veliki problem u braku :)

Poslednja izmena:
čekaj, jel tema o idejama koje se planiraju (neostvareno), ili o nečemu što smo isprobali ?!?

moje perverzije su uvek nešto oko izlaganja mene ili nje nekim pojačanim telesnim naprezanjima raznih delova tela...:roll: hm, da i onih delova.

:prstic:imate li ih :ceka:ili ste se opredelili za klasiku,,:tajna:jer drugo ne dobijate ili se ne smete opustititi u avanturucu koja ce vas dovesti do vrha vasih skrivenih fantazija koje bi ste da dozivite,,:p
dokle cete izdrzaati tako?:per:
Misilim da je to veliki problem u braku :)

Pa naravno.Svi imaju neke svoje skrivene fantazije.Verovatno da cesto one ostanu samo skrivene fantzije jer ljudi imaju taj strah da ih priznaju drugima da nebi ispali nekakvi perverznjaci i da neko nebi imao pogresnu sliku o njima.

meni dve forumasice..;)

Da cujemo!Nemoj da si stidljivko!

Sto mislite o frajeru koji zeli da ga ja ponizavam fizicki i psihicki. Tip je mazohist I ima perverzne zelje kao vezanje, pljuvanje ,bicevanje, samaranje . Sto vise boli njemu uzivancija. Sa ostalim curama je bilo normalno. Zene su vecinom mazohisti a ne znam niti jednog frajera da zeli dominantnu curu.

Ima muskaraca koji vole da zena dominira, tipa, da vodi igru, da je na vrhu, eventualno blago S&M, manja ovo pljuvanje, samaranje i sl. ne kapiram.

A svi imaju neke "ideje", tipa seks u troje, ili da kresnu nekog "zabranjenog", tipa nadrdanu seficu, ozenjenu koleginicu ili koga vec, ili koje vec socne fantazije ili perverzije imaju.
A ko zna kakve najskrivenije fetishe u glavi svako krije, jednostavno kada bi znali, ne bi gledali ljude istim ocima mozda.

Kao da ti zena kaze da ima fetish da je tvoj kolega sa posla, drug, sta vec, onako divlje poseksa a ti da sedis i gledas, pa ne bi bilo bas svejedno, zar ne?

A da vidim onog ko pokusa da realizuje fantaziju i da kaze svojoj dragoj da pozove neku drugaricu u krevet, ili samo da joj kaze da ima tu fantaziju. :D

Poslednja izmena:
Lollol, e to je to. Ne mogu da ga vise gledam na isti nacin. Ok fantazije ali on ide na s&m sastanke, swingere, ma bolest od frajera. A na pocetku veze sve ok, on kao romantican , prof. plese kao I ja I odjednom ludilo. I to je samo meni otkrio tu mracnu stranu svoje seksualnosti. Sto meni , tu je ono sto ne mogu da shvatim. Ne zelim da me dovede u nezgodnu situaciju , ne bih pasivno reagovala vec agresivno.

Back