vase misljenje

Ako hoces sve kako ti hoces, kad ti hoces... onda kupi sebi vibrator... uopste se ne buni na bilo sta sto ti kazes... :lol:
Tipicna prica danasnjice kad devojka tripuje da je vrednija od tipa i da on nju treba da sluzi da trci oko nje i da je spopada...

No realno gledano cela poenta je u tome sto si ti osetila da te ne ceni dovoljno i ne zeli nesto previse... pa ti je to ugrozilo tvoju sujetu...

Jest da ne gotivim Anakin ali lepo je rekla ovde...

Dakle, u onoj recenici koju su i drugi spominjali, lezi sva sustina...
Ti si sestro, udavaca, a od te vrste muskarci ponajvise zaziru...
Zasto se ne opustis i udjes u vezu sa njim, pa sta vam bog da...
Umjesto pravila koja si ti unaprijed odredila i drzis ih se kao pijan plota, pusti da vrijeme pokaze da li je vasa veza ono pravo ili ne...
Da se prema meni neki muskarac postavi onak kako si ti prema njemu, pobjegla bih glavom bez obzira...
Jos se niste pravo ni upoznali, a ti bi vec da se covjek obaveze...
Katastrofa...

zato sto ste suvise zatvoreni jedno prema drugome,to vam se i desava...ne mogu da verujem da ste godinu dana na istim pozicijama,a vreme vam nije saveznik...zasto se ne bi negde iskreno ispricali,pa ako ne ide,svako na svoju stranu...ili ste oboje mazohisti,pa vam ovo i godi?

Na osnovu njegovih godina ti si donela zakljucak da mu je vreme da se zeni...A to i tebi odgovara...Ne svidja mi se stav da ako mu se svidjas treba da bude sa tobom kako TI hoces...Ako obrnemo bice ako ti se on svidja treba da budes sa njim kako ON hoce...
No, zaista ne verujem u to da se ljudi na pocetku veze mogu reci " Mi smo u ozbiljnoj vezi i vencacemo se 5. jula..."Zasto nisi pustila da se sve postepeno razvija..
PS. Neki ljudi (pa i ja) ne vole da ih pritiskaju na 2gom sastanku...
PPS. Uvek postoji mogucnost da on nesto krije...

Ma ne , uopste nisam tip udavace, nisam trazila da se obaveze , samo sam mozda isuvise oprezna iz prostog razloga sto se bojim da bi mogao da me povrijedi, jer nisam u potpunosti sigurna u to sto on osjeca! I pokusala sam da budem otvorena, ali nekako smo se uvijek vrtili u krug! I zasto me ne zove da izadjemo ? Zar to nije bolje nego raspravljati i razglabati preko telefona? Mislim, on mi je sasvim jasno stavio do znanja kako on razmislja, a i ja sam njemu, i stavovi koji se ticu veze su u potpunosti razliciti!
Mozda to i ne bi bilo tako, da on nije rekao da bas i nije za vezu ( citaj: zabavljanje i drzanje za rucice, sto ja, kao nepopravljivi romantik, uzasno volim!), i to je u meni probudilo neki revolt ( cuj,molim te, pa kad ti se neko stvarno dopada onda zelis da budes s njim + sve te slatke stvari kao sto su drzanje za rucice i sl. ) Nije on grub, da se razumijemo, jako je pazljiv i odnosi se nekako bas zastitnicki prema meni,a opet...
I tako se mi ganjamo...
Ne znam sta vise da uradim!

Back