Vase misljenje...

Petar_Pan:
Pa ja stvarno u RLu nikad u zivotu nisam naleteo na osobu koja ce tako nekoga da vredja i prica takve nebulozotine.

Tako bih vole da ti verujem na rec, al ne ide mi.

...za mene je veca faca onaj koji kada vodi ljubav sa nekom to ne objavljuje po forumu, nego onaj koji kad se to desi dodje i fali se na sav glas, vice "moz da me povucete za *****"...
U ovoj recenici nesto zvuci jako nelogicno. :|

...i takve fore, koje su za mene jednostavno seljacke i tri klase ispod mog nivoa...
Pero, mozda se tebi moj stav ne svidja, a jel to razlog da mi kazes da su to seljacke fore i da sam ja tri klase ispod tebe? Ili ti se ne svidja sto me bole dal' mi okolina pilji u devojku ili ne? U cemu je fora?

Kad_LupimLupim:
1. Tako bih vole da ti verujem na rec, al ne ide mi.

2. U ovoj recenici nesto zvuci jako nelogicno. :|

3. Pero, mozda se tebi moj stav ne svidja, a jel to razlog da mi kazes da su to seljacke fore i da sam ja tri klase ispod tebe? Ili ti se ne svidja sto me bole dal' mi okolina pilji u devojku ili ne? U cemu je fora?
O bre sta tebi reci a ne uvrediti te... ili tvoj mozak... :lol:
1. Jel si ti nekad sreo u RL-u nekog ko toliko vredja u skoro svakoj svojoj recenici? Ja ne.
2. Meni je vrlo logicno da je vredniji onaj koji nije iskompleksiran i opterecen sa dokazivanjem i pokazivanjem, nego onaj koji to jeste, cak i na ustrb casti devojke koju je javno oblatio...
3. I ako pilje u nju, to je daleko od toga da pilje u tebe. Vrlo je seljacki pricati "moz da me povucete" i postavljati se tako isfolirano i nadmeno. Ako nisi znao evo sad znas.

Petar_Pan:
O bre sta tebi reci a ne uvrediti te... ili tvoj mozak... :lol:
Bogami Pero, ne znam... ja sad sve lepo i kulturno sa tobom, a ti samo gledas kako da mi nabacis da nisam tvoj nivo. Pa dobro i ako nisam... jel lepo nekom to naturati na nos beskrajno?

1. Jel si ti nekad sreo u RL-u nekog ko toliko vredja u skoro svakoj svojoj recenici? Ja ne.
Mozda si samo imao srece... mozda si srecan sto zivis medju Novosadjanima... moja iskustva nisu takva.

2. Meni je vrlo logicno da je vredniji onaj koji nije iskompleksiran i opterecen sa dokazivanjem i pokazivanjem, nego onaj koji to jeste, cak i na ustrb casti devojke koju je javno oblatio...
Aha... ok, to sam i mislio da si hteo da kazes, ali ona recenica tako nije zvucala... nebitno, objasni ti meni sad kako sam ja to oblatio njenu cast?

3. I ako pilje u nju, to je daleko od toga da pilje u tebe. Vrlo je seljacki pricati "moz da me povucete" i postavljati se tako isfolirano i nadmeno. Ako nisi znao evo sad znas.
Pa o ovome se radi majku mu!!! Sta ja pircam celo vreme nego da mene ne dotice to da okolina pilji u nju! E, za to sam rekao da me bole. A u tome ne vidim nista seljacki, isfolirano, nadmeno itd!!!

LUDICA
Moj savjet: opusti se, covjece...
Da se opustim?? Imam 24 god. nisam nikad imao djevojku,a za one koje to interesuje,nisam nikad ni *****.Sta predlazes za opustanje? :roll:

Jelenalex
Mozda si suvise stidljivi ili....pa, imas pogresan pristup devojkama! Mozda se ponasas prema njima (citaj: nama) previse prijateljski...sta znam, zanima me kako reagujes kada ti se posvidja neka devojka?

Ja sam fin sa djevojkama.Vrlo sam osjetljiv po prirodi.Jedna osoba mi rece:"emotivno prijatan".E sad,to sto vas 99% niste normalne osobe, onda to ne pali.

Za pocetak, nedostaje ti dobra prica, samouvjerenost i inicijativa!

To da nemam pricu,to stoji...

Jedan iskren savet sa moje strane, cuti i gledaj svoja posla, ukoliko imash uspeha u tome pre ili kasnije naci ce se neka cica kojoj se jako svidja shta ti radish. Prosto k'o pasulj.
P.S. ovo mislim najozbiljnije i voleo bih da me neko demantuje ako nije tachno.

Ovo mi malo razjasni.

Sirano_de_Berzerak
Nadji sigurnost u zelji i prichu u ljubavi

Ovo mi pojasni molim te,jako interesantan savjet...

AntunTun
el to nema cenzure yebanje jer je na tjirilici?...
shta znam...kazhesh da pishemo a opet i da ne pametujemo?...kako to?...da pishemo al da bude glupo?...
shta ti ja znam...probaj neke oglase...
mozhda je problem u njima a ne u tebi...
problem je u tebi jer si se opteretio...
za pristojnu nadoknadu spreman sam ti odati tajnu...
mislim ma daj idi u **** zabole me shto nemash ribu nemam ni ja pa ne qkam...poslasticharnica je gej!...vodi je u diskatj...il pechenjaru..vidi neshto oshishaj se il promeni garderobu...springfild ovo ono...batali faqltet i odaj se porocima zhene vole propalice...a mozhda si ruzhan al mi to ne znamo...mozhda imash neke tikove il delujesh ko manijak...mozhda si previshe napadan s tim daj broj daj broj...ja ti ne bi dao...mislim shta ti sad tu nas kao neshto...ko te shisha tema ti je ***** jer niko te ne poznaje a pitanje je vezano za tebe a ne za zhene...zhene su ok...ti si problem...kratko i jasno...bez preteranog mudrovanja...

:lol: :lol:

Kad_LupimLupim
E! Dobro je! Od toga se pocinje (:
Onda se osvrni iza sebe i razmotri zasto je to tako ispalo kako je ispalo kroz sve svoje godine u nazad. Kad nadjes pravi razlog, ma kakav bio, pomiri se sa njim i teraj dalje.
I napravi se malo Jack, da te bole za ribe i za veze i za ljubav i za sve, to ce ti olaksati stvar veruj mi

Dobro ajde,recimo da se napravim Jack i smuvam neku koja mi se svidja.Da li treba da se i dalje ponasam kao da me boli dupe za sve?Moj cilj je da nadjem djevojku koja ce da me voli,ne da me zajebava.Znaci,treba da radim nesto u fazonu da ona zove 5 puta dnevno,a ja se ne javljam.A zelio bih da se javim pri prvom pozivu.Pa zasto ce mi onda riba?

Ta druga riba o kojoj sam vam pricao...Prvo smo se upoznali,pa tek kasnije(za 10-15 dana) mi je dala broj.Nije bilo ono prvi put vidim curu i kazem:"Ej,daj mi broj telefona".Rekao sam da je lijepa,ocigledno neki ne citaju pazljivo post.Ne znam zasto me trza 5 puta dnevno,ako hoce da budemo prijatelji.Drugo,kad sam joj poslao poruku:"Neka M...,u redu je.",ona kaze: Nemoj to da mi radis molim te,jesmo se dogovorili da budemo prijatelji,zasto sad pises ovako kao da si ljut?Sta da radim s' njom,svidja mi se cura,lijepa je,nije toliko iskvarena,bar po meni.Mislim da me ne gleda kao prijatelja,mozda hoce da se promjenim?Posaljem joj poruku i kazem:"Ti mene gledas kao prijatelja,a ja gledam na tebe kao na osobu s' kojom cu jednog dana biti u vezi.Naravno da taj dan dodje u razumnom periodu vremena".Ona kaze:"Ja ne mislim da sam osoba sa kojom ces jednog dana biti u vezi.Od tad je ne trzam i ne saljem poruke.
Da ja nju posaljem u tri lijepe ili da prihvatim druzenje pa mozda iz tog druzenja nesto se desi?******,moja drugarica se druzila s' momkom godinu dana,pa je onda krenula.
U svakom slucaju,meni treba jedna fina cura koja ce da me voli,da bude samo moja,da me ne zeza,a da ne bude gabor.

Eto smorih vas posteno.Hvala unapred za sve odgovore.

Devojkama je uvek zao kad nekog odbijaju, pa onda insistiraju na tome da im taj decko ostane prijatelj (ali se u tome krije sebicna ideja: “Ne zelim da on o meni misli lose”, a mozda nesto i gore, tipa “On ce uvek biti pored mene, a ja cu mu biti nedodirljiva”. Mnoge devojke vole da se prave da su ribe…)
Zato batali prijateljstvo sa njom, jer ce izgledati kao da si pacenik koji se hvata za slamku i kaze “Daj sta das, o, prelepa devojko, od tebe su mi i mrvice dovoljne…”.
A POGOTOVO to sto se poznajete tih 15-ak dana. Nemoj mi reci da se TOLIKO za tebe vezala da te moli da joj ostanes prijatelj? Razumela bih da se poznajete 2-3 godine, pa da je ti startujes, a ona se zabrine za vas odnos… Svasta.
Odustani od toga.

Pretpostavljam sta bi ti sinnke rekao na ovu temu… Da ti verovatno fale pare.
Cime se bavis?

anybody:
Ovo mi pojasni molim te,jako interesantan savjet...
:lol: :lol:
Da li si video tipove koji bez obzira na svoj izgled zrache sigurnoshcu,razbacuju sharm na sve strane,karizmatichni su?Sve to dolazi iznutra...ne spolja ...neznam kako izgledash ali mozesh da budesh kao bilo ko..a da je to prazno...ukoliko nemash ono shto sam ti rekao...Sigurnost zelje...pojachaj malkice sigurnost u samoga sebe...postoje tri faktora...zelja,vera i ochekivajne...zelja-da bi uopshte krenuo...vera -da bi izgradio sigurnost...ochekivanje-kao da je vec ostvareno...upamti nije najveci borac onaj koji je uvek na nogama...ne mozesh biti ni pravi chovek ni pravi borac ako ne poznajesh i poraz i pobedu...sushtina je da ako padnesh znash da se dignesh i krenesh dalje iskustvo se stiche,,,ne nasledjuje...pobeda dolazi onda sama po sebi...........Pricha u ljubavi...logichno je da ako krenesh ne idesh bez emocija...shto vishe i jache nosih emocije u sebi one su osetilnije i oko tebe...zrachish...ako tome dodash prichu koja je u iskljuchivoj zavisnosti od situacije(rachunajuci tu atmosferu ,raspolozenje...)
nadam se da je sada jasnije...i da si me shvatio...
Usput ko nije skapirao ja sam samo promenio korisnichko ime...volim promene s vremena na vreme a ko je gledao profil jasno je
i josh neshto za tebe anybody
"Bol je privremen...slava je vechna... rane zarastaju ...a ribe vole tipove sa oziljcima..."

Nisam citao sve postove tako da nemam uvid o cemu je bilo sve reci.

Ali, evo ja da ti dam par saveta: Budi ono sto jesi. (tj.> Da nije pokusavao svima da se dopadne, mozda bi se nekom i dopao) Misli o tome! Imaj svoje JA i svoj stav.

Mozda imas pogresan pristup sa devojkama, mi njih ne osvajamo, vec SEBE dajemo kao nesto najvrednije sto imamo. Ako doticna ne ume to da ceni, mozda se nisi pokazao u pravom svetlu ili mozda nisi ti ono sto ona trazi u muskarcu, ne ocajavaj vec se prebaci na sledecu "zrtvu".
I nemoj odmah kad vidis devojku i upoznas da se vezujes i pomislis to je ta. Ona mora da se dokaze da je ta prava i da zasluzuje da podelis svoje vreme sa njom.
I nemoj se plasiti neuspeha, jel upravo iz njih izvlacimo najvise koristi i nadogracujemo sebe.

pozz i veruj u sebe i uzivaj u zivotu, zivot bez zena i problema bi bio krajnje monoton i dosadan, a ja takav zivot ne zelim, a verujem ni ti.

Yebote, pa ne znam, za pocetak ne shvataj sve to toliko tragicno. Ako stvarno izgledas OK i ako si OK i na druge nacine, onda nemas zbog cega da se brines.
Treba neko samo da te uzme i dobro istuce po guzi, jer pravis jednu veliku tragiku ni od cega.
Mozda da nisi opterecen time o cemu govoris, vjerovatno bi sve islo lakse.
Nadji druge zanimacije, strikaj, pleti, nebitno, a cim te ostale stvari stavis po strani i iskuliras, sve ce poceti da se desava prirodno.
Ovako previse forsiras.
Zauzmi stav "Imam 24 godine, lijep sam, pametan, privlacan, a ako su te djevojke toliko glupe da me netje, onda nek im bude, pa nek pate u svojoj samoci."
A to sto si nevin je vise stvar tvoje odluke nego sticaja okolnosti.

anybody:
Dobro ajde,recimo da se napravim Jack i smuvam neku koja mi se svidja.Da li treba da se i dalje ponasam kao da me boli dupe za sve?Moj cilj je da nadjem djevojku koja ce da me voli,ne da me zajebava.Znaci,treba da radim nesto u fazonu da ona zove 5 puta dnevno,a ja se ne javljam.A zelio bih da se javim pri prvom pozivu.Pa zasto ce mi onda riba?

Naravno da ne treba da se ponasas i dalje tako... nisam to ni mislio. Nego da pre nego sto ista dobijes od neke devojke da se svesno drzis na odstojanju, ma koliko se lozio na nju. Ok, budi fin, izadji joj u susret nekad itd isl... ali u onoj meri u kojoj bi i za bilo kog drugog svezeg poznanika. Pa vremenom popustaj. A ne u startu da joj se skroz otvoris, pokazes koliko si se ustvari nalozio... onda u vecini slucajeva (kazem vecini, cast izuzecima) u njima proradi ona losa strana: Super, ovog vrtim oko malog prsta, tu je uvek, ako mi zatreba, a ja sad odo da sebi trazim macana. I ti ga izvisis.

Snezna_kraljica:
Devojkama je uvek zao kad nekog odbijaju, pa onda insistiraju na tome da im taj decko ostane prijatelj (ali se u tome krije sebicna ideja: “Ne zelim da on o meni misli lose”, a mozda nesto i gore, tipa “On ce uvek biti pored mene, a ja cu mu biti nedodirljiva”...
E! Ziva istina! Nazalost.
Voleo bih kad bi mnogo vise devojaka bile svesne ovoga...
Svaka cast Snezna, lepo je to cuti od i sa zenske strane.

Kad_LupimLupim:
Naravno da ne treba da se ponasas i dalje tako... nisam to ni mislio. Nego da pre nego sto ista dobijes od neke devojke da se svesno drzis na odstojanju, ma koliko se lozio na nju. Ok, budi fin, izadji joj u susret nekad itd isl... ali u onoj meri u kojoj bi i za bilo kog drugog svezeg poznanika. Pa vremenom popustaj. A ne u startu da joj se skroz otvoris, pokazes koliko si se ustvari nalozio... onda u vecini slucajeva (kazem vecini, cast izuzecima) u njima proradi ona losa strana: Super, ovog vrtim oko malog prsta, tu je uvek, ako mi zatreba, a ja sad odo da sebi trazim macana. I ti ga izvisis.
UUUU, jeste da sam zensko al ova ti je dobra!
poslusaj ovaj savet, mislim da je bas dobar.
Obicno kad se neko od pocetka lozi na nas mislimo da ce on uvek biti tu a mi trazimo nekog boljeg, pa i ako izvisimo ovaj je uvek tu.
Medjutim ima izuzetaka ako nam se taj lik dopadne takav kakav je - pazljiv, osecajan, nezan, ali sve to zavisi od karaktera devojke, a ona ocigledno nije takva.

Kad_LupimLupim:
E! Ziva istina! Nazalost.
Voleo bih kad bi mnogo vise devojaka bile svesne ovoga...
Svaka cast Snezna, lepo je to cuti od i sa zenske strane.
Ja mislim da je dosta djevojaka svjesno toga, cak vecina, samo ne zele da priznaju, opet iz istih razloga koje je Snezna navela.
Jer trulo je malo reci "Hej, pali, ti se meni ne svidjas"
Mi djevojke, uvijek volimo to malo da upakujemo u sjajni papir.
Problem je to sto dosta muskraca ne shvati poruku, vec nastavi da se nada da tu moze biti necega.

Pa da pokusham da budem jasniji. Pre svega veze su dvosmerne, znachi koliko ti zelish neku devojku da upoznash isto toliko i ta devojka zeli nekog da upozna i dobro odmerava svakog ko joj predje put. Pod dva, vec sam rekao da je uspeh veoma sexy, pritom ne mislim na posedovanje ferarija, ili slicnih bahanalija. Posedovanje orjentira u zivotu i sposobnosti da njim sam upravljash je sasvim dovoljno. Za takvo nesto je potrebno vreme, kontinuitet i predanost. Tu sada na scenu stupa majka priroda, hteli devojke priznati ili ne mushkarci koji vladaju sobom i svojim zivotom, koji stoje sa dve noge u zivotu su ono shto se naziva "PRILIKA". Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Evo ti jedan malop preteran primer, zamisli koliko je Albert Einstein bio zeshci frajer, mangup, ah tako romantican, vickast i koliko je jurio za svakom suknjom koja mu se nadje na putu?

Back