LUDICA
Moj savjet: opusti se, covjece...
Da se opustim?? Imam 24 god. nisam nikad imao djevojku,a za one koje to interesuje,nisam nikad ni *****.Sta predlazes za opustanje?
Jelenalex
Mozda si suvise stidljivi ili....pa, imas pogresan pristup devojkama! Mozda se ponasas prema njima (citaj: nama) previse prijateljski...sta znam, zanima me kako reagujes kada ti se posvidja neka devojka?
Ja sam fin sa djevojkama.Vrlo sam osjetljiv po prirodi.Jedna osoba mi rece:"emotivno prijatan".E sad,to sto vas 99% niste normalne osobe, onda to ne pali.
Za pocetak, nedostaje ti dobra prica, samouvjerenost i inicijativa!
To da nemam pricu,to stoji...
Jedan iskren savet sa moje strane, cuti i gledaj svoja posla, ukoliko imash uspeha u tome pre ili kasnije naci ce se neka cica kojoj se jako svidja shta ti radish. Prosto k'o pasulj.
P.S. ovo mislim najozbiljnije i voleo bih da me neko demantuje ako nije tachno.
Ovo mi malo razjasni.
Sirano_de_Berzerak
Nadji sigurnost u zelji i prichu u ljubavi
Ovo mi pojasni molim te,jako interesantan savjet...
AntunTun
el to nema cenzure yebanje jer je na tjirilici?...
shta znam...kazhesh da pishemo a opet i da ne pametujemo?...kako to?...da pishemo al da bude glupo?...
shta ti ja znam...probaj neke oglase...
mozhda je problem u njima a ne u tebi...
problem je u tebi jer si se opteretio...
za pristojnu nadoknadu spreman sam ti odati tajnu...
mislim ma daj idi u **** zabole me shto nemash ribu nemam ni ja pa ne qkam...poslasticharnica je gej!...vodi je u diskatj...il pechenjaru..vidi neshto oshishaj se il promeni garderobu...springfild ovo ono...batali faqltet i odaj se porocima zhene vole propalice...a mozhda si ruzhan al mi to ne znamo...mozhda imash neke tikove il delujesh ko manijak...mozhda si previshe napadan s tim daj broj daj broj...ja ti ne bi dao...mislim shta ti sad tu nas kao neshto...ko te shisha tema ti je ***** jer niko te ne poznaje a pitanje je vezano za tebe a ne za zhene...zhene su ok...ti si problem...kratko i jasno...bez preteranog mudrovanja...
Kad_LupimLupim
E! Dobro je! Od toga se pocinje (:
Onda se osvrni iza sebe i razmotri zasto je to tako ispalo kako je ispalo kroz sve svoje godine u nazad. Kad nadjes pravi razlog, ma kakav bio, pomiri se sa njim i teraj dalje.
I napravi se malo Jack, da te bole za ribe i za veze i za ljubav i za sve, to ce ti olaksati stvar veruj mi
Dobro ajde,recimo da se napravim Jack i smuvam neku koja mi se svidja.Da li treba da se i dalje ponasam kao da me boli dupe za sve?Moj cilj je da nadjem djevojku koja ce da me voli,ne da me zajebava.Znaci,treba da radim nesto u fazonu da ona zove 5 puta dnevno,a ja se ne javljam.A zelio bih da se javim pri prvom pozivu.Pa zasto ce mi onda riba?
Ta druga riba o kojoj sam vam pricao...Prvo smo se upoznali,pa tek kasnije(za 10-15 dana) mi je dala broj.Nije bilo ono prvi put vidim curu i kazem:"Ej,daj mi broj telefona".Rekao sam da je lijepa,ocigledno neki ne citaju pazljivo post.Ne znam zasto me trza 5 puta dnevno,ako hoce da budemo prijatelji.Drugo,kad sam joj poslao poruku:"Neka M...,u redu je.",ona kaze: Nemoj to da mi radis molim te,jesmo se dogovorili da budemo prijatelji,zasto sad pises ovako kao da si ljut?Sta da radim s' njom,svidja mi se cura,lijepa je,nije toliko iskvarena,bar po meni.Mislim da me ne gleda kao prijatelja,mozda hoce da se promjenim?Posaljem joj poruku i kazem:"Ti mene gledas kao prijatelja,a ja gledam na tebe kao na osobu s' kojom cu jednog dana biti u vezi.Naravno da taj dan dodje u razumnom periodu vremena".Ona kaze:"Ja ne mislim da sam osoba sa kojom ces jednog dana biti u vezi.Od tad je ne trzam i ne saljem poruke.
Da ja nju posaljem u tri lijepe ili da prihvatim druzenje pa mozda iz tog druzenja nesto se desi?******,moja drugarica se druzila s' momkom godinu dana,pa je onda krenula.
U svakom slucaju,meni treba jedna fina cura koja ce da me voli,da bude samo moja,da me ne zeza,a da ne bude gabor.
Eto smorih vas posteno.Hvala unapred za sve odgovore.