Vase misljenje

devojcurak

Zainteresovan član
Poruka
481
e pa dragi nasi muskarci, momci i momcici, tate....itd, itd....reci te nam/mi STA za vas predstavlja brak?
Pa da krenemo..............

PS...lepo se provedite za Novu godinu....i sta svima da pozelim.....pa da vidim.....zelim Vam sve ono sto vi sami sebi zelite......Uzivajte!

Gryphon

Domaćin
Poruka
3.800
Svasta, a i nista. Znaci tu je negde izmedju, a i mozda vise od toga.
c007.gif

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
frozen1982.:
Brak je zakonski obavezujuca zajednica muskarca i zene u kojoj se licni muskarcev prostor u zajednickom mestu stanovanja svede na manji klozet.(ukoliko ima srece da stan poseduje dva)
Dok njoj pripada ostatak stana i zadovoljstvo da sama uživa u sređivanju istog :mrgreen:

Banshee

Buduća legenda
Poruka
25.746
pa da ali zenu moras i da odrzavas ako hoces da ti potraje...i potrebno je ipak i nesto emocija...ali po njegovom opisu ja nesto kapiram da bolje ide neka kucna pomocnica :lol: ako se istrosi fizicki i psihicki nadjes novu...yebiga,a zena ipak nije toliko potrosna roba :lol:

Q

Queen_

Gost
Banshee:
pa da ali zenu moras i da odrzavas ako hoces da ti potraje...i potrebno je ipak i nesto emocija...ali po njegovom opisu ja nesto kapiram da bolje ide neka kucna pomocnica :lol: ako se istrosi fizicki i psihicki nadjes novu...yebiga,a zena ipak nije toliko potrosna roba :lol:

sad si već ušla u drugu problematiku, to je za posebnu temu

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Brak.. zanimljivo pitanje... Pazi, to je jedno veliko "zazanje", e sada koliko ce to "zezanje" biti uspesno zavisi od toga ko se koliko unese u tu zajednicu. Ako rucak zagori nekoliko puta, i to jos bude i pasulj, zatim izguzvana odeca... ili jos gore, zagorela... Kakav je to onda brak?
Mada moram priznati, da je taj predbracni ugovor koji se od skora pojavio i na ovom delu zatucanog Balkana, jako dobra stvar, bas zbog pasulja. ;)

banegad

Domaćin
Poruka
4.564
brak je institucija gde muskarac mora biti dominantan
zena mora da slusa njegova naredjenja i bezpogovorno ih izvrsava
peglanje kuvanje i ribanje se podrazumeva
to ne spada u domen naredjenja
jer ipak mi muskarci smo superiorniji

Psihologue

Buduća legenda
Poruka
36.860
Brak - kazu mrak - e pa nije - Zivot sa dve zene , zamislite samo , lep je brak moj -dosho sam na post
da se hvalim i da vam pravim zazubice ali......Ja psiho bio odabran bez dana zabavljanja...zene su
chudo...

Hammerhead

Primećen član
Poruka
640
paaa.. idealan brak je simbioza.. (na izvestan nacin) a brak kao brak? hm.. pa mozda neka vrsta obaveze u koju se zapetljas da ti ne bi bilo dosadno u zivotu.. pa onda se nerviras jer nije dobar itd..