milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.805
pre nekih 10-11 god imao sam jednu devojku koja mi je i dan danas ostala u secanju.ja sam je ostavio, ispao sam kreten ali jbg znam da je to tako ispalo jer sam bio mlad i neiskusan a i pio sam dosta u to vreme.spavali smo jednom zajedno i kad smo se sledeci put videli ja sam hteo da spavamo opet a ona nije htela, rekla je ima vremena nesto u tom fazonu..sedeli smo na jednoj klupi u parku i ja sam se zbog toga naljutio, posvadjali smo se i otisao sam.znam da je bila mnogo tuzna..jbg ispao sam kreten znam. za sve ove god mozda sam je video dva puta i uvek kad sam pomislio na nju imao sam zelju da joj kazem kako sam lose postupio i da joj objasnim zbog cega je to tako..povredio sam je..jednom sam pokusao da je nadjem na fb i da joj to kazem ali nisam mogao jer se nisam secao prezimena, i danas je slucajno nadjem.posle 10 god i vise.kad sam joj se javio odmah me je izblokirala, poslao sam joj poruku sa drugog profila i u njoj sam joj sve rekao sta mi je bilo na dusi ali od nje nisam dobio nikakav odgovor..ostala mi je u dragom secanju i znam da sam pogresio pa sam eto imao zelju da to uradim.mislim da je trebala da me udostoji nekog odgovora iako sam joj ja sad totalno nebitan, sta vi mislite? vidim da je sad bogata, znam da nije udata, i predobro izgleda..ja da sam na njenom mestu napisao bi nesto, udostoio bih je za toliko, nemoguce da je ljuta posle 10 god..ja mislim da je to njeno ponasanje posledica isfoliranosti, nadmenosti i tako tih stvari.sta vi mislite o tome
Poslednja izmena: