Vaše mišljenje o zdravstvenom osoblju

Da li nam je potrebno zdravstvo kakvo danas imamo?

• Potrebno je

• Nije potrebno

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Моје мишљење је да има много изузетних здравствених радника,те да су ти омражену у мањини,и да су заправо они који заправо кваре слику од нашем здравству.

Да је комплетно здравство код нас пуно корупције,неправде,анархизма и у расулу,јесте,опет због морално посрнулих нама надређених.

Што се мене тиче,школујем се за здравственог радника,те знам колико је то напоран позив. Свакако да ћу се трудити да према својим пацијентима будем љубазан,јер у старту имам слику како заправо они мени требају,и како да нема њих,ја вероватно не бих имао посао. Када би сви тако размишљали,самосвест и напредак у сваком смислу би били неминовни.

Ја када идем код лекара,ретко имам проблема и са др и са сестрама,јер наметнем такав став да им не допустим да се понашају како они мисле да треба,већ како то мени одговара,тј.како би заиста и требало.

Моје мишљење је да има много изузетних здравствених радника,те да су ти омражену у мањини,и да су заправо они који заправо кваре слику од нашем здравству.

Да је комплетно здравство код нас пуно корупције,неправде,анархизма и у расулу,јесте,опет због морално посрнулих нама надређених.

Што се мене тиче,школујем се за здравственог радника,те знам колико је то напоран позив. Свакако да ћу се трудити да према својим пацијентима будем љубазан,јер у старту имам слику како заправо они мени требају,и како да нема њих,ја вероватно не бих имао посао. Када би сви тако размишљали,самосвест и напредак у сваком смислу би били неминовни.

Ја када идем код лекара,ретко имам проблема и са др и са сестрама,јер наметнем такав став да им не допустим да се понашају како они мисле да треба,већ како то мени одговара,тј.како би заиста и требало.

Колико су омражени у мањини, говори податак да су се здравствени радници пре недељу дана жалили како може да их бије и вређа ко и како стигне.

Према анкети, чак 70% здравствених радника је доживело неку врсту тортуре.

Ти мислиш да је 70% мањина?

Ја бих волела да ти будеш у правој мањини и не заборавиш после пар година своју заклетву и осећај за туђу бол.

Једино тако ћеш бити добар лекар, а пре свега човек.

Колико су омражени у мањини, говори податак да су се здравствени радници пре недељу дана жалили како може да их бије и вређа ко и како стигне.

Према анкети, чак 70% здравствених радника је доживело неку врсту тортуре.

Ти мислиш да је 70% мањина?

A je l' ti mislis da je tih 70% zasluzilo neku vrstu torture?

Након мог дугогодишњег искуства са лекарима, да.

Али, тортура није само викање и претња, него и батине.

А батине је мало њих добило, будимо реални.

Чак и кад због лекарске брљотине изгубе дете.

A ti si, tako strucna, vrlo kompetentna da procenis kad je u pitanju lekarska brljotina?

Мали, немој да се качиш са мном, нарочито ако си лекарчић или су то твоји родитељи.

Нисам ја компетентна него суд.

Суд одлучио, како се спровела одлука не зна се, важно у затвору нису.

Заташкало се.

И нађи неког равног себи да се истресаш на њему, неку балавицу којој можеш да продајеш те форе.

"Nemoj da se kacis sa mnom"? Kakva dziberska recenica. Svaka cast, bas ti pristoji s obzirom na godine ;)
Ako je sud odlucio, onda je odluka suda sprovedena. Ako nisu u zatvoru, onda to nije bilo predvidjeno presudom. Ili si i za pravo veliki strucnjak? Mada, rekao bih da si u najboljem slucaju kasirka, prema onom sto pises.

Ja recimo mislim posle pakla sa jednom zubarkom i arsenom u 2 zuba i stravicnim bolovima i ubedjivanjem da tako to mora da ne kazem urlanjem,i na kraju sam ih izvadila i eto imam 2 zuba manje.A o stecenoj traumi da ne pocinjem pricu.....Jedva ali jedva se polako vracam sebi ali jedva i maltene sam krenula od pocetka kao malo dete kod zubara i evo 2 puta sam sama bila prvi put u svom zivotu(skidala kamenac bez cmizdrenja i anestezije)sto je ranije dok sam isla kod onog retarda bio pojam samo,i nista mi ne fali.Znaci bitan je covek i lekar da je dobar a ostalo nije bitno.Ako je neko govedo onda je govedo imao diplomu ili ne.

"Nemoj da se kacis sa mnom"? Kakva dziberska recenica. Svaka cast, bas ti pristoji s obzirom na godine ;)
Ako je sud odlucio, onda je odluka suda sprovedena. Ako nisu u zatvoru, onda to nije bilo predvidjeno presudom. Ili si i za pravo veliki strucnjak? Mada, rekao bih da si u najboljem slucaju kasirka, prema onom sto pises.

Касирке поштену зарађују свој новац, за разлику од лекара.

И не узимају мито за нешто што не могу да ураде.

А кад порастеш, вероватно ћеш и ти бити стручњак за нешто.

Мада, по твом писању, видим да ћеш бити стручњак за лупетање и пљување на форумима.

Касирке поштену зарађују свој новац, за разлику од лекара.

Poenta je bila da taj posao ne zahteva posebno visok IQ ili edukaciju, pa si kao stvorena za njega.

- - - - - - - - - -

Ja recimo mislim posle pakla sa jednom zubarkom i arsenom u 2 zuba i stravicnim bolovima i ubedjivanjem da tako to mora da ne kazem urlanjem,i na kraju sam ih izvadila i eto imam 2 zuba manje.

Pitanje je bilo da li smatra da je 70% lekara zasluzilo torturu, jer je njen logicki tok sledeci:

70% lekara je dozivelo torturu. Svi su oni zasluzili torturu. Dakle -> 70% lekara su losi lekari.

Shvatas koliko je to glupavo?

Poenta je bila da taj posao ne zahteva posebno visok IQ ili edukaciju, pa si kao stvorena za njega.

Гем, сет, меч.

Победио си ме својом интелигенцијом и здравим резоновањем, као и видовитошћу.

Немам шта више да дискутујем са тобом.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pitanje je bilo da li smatra da je 70% lekara zasluzilo torturu, jer je njen logicki tok sledeci:

70% lekara je dozivelo torturu. Svi su oni zasluzili torturu. Dakle -> 70% lekara su losi lekari.

Не, него су доживели тортуру из захвалности за добро одрађен посао.

Гем, сет, меч.

Победио си ме својом интелигенцијом и здравим резоновањем, као и видовитошћу.

Немам шта више да дискутујем са тобом.

Ne bih rekao da smo uopste diskutovali. Vise bi se reklo da sam ja pokusavao da pocnem normalnu diskusiju s tobom, dok si ti besnela i pretila u odsustvu argumenata za bezobrazne i glupe ocene koje si dala ovde.

- - - - - - - - - -

Ne, nego su ljudi u velikom broju nepismena stoka, bez mogucnosti promene perspektive.
By the way, cak i da je to tacno, a nije, ides li da bijes majstora kad ti lose popravi auto?

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Pa i jesu losi lekari tih 70%

Znas dobro moja iskustva i znas da imam debelo iskustvo i sa punim pravom mogu da tvrdim to.Ako nista drugo teski sadisti su jer ko je sposoban da ne trepne a da drugome nanosi bol,tog treba leciti a ne on nekoga da leci.

"Ako nista drugo teski sadisti su jer ko je sposoban da ne trepne a da drugome nanosi bol,tog treba leciti a ne on nekoga da leci."

Izvini, ali ovo je mozda najbudalastija stvar koju sam ovde ikad procitao u svojstvu argumenta protiv lekara. A imala si opasnu konkurenciju u toj kategoriji.

Mislim da sve sto ste vas dve ovde napisale govori vise protiv vas nego bila sta sto bih ja napisao.

]Poenta je bila da taj posao ne zahteva posebno visok IQ ili edukaciju, pa si kao stvorena za njega[/U].

- - - - - - - - - -

Ti ne zasluzujes da budes lekar.

Ne kazem da nema problematicnih zdravstvenih radnika, naravno da ih ima. Ali isto tako ima, mozda cak u u vecoj meri, i problematicnih korisnika zdravstvenih usluga koji idu da im se pruzi ta njihova zdravstvena usluga, vec nadrndani i spremni da se svadjaju i negoduju i onda ako ne bude bas onako kako su oni zamislili da ce da bude i ne dobiju ono sto su hteli, svu krivicu prebacuju na zdravstvene radnike i kasnije pricaju po ''selu'' kako su oni jadne zrtve izivljavanja lekara i med sestara i kako je ok i pozeljno da sad neko te iste lekare i med sestre torturise.I onda taj neko sebe naziva civilozovanom osobom.

Back